Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeee

eu am fost prin gradina caci am rosii, ardei, castraveti pusisi am multa treaba...dar am facut doar putin si am intrat....

asparagus nici eu nu stiu ce sa iti spun doar ca ar trebui sa ai grija...mai ales ca tu nu ai voie sa cari sau sa faci efort....asa ca tu poti ajuta doar moral mutatul prietenilor tai....ai grija de tine

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cami-antonia-ce harnicuta esti!!!

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Fetelor, stiu ca ati mai scris, dar n-am retinut: Ce e IgM si IgG?

Mi-am luat analizele, si pana ajung cu ele la dr. sunt curioasa ce inseamna.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Hai ca m-am lamurit. IgG pozitiv - ai avut boala, IgM negativ - nu o mai ai.
Buuuun, da' cand oi fi avut eu CMV? Si cat de grav o fi ca am avut?

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu cand n-am greturi mananc mult. Cred ca vreau greturile inapoi ca-s grasaaaaaa!

Ciorbita e gata, la fel si fripturica. Ma duc sa fac o baie.

Va pupic!

Si bun venit tuturor fetelor noi!

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Wow,acum am citit si eu ce preturi sunt la apartamente in Buc..200mii de euroi?Bine si aici sunt niste preturi de-ti sta inima-n loc..dar depinde mult de zona..Nici nu vreau sa-mi imaginez cat ar veni o rata la un asa pret...dar ma rog,or fi si salarii de mii de euro..
Noi abia in dec 2009 am vrea sa luam un ap...acum,sa vedem ce-o mai fi pana atunci.Sper sa nu mai creasca atat de mult preturile..

bun..s-a mai discutat de DT si TT..pai eu m-am decis..bine inca nu i-am spus si iubitului meu..,dar eu vreau sa fac pliul nucal..si apoi morfofetala de la 20-22 de sapt...si in rest analizele uzuale,sange,urina..secretie.Chiar nu vreau sa ma stresez cu teste,sa cheltui bani aiurea..dar mai ales stresul prin care treci...si am auzit atatea povesti de groaza cu testele astea de nu stiu de ce naiba se mai fac.
Ref. la amniocenteza..am vbit cu dr mea,despre testele astea,despre amniocenteza...la noi riscul de avort spontan este mult mai mare decat in SUA.Ea nu mi-ar fi dat nici pliul nucal..dar i-am zis ca deja m-am programat.Imi iubesc bebelul si stiu c-o sa fie bine si ca D-zeu mi-e alaturi si-o sa-mi dea un bebelus sanatos.
Si am un sentiment ciudat..ca si cum mi-e dor de bebelusul meu,doar e la mine in burtica..dar nu stiu,mi-e dor deja sa-l vad acolo pe ecran...sunt ba sensibila,ba nervoasa,ba plang,ba rad..Imi zice al meu ceva dulce si ma buseste plansu..jizasss
gata,ca deja am scris o gramada si trebuie sa fug la examen.
andrea ma bucur ca te mai citesc si ca esti bine..IgG-ul pozitiv reprezinta existenta anticorpilor, ... asta inseamna ca ai imunitate.

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

leditia ulta bafta la examennnnnnnnnnn ... iti tinem pumnii si facem galerie sa fie bineeeeeeee

azi mi-e bine si as vrea sa reusesc sa fac cate ceva caci maine si luni sunt 2 sarbatori mari si voi leneviiiiiiiiiiiii

acu merg la intins de rufeeeeeeeeeeeee

5+

Camelia

Mergi la inceput

Cami -antonia-si eu fac azi asa usor cate ceva ca mine si luni e sarbatoare!

10+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

michelle spor la treaba.....dar unde or fi celelalte fete??????????????????????????????????

de ce este linistea asta pe aici?????????????

mamicilor????....pe unde sunteti?????????

5+

Camelia

Mergi la inceput

Cami-fetele or fii pe la mare,pe la soare..eu daca ma simt rau nu pot merge nicaieri

10+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

nici eu nu prea plec sambta de acasa caci este ziua mea de curatenie......asa ca urez celor plecate distractie placuta iar celor care fac treaba....spor....eu acum fug la un botez....asa ca ne auzim ceva mai tarziu

5+

Camelia

Mergi la inceput