Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
DarkBendis spune:
Michelle, mersic frumos! Nu am ajuns la Tesco sa iau ardei... da' in zilele viitoare tot fac eu! Azi pap mamaliguta cu branza si smantana... si sunca pe deasupra... si ceapa verde mmmmmmmm
Dark Bendis
10+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Iris2002 spune:
Fetele noi, bine ati venit!
DarkBendis, ce fel de branza maninci tu cu mamaliga? Ca mie imi aduceau ai mei branza de burduf, insa acum in mai am uitat sa iau....
Fetelor, imi pare rau ca va e tot rau, mie imi e greata din cind in cind, si acum tocmai am mincat un grapefruit mare, si o ciorba acra, mi-a picat bine....
Sper sa aveti toate un weekend relaxant! Si sfatul meu de mama cu experienta, bucurati-va acum de somn, ca la al doilea bebe se poate intimpla sa aveti un copil nazdravan care in weekend se trezeste la ora 5.00 si vorbeste frumos pina la 6 fara un sfert cind TREBUIE sa isi primeasca sticluta cu lapte....
va pup
DarkBendis spune:
Iris, o sa razi de mine, peste mamaliguta rad Emmenthal sau Cheddar ca de-astea am. Si eu ador branza de burduf, nici eu nu mai am, si din pacate nu stiu daca e pe lista de "branzeturi permise" sau nu, asa ca desi o amica buna chiar azi pleaca in Romania, i-am zis sa nu-mi aduca (spre bucuria lui barbatu-meu care nu o suporta, nu stie el ce-i bun hi-hi).
Dark Bendis
10+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mvb spune:
Buna fetelor, am intrat va salut si eu in weekend.
Mare lucru nu am facut astazi...am facut niste placintele, pt ca azi e Mosii de vara si se da de pomana, am facut o mancarica de fasole cu rasol ...si am dormit cam vreo 3 ore la pranz. Acum stam la meci...eu intr-o camera si sotul in alta camera.....avem modalitati diferite de a savura fotbalul si mai bine stam separat.....oricum bubuie sistemul audio in toata casa.
Am uitat, am fost si la cumparaturi. Mi-am luat o ie tare dragalasa si o alta bluza larguta de graviduta. De acum cam gata cu garderoba de anul trecut , cu camasutele si tricourile stramte si pe talie.
O seara buna fetelor si HAI ROMANIA! Apropo, sa va dati seama cat de nebuni suntem dupa fotbal, sotul meu a cumparat un echipament de foltbal al tricolorilor printr-un prieten din Bucuresti! acum e imbracat in galben si cu berea in mana
10+
mvb3
ariya spune:
eu nu stiu daca vi se intampla si voua ce mi se intampla mie...sunt in 5 saptamani,nu am greturi,iar ,pe la ora asta ma apuca o foame cumplita...la ceilalti doi copii pe care ii detin,imi aduc aminte ca nu am putut manca aproape nimic in primele 4 luni,slabisem ca un ogar...mentionez ca cel mare e baiat si cea mica ,fetita...cum pot sa stavilesc foamea asta?am baut si apa,nu suport bauturile acidulate,si tot degeaba...
10,7,5+
Cladewel spune:
Buna, ma numesc Maria si in urma cu 2 luni am ramas insarcinata.
Mi-ar face placere sa povestesc pe teme legate de acest subiect si cu alte viitoare mamici
Clau
cami_antonia spune:
clau bine ai venit printre noi...ca sa te puna fetele pe lista trebuie sa dai cateva date...um adica ultia menstruatie....data ta de nastere dn.....si data posibila a nasterii...dpn.....
darkbendis...multumesc de urarile cu botezul .....sa stii ca a fost frumos....am fost la o fetita fara tata....si la mamica ei care are doar 18 anisori....sunt frumoase amandoua.....
aryia....si la mine e la fel...si eu sunt in 5 saptamani si nu am greturi absolut deloc...am stare mare de somnolenta si o foame foarte mare dimineata cand ma trezesc tre sa ma bag in frigider si sa mananc ca de pranz....desi pe timpul zilei nu mananc de sa sparg....asa ca la fiecare sarcina e diferit.....
va pup pe toateeeeeeeeeee
5+
Camelia
cami_antonia spune:
yashi...bine ai venit si tu.....felicitari pt sarcinaaaaaaaaaaaaaaa....sa iti dai si tu datele de care i-am zis si lui clau
5+
Camelia
cami_antonia spune:
vad ca nu mai scrie nimeni....si atunci va pup si o zi de sarbatoare frumoasa maineeeeeeeeee
pupici si noapte bunaaaaaaaaaa
5+
Camelia
Angellique spune:
Buna mamici!Felicitari fetelor noi si sarcina usoara !Eu ma bag la odihna,azi m-am simtit f rau, si mai degraba e oboseala, decat sarcina,am dormit in ultimele zile numai cate 4-5 ore pe noapte.Va pupic si noapte buna
10+