Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am vazut pozici cu Filip care e un frumos, imi place ursul lui imens si zulufii superbi.

Lavi, Andicu, Dana, Mamii, Carla ma bucur ca v-a placut filmuletul, va multumim ca ne-ati admirat.

Lavi si eu am observat ca Adelise se transforma in persoana cu intelect si nivel de intelegere. Acum daca intreb unde-i Cosmin il cauta peste tot, daca e in alta camera si ii zic hai la mama vine, imi da pupic, face pa si zice "pa, pa" im ida sa mananc etc. Plus ca zice mereu dimineata "ta-ta, ta-ta? Pa" asta dupa ce pleaca tac'su.

Mamii nu am vrut sa te sperii, uite pe mine m-au tinut ai mei cand eram bebelus la soare non-stop ca asa era pe atunci, eram tiganca de bronzata. Insa e bine totusi sa-i protejam si sa stim ca am facut cum e mai bine. Imi faci o favoare? Imi spui cat costa caruciorul www.mothercare.com/gp/product/B001139Z74/sr=1-14/qid=1213952957/ref=sr_1_14/026-8181769-2245215?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank">asta in Italia? Nu e urgenta cand ai tu timp si poti vedea un magazin de bebelusi. Ca cel sport al nostru s-a cam rablagit.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna pretul variaza de la magazin la magazin!vrei fix carutul ala?sau ceva asemanator??Am cautat pe internet dar nu gasesc am sa intru la chicco si am sa ma uit!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi fetele si la multi multi anisori/respectiv lunisoare pentru:
arina/ alina anya
elisa/alina.a
maria/monjun
daria/dana
denisa/brazuka
alma/petra

Sa ne traiasca, sa creasca mari si fericiti!

Luna, m-ai omorat cu filmuletzul ala!!!! Cat de dulce si haios danseaza adelise!!! Fenomenal!!!!!!! Am crapat de ras dar si de tandrete pentru asemenea minunatii de copilashi! Sa-ti traiasca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Elisa de Alina.a ,
Arina de Anya ,
Maria de Monjum .

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Arina

Eliza

Maria

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
La multi ani! Arina & Eliza & Maria
Sa cresteti mari si frumoase!

Revin mai tarziu!

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Elisa, Arina si Maria

Sa cresteti mari si cuminti!!!!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ddanagh si eu vroiam sa intreb de dinti. cei de jos sunt apropiati, insa cei de sus sunt departati rau. cred ca are 2 mm intre ei. si ascutzitzi ca 2 ace. daca si la voi e la fel inseamna ca e normal, k doar n-or fi amandoi cu strungareatza.
carlaVnici nu ma mai streseaza avertismentu ala si nici nu ma mai intereseaza cand mi-l ridica. macar de as fi facut ceva naspa. era la un moment dat o discutie la genelale despre rivalitatea marin-radulescu si cum nu-mi place nici una am zis ca sunt.....mpite amandoua. si uite asa m-au pus la zid si m-au batut cu pietre.hehe.
merci pt raspunsurile cu lapticu. cred ca dau cu banu si aleg marca.

deja avem copii de un an????????????.....atunci "La multi inainte"! si de la noi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pai si ce-ai zis rau cu asta?
Cred ca au uitat sa ti-l ridice, ca doar n-ai dat in cap nimanui. Te cred ca ti se rupe, cunosc sentimentul .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

incep prin a-i ura elisei, gemanuta noastra, la multi ani din suflet si tot ce-mi doresc si eu pentru copiii mei! astazi am rememorat momentul nasterii arinei si mi-am amintit cum, in timp ce eram in sala de operatie, mi-a citit sotul mesajul alinei. ce momente frumoase!

multumim mult pentru urari! . dupa cum imi imaginam, am plans de m-am umflat inca de dimineata. am fost la maternitate cu arina si am mai tras o portie si pe acolo. o, cat am asteptat momentul asta, in clipele de cosmar de atunci: ca peste un an sa vin din nou cu ea in brate, sanatoasa si fericita. mi-a facut foarte bine, pentru ca simteam ca e ceva care inca ma apasa, iar acum m-am eliberat. e a mea, e sanatoasa, perfecta si o iubesc mai mult decat mi-as fi putut imagina.

sarbatorita, ca sa marcheze momentul, e plina de muci, ca sa ma exprim delicat. azi am fost peste tot numai cu ea de gat, lipita bine de mine. isi baga nasul in gatul meu si poate sa stea acolo minute bune.
nu stiu ce dimensiuni are, dar o sa ma straduiesc s-o masor. nu merge inca singurica, dar se catara peste tot, nu-i tace gurita o clipa, aplauda, vorbeste la telefon (deocamdata la cel de jucarie ), mananca foarte bine.

apropo de mancare, micky, eu de obicei recomand nestle junior dupa un an (sau nan 2 inainte). anyei i-a placut foarte mult, dar arina nu se omoara cu el, asa ca am luat o cutie de milumil junior, care este mai dulce. accepta cu greu 90-100ml, inainte sa o pun la san. uneori nu vrea deloc.

citesc si revin

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput