Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
DarkBendis spune:
Ura, in sfarsit in schimbul 1 (chiar daca-i week-end) Io-s la leneveala inca juma' de ora... si ce bine e! Apoi merg la un muzeu (sunt ghid voluntar acolo 1-2 pe luna, imi place foarte mult) si ... mars la Tesco, inca nu mi-am facut ardei umpluti si tot mi-e pofta. Chiar, stie cineva o reteta mai "usurica" de ardei umpluti? Voi cum ii faceti?
Aoleu ce preturi sunt in Bucuresti! Capitala-capitala, dar totusi, ma gandesc si la ce salarii sunt! Aici (in Glasgow) cu 200.000 de euroi iti poti cumpara o casuta stil "terrace" cu 3 dormitoare, gradina, garaj etc
Leditia, spor la invatat! Cami, distractie faina la botez! Spor la treaba fetelor harnicute si sambata placuta la toata lumea!
Dark Bendis
10+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
yashy spune:
Acum stau cu testul in mana... au aparut liniutele!!
Nu-mi aduc aminte cu exactitate ultima menstruatie... cred ca era in jur de 6 mai...
Adina & Luka
obraznicatura lu' mami
DarkBendis spune:
Felicitari, si sarcina usoara!
10+
Angellique spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Angelique-eu zic ca fiecare face cum considera ca e mai bine.eu am facut la sarcina cu fetita toate testele posibile si tin sa iti spun ca problema ei s.a vazut la o simpla ecografie iar toate testele si amniocenteza au iesit ok(deci nu m.au ajutat deloc testele).Eu cunosc pe cineva care toata sarcina a fost o singura data lacontrol si a nascut un opil sanatos.eu cred ca prea ne innebunim dupa teste inutile.Daca as avea peste 35 ani as face triplul test in rest nu.ma duc la controalele normale,ecografii,sange si urina mereu si gata.Acum afirm inca o data ,asta e doar parerea mea,fiecare trebuie sa faca cum considera!
10+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle81 sunt de aceeasi parere cu tine.Triplul test nu cred ca il voi face,fac decat analizele normale si ecografiile, peste 3 saptamani am morfofetala.App,voi cam cate echo o sa va faceti pana la final?Pupici.
10+
Angellique spune:
Fetelor pt mine numai weekend nu e:am avut azi examen, al 15-lea din cele 19,luni mai am unul si tot asa.De 1 luna jumate o tin numai in examene.Dar macar restul zilei ma voi odihni, diseara cred ca merg la un film si o inghetata.Pupici si weekend placut
10+
DarkBendis spune:
Angellique... bafta multa la examenele viitoare si spor la invatat... si neaparat bucura-te de cate o zi libera ca "trebe"
si face bine!
Dark Bendis
(Ufff... acu' chiar fug ca peste juma de ora tre sa fiu la muzeu)
10+
Leditia spune:
quote:
Originally posted by yashy
Acum stau cu testul in mana... au aparut liniutele!!
Nu-mi aduc aminte cu exactitate ultima menstruatie... cred ca era in jur de 6 mai...
Adina & Luka
obraznicatura lu' mami
Felicitari!Sarcina usoara si un bb sanatos.
Eu m-am intors de la examen..doamne ce de lumeeeee..si nush cum se intampla ca mereu ma apuca raul ..cred ca bb meu face urat cand aude de examene si ii da lu' mami stari de rau si greturi.Apoi zicem,hai sa mergem pana la real sa luam niste fructe si legume....si cine se plimba cu punga dupa ea?eu,evident!ca mi-era frica si jena de altfel sa nu vomit pe jos..Acum au mai trecut nitel..deci sunt ceva mai bine..
Slaba miscare pe aici..
Va pupic..fug si eu la treaba,ca masina spala,eu fac mancare si al meu e insarcinat cu ,, curatenia.
POZE
my baby
9+
Michelle81 spune:
Angelique,Leditia-bafta la examene fetelor,sa le luati toate!!!
yaschi-felicitari si o sarcina cat mai usoara!!!
Angelique-eu am facut eco in sapt 5 apoi in sapt si acum facin sapt 12,cred a m va chema la fiecare 4 saptamani iar din luna 7 de doua ori pe luna parca...
10+ Doamne ajuta!
Michelle81 spune:
DarkBendis-uite aici am gasit o reteta mai usoaora Pentru 10 por#355;ii: 2 kg ardei gras, 500 g carne de pore, 500 g carne de vit£, 200 g orez, 1 ou, 100 ml ulei, 1 leg. verdea#355;#259;, 250 g ceap#259;, 250 g rosii, 250 ml supa, 50 ml vin, 200 g smīnīna, 200 ml sue de rosii, 500 g sos tomat, 100 g pasta de tomate, sare, piper, dupa gust.
Preparare: ardeii se curata de cotoare si se-minte, se spala si se cresteaza la virf. Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati, ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in ulei, apoi se raceste. Carnea si verdeata, curatata, spalata si zvintata si ceapa, se tree prin masina de tocat. Orezul se alege de corpuri straine, se spala, se scurge si se opareste apoi se raceste si se adauga in compozitie, odata cu ouale batute spuma, sare si piper pisat. Se amesteca componentele pina cīnd se formeaza o pasta omogena cu care se umpju ardeii. Rosiile se spala, si se taie sub forma de capace pentru a se pune la capetele ardeilor umpluti. Ardeii umpluti se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 10-15 minute. In timpul inabusirii se adauga supa, sucul de rosii, sosul tomat pregatit dupa reteta nr. 15, pasta de tomate diluata in apa, continuindu-se fierberea cca. 30 - 40 minute. Spre sfirsitul fierberii (ina-busite), se stropeste vinul pe toata suprafa#355;a si se potriveste gustul sosului format. Se serveste portia de ardei (doi ardei la portie) cu sos si smintina deasupra.
10+ Doamne ajuta!
Porumbita spune:
fetelor da voi scrieti nu va incurcati.... incerc sa raspund si eu din urma....
ank24 imi pare tare rau... iti tin pumnii sa revii repede la odisee
bun venit fetelor noi!!
cu statul acasa.. eu si sotul avem propria firma, la care muncim intre 10 si 14 ore pe zi, plus weekendurile... desi mare parte din lucruri le pot face si de la calc de acasa tot va trebui destul de repede sa ma intorc si la birou, macar cateva ore pe zi.... inca nu stim cum vom face; mama nu e pensionara, lucreaza 12 cu 24, deci o zi va fi acasa sa ma ajute; socrii lucreaza amandoi... sunt optimista ca o sa gasim o solutie... sanatoasa sa fiu si eu si bb din burtica si binenteles taticul...
cu preturile la apt din Buc... eu sunt fericita ca de cateva luni piata e blocata si au mai scazut 10-15% in f multe zone... sper sa mai scada... mi se pare aberant sa dai 120.000 pe un ap cu 2 camere (50m2) intr-un bloc din 77.
cu analizele... io-s aia care intrebam de acum vreo 2 sapt ce si cum....
pt eco de 12-13 sapt m-am programat la 2 doctori si pt morfofetala de trim 2 tot la doi doctori pe principiu ca dc 2 imi zic ca e ok inseamna ca e... dc parerile difera fundamental o sa cer si o a treia... amniocenteza... nu stiu... dc cei doi imi zic ca pliul nucal e ok, DT este ok, nu o fac...
ref la mancare... nu am pofte (altele decat pofta mea obisnuita de dulce, da asta o am de cand ma stiu desi am ok analizele la glicemie) si din fericire starile de greata nu sunt prea accentuate... somnolenta e mult accentutata
la doc am fost pe 29 mai si urmatoarea programare e pe 4 iulie (in iunie e doc in concediu, dar mi-a zis ca ne vom vedea o data pe luna si spre final mai des); intre timp am facut luni ecografia de confirmare sarcina (si bb era ok, avea 6 sapt si cateva zile);
daca mi-a scapat vreun subiect discutat scuze...