Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

arya, eu am 11 saptamani aproape...simptome ca lumea am avut la inceput, probabil cand s-a facut nidatia, apoi doar greturi rare si dureri de sani care variaza in intensitate de 3 ori pe zi si ce-mi mai vine mancarea inapoi cateodata.Asa ca nu e obligatoriu sa te simti foarte rau, depinde de la organism la organism si de la sarcina la sarcina.Cred ca la urma urmei odihna si evitarea stresului sunt cele mai importante.

10+

Mergi la inceput

cami_antonia, am vazut ca esti profesoara!Ce predai?Pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va pup si eu pe toate, bun venit la noile mamici!!
Eu azi am tinut mortis sa merg in parc sa ma plimb si numai bine a inceput ploaia, caldura asta m-a tampit de tot sau de cand sunt gravi toate le suport mai greu.Ieri si azi am avut ceva intepaturi dar nu ma sperie atata timp cat stau la stadiul de intepaturi, bine ca nu am scurgeri.Am reusit sa ma fac cu aparatul sub brat dupa ce am lasat vreo 3 zile parul sa cresca, chiar n-am avut nici o problema am tolerat durerea foarte bine, maine ma fac pe picioare.

Ariya cum ziceau si fetele nici o sarcina nu e la fel.La mine greturile au inceput prin saptamana a-7-a, dar suportabile.In fiecare zi am senzatii diferite, azi sper ex nu prea mi-a fost foame n-am avut nici o pofta nimic, ieri in schimb as fi mancat si pamant.Deci fiecare zi e diferita, unele zile asa altele asa, deja m-am obisnuit si le iau ca pe stari normale.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti sau din imprejurimi, aveti vreuna de gand sa nasteti la Life Memorial Hospital, la Medlife?Eu cam da. Parca am o teama cand ma gandesc la Municipal sau chiar si Elias.Macar la Medlife, dau un ban si sunt tratata cum trebuie.Nici nu sunt genul care sa umble cu bacnotele, sa le bage prin buzunarele medicilor si asistentelor

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Odihna placuta, fetelor... am tras un nani de cu seara asa ca acum ma duc la cinema... late night show deci fara cozi la bilete... sa vad Sex and te City...cu sot cu tot

Dark Bendis

10+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Va multumesc din suflet pentru primire!! Va urez si voua toate cele bune, sarcini usoare, fara probleme si bb-lusi sanatosi si mancaciosi!

Sa va spun despre mine: DN: 30 noiembrie 1978; UM: 6 mai 2008(cred); DPN 14 februarie 2009.
Mai am un flacau, Luka de 6 ani (15 mai 2002) si acum ne dorim foarte mult... o fetita!
Nu reusesc sa citesc tot ce scrieti... se umplu paginile cu o rapiditate...

5+

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Salutare! ...Ma bucur foarte tare ca v-am descoperit..."mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009". Super! ...Eu sunt la prima sarcina si sunt foarte emotionata. Ma simt perfect, nu am greturi, nu am varsaturi, nu am pofte...este extraordinar. Ma misc un pic mai greu, ma dor uneori picioarele, parca nu ma mai pot concentra la fel, sunt un pic "aeriana", dar, altfel,este perfect. Am uitat sa va zic...DN:08.05.1974, UM:20.04.2008, DPN:19.01.2009.
Ne mai auzim...va las un pic, va urez o zi frumoasa!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Angellique

Fetele din Bucuresti sau din imprejurimi, aveti vreuna de gand sa nasteti la Life Memorial Hospital, la Medlife?Eu cam da. Parca am o teama cand ma gandesc la Municipal sau chiar si Elias.Macar la Medlife, dau un ban si sunt tratata cum trebuie.Nici nu sunt genul care sa umble cu bacnotele, sa le bage prin buzunarele medicilor si asistentelor

10+

Contabila noastra a vrut sa nasca in mai la Medlife si s-a ales cu o aventura urata. A apucat-o o hemoragie pe la 37 de saptamani. A mers la spital, au controlat-o si s-au speriat, ca ei nu pot primi prematuri, ca sunt complicatii etc. si au trimis-o la Polizu. Nici macar n-au trimis-o cu salvare de la ei. La Polizu i-au facut cezariana si 24h a avut o situatie incerta din cauza hematomului. Acum e bine.
Spitalele private te primesc numai la termen, fara complicatii si-ti iau si bani multi. Atat doar ca te trateaza omeneste in timpul si dupa nastere. Dar Doamne fereste de complicatii!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bun venit noilor gravidute.
Multumesc pt incurajari,mai am 2 examene si scap...
O duminica placuta.
PS..ref la simptome..astea difera de la sarcina la sarcina,de la organism la organism.Eu ziceam ca am scapat de greturi,ca am avut o pauza si uite ca ieri m=au apucat de umblam cu punga dupa mine..Mai nou ieri m-a durut si capul..si pana nu m-am culcat nu mi-a trecut durerea..am fost si putin deocheata..
Uneori mai simt niste intepaturi la nivelul sanilor..durerile alterneaza..cand ma dor,cand sunt ok..

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Pai si in cazul asta cum sa fac?Sa-mi fac programare la Medlife si pt orice eventualitate sa fiu pregatita si pt Municipal?La stat cat costa o nastere normala si cezariana?

10+

Mergi la inceput