Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
'Neata, ma bag si eu la cafea, cred ca prima data anul asta, Violeta .
Mda, nashpa meci, desi era de asteptat. Eu n-am inteles altceva: de ce toata lumea presupunea ca, daca ne calificam, jucam cu Olanda si in semifinale? Adica era asa usor de batut Spania in sferturi ca nici nu mai conta?? Finally, mai bine dormeam decat sa vad cum ne invita aia sa dam gol si noi nu gasim poarta.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ceva de amuzament:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=207125
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lorinaoo1 spune:
Hello! Violeta, multumim de cafea
Carla fain articol
Profit ca mai doarme Lori putintel si mie mi-e cam lene sa ma apuc de trebaluit...
Multumim, fetelor, pt aprecieri , ce mai, m-am impaunat si eu putin mai ceva ca paunii din gradina de la Londra
Anya multumesc tare mult pt carte, aseara am citit cateva randuri, tre' sa-mi fac timp sa-mi fac temele, ca acusica facem un anisor. Si, referitor la filmulet, si mie imi place sfarsitul ca are un botic dulceee cu intarziere sotului, cred ca nu-i mai trebuie cadou toata viata lui, vorba sotului, in fiecare zi e ziua lui cu asa minunatii de daruri Cat despre intarcat, of, imi pare rau pt amandoua. Cred ca va fi tare greu. Sa ne povestesti cum ai reusit sau sa ne dai si noua niste sfaturi (am citit/auzit de metode de genul plasuri pt tzatzi bolnavioare, otet, albastru de metil ). Eu nici nu vreau sa ma gandesc la momentul intarcarii, ca va fi un dezastru la cat de atasata e Lori de san
Anto ce dragalasa e Sonia si ce bine s-a facut "imparteala", fata e a tatei si baiatul e al mamei Sanatate multa printesei cu ochi negri
Diane te trag de urechi ca nu ne-ai delectat cu niste pozici cu Dani , dar ma bucur ca sunteti bine
Dana ce draguta e Dariuta, cum isi ia pernuta sa mearga la nani . Presupun ca adoarme singura, nu?
Si eu am observat ca a mea invata mai usor de la alti copii sau invers. Si de asta as inclina sa cred ca o cresa buna de la 2 ani ar numa' buna pt dezvoltarea ei. Problema e sa gasesc cresa potrivita si sa imi conving husbandu' (ca el vrea s-o lasam cu maica-sa).
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
lorinaoo1 spune:
Si va arat si eu www.youtube.com/watch?v=vVSPeJbiro8" target="_blank">ceva friumos nevoie mare , pt copii.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
ghinetz spune:
Buna
Am mai citit din urma, am vazut copilasi frumosi
Dar, ca de obicei, eu vin cu chestii punctuale. Cu intrebari, desigur. Incep:
I. Intarcarea
Se apropie momentul Nu stiu cand va fi la noi. Tot zic ca aman pana dupa concediu, dar...Asa ca, daca cineva a mai trecut prin asta si stie ca sunt anumiti pasi, anumite reguli de urmat, va rog, spuneti-mi si mie. (si altora doritoare, vad ca si lavinia cere lamuriri, si mamii)Deci:
1.productia de lapte scade treptat sau brusc?
2.am auzit ceva de genul ca e mai bine o zi doua sa pleci de langa copil, sa-l lasi cu cineva. (asta nu ar fi bine, ca eu nu am cu cine)
3. Victor adoarme seara la san. Cum o sa procedez de acum? va fi greu, asa-i?
II Ne apropiem si noi de 1 an
Deci alte griji, alte probleme (nu doar cele legate de petrecere, tavita etc. A! Simo, eu cred ca tot circul cu tavita e doar pentru amuzamentul adultilor. Si ca sa te sece copilul pe la 5 ani cu zeci de intrebari: "eu ce am ales?" ce inseamna ca am ales pix?" "dar daca alegeam...stilou?" etc etc etc (nu mult, doar asa, vreo 3 zile neincetat)
1. Pana cand ii mai dam Vigantol?
2. Continuam cu un Oscilo/sapt si dupa un an?
3. Dar fier?
4. (sunt total in ceata cu vaccinul; recunosc, sunt educata pro vaccin, dar...)
5. ce control tr facut la un an? tot cel de rutina? (kg, cm) sau si niste analiza amanuntite?
Multumesc de raspunsuri.
Scuzati schematizarea. Defect (din nastere). Daca scriu cu liniute, punctulete, numere, astericsi etc mi se pare ca nu incarc cu balast)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
poze noiiiiiiiiiiiiiiiii si caldeeeeeeeeeeeee :))) brum brummmmmmm
http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/2589962630/
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
loredana_76 spune:
Foarte frumoase pozele Mamii,si tu arati foarte bine.Si fimiu e innebunit dupa tot ce are motor si face brummm,brummm.Si face cu asa viteza ca-si uda tricoul tot in 2 secunde. :-)
loredana_76 spune:
Voi unde le serbati ziua strumfilor?
Eu as vrea undeva afara,terasa dar sa fie si iarba sa se poata juca copii.Stiti undeva prin bucuresti ceva de genul? si un site,e pe prima pagina dar nu stiu dc l-ati vazut http://www.articoledepetrecere.ro/
mamii spune:
loredana si ale uda tricoul il face fleashca!
Vroiam sa va zic ca ale de o saptamana nu accepta sa adoarma fara san ...mai il fraieresc uneori dar azi de ex orice i-as fi facut nu a mers am cedat si i-am dat san a adormit dupa ce a papat laptic si l-am mutat in pat!Este foarte atashat de san..(ca toti copii banuiesc)...Imi e groaza de intarcat..
oana eu vigantol nu ii dau si nici alte vitamine.nu shtiu daca greshesc...sper ca nu sunt destul de impacata cu ideea asta
despre vaccin ...trag de mine de vreo 3 luni sa ii fac vaccinul antimeningita...inca nu sunt sigura ca il voi face...daca a 'exirat' timpul..cu atat mai bine!
oscilo nu i-am dat dekt o data cand era bolnavior
control la un an de rutina ...cel putin mie asa mi.a zis pediatra acu vreo 3 luni...dar shtiu ca dupa 1 an il poti duce si la oftalmolog daca crezi ca e necesar..
Oana nu cred ca e bine sa il paraseshti asa 2 zile sa il lashi cu cineva...ar fii si mai greu..pentru copil..cred ca trebuie treptat scos sanul habar nu am .Stiam ca productia se regleaza in functie de cat suge...deci nu dispare in nici un caz ca prin minune..Asta shtiu de la anya ca eram eu disperata odata ... crezand in sinea mea ca am ramas fara lapte asa ....dintr.o data..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Neatza si hai la cafea!
Pai diferenta dintre holland si netherland e ca diferenta intre marea britanie si anglia
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
neata,
pai din cate stiu eu, cam asa e.
adica holland e de fapt o parte din the netherlands, asa cum anglia e de fapt doar o parte din regatul unit al marii britanii. doar ca s-au cam impamantenit ambele (adica toate 4) apelativele.
acum ca m-am dat zana, va pup,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi