Mamici aspirante din nou (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

fetelor, ce multe ati mai ramas gravi!!! uraa! bravooo!
sa dea Dzeu sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Iar fetelor care sunt pe ultima suta, nastere usoara!

noi suntem in acelasi stadiu: nu am ramas inca, deja cochetam cu gandul la fiv in ian, sper sa fie ok, natural nu stiu ce sanse am...adik nu stiu daca mai am, mai corect spus. Bine, eu tot sper, dar vom vedea.

Michelle, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa te ajute Dumnezeu sa fiti ok :) Doamne, cat ma bucur pt voi!

acum ne dorim sa ne ajute si pe noi Dumnezeu sa ramanem insarcinati mai repede!

va pupam mult,

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

Doamne ajuta fetele! Mai scriam si eu odata, demult... :)
Intre timp, ne dorim si noi al 4-lea bb.
Se pare insa ca nu mai e asa usor; vrem de vreo 9 luni deja si nu se intampla. Acum insa, mi s-a intamplat ceva ce nu am mai patit pana acum: desi aveam CM regulat, iata ca mi-a intarziat, vreo 4 zile deja (singurele dati cand mi-a intarziat inainte a fost cand am avut bb si cand am urmat un tratament cu lutenyl odata, demult). Wow! am zis; avem BB! Dar, surpriza: 2 teste, ambele cu I. :(
Nu am nici un simptom de gravi (nici la sarcinile anterioare nu am avut, am fost o gravi "model") dar nici un semn de CM.
Am vazut la marimar ca se mai intampla "Nu mai spun cit de greu s-au pozitivat testele de sarcina de data asta, abia la o saptamina de la intirzierea ciclului erau fff vag pozitive..."
Chiar sper sa dea Domnul sa se intample dar...

"O mam#259; nu este o persoan#259; pe care s#259; te sprijini, ci o persoan#259; care face sprijinul nenecesar."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Daiopri wow, felicitari, odisee frumoasa si un bebelus papacios iti doresc.

ingeras chiar intrasem la subiect sa vad daca mai dai un semn, si gand la gand. Va tin pumnii sa vina bebe naturel; daca nu vine pana atunci, sa iasa fivuletzul cu un fratior pentru Maya.

Eu am unda verde de la medic pentru incercari din luna iulie. Am asteptat sa treaca cele 3 luni dupa chiuretaj. Ne punem credinta in D-zeu ca de data asta voi avea o sarcina viabila.

Pup toate gravidutzele si proaspetele mamici.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nici nu stiu cum sa-mi incep mesajul...doar ca am ramas placut surprinsa, cred ca emotionata nici nu e un cuvant prea mare, sa ma vad trecuta in lista desi eu nu am mai avut nici timp si nici forta necesara sa mai intru la aspirante dupa ce am pierdut sarcina...am ramas gravida reltiv repede si la fel de surprinzator.

Intre timp am aflat si ca vom avea o fetita care se va numi Irina si data nasterii s-a decalat un pic datorita greutatii ei. Asa ca deocamdata este 10 august.

Nu m-am mai inscris la odisee si pentru ca nu am avut timp de scris pe forum dar partial si din superstitie. Marti voi merge la morfo de 32 saptamani si trebuie sa recunosc ca nu cred ca am avut emotii mai mari vreodata in viata mea. noroc ca misca in burta zi de zi si asa reusesc sa ma mai calmez, de-abia astept sa nasc sa o tin in brate si sa scap de stresul asta care m-a insotit toata sarcina, de frica asta naucitoare de a pierde iar copilul.

Va sarut si voi incerca sa scriu mai des...doar ca atunci cand Mihnea e treaz calculatorul este sub controlul lui si atunci prefer sa nu-l mai deschid.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ingerasa, mult succes! Important e sa nu-ti pierzi speranta. Fara sau cu FIV, o sa vina la un moment dat si puiutul asteptat daca vreti cu adevarat.

Ignatica, ma bucur ca in curand vei trece din nou la activitati. Iti urez mult succes si tie! Sunt aproape convinsa ca de data asta va fi bine, o sa vezi. Tin pumnii si stau cu ochii prin preajma.

Mariana_1976, suna bine ce spui despre cartile respective. POti sa-mi zici cum se numesc? Sa le caut si eu pe net. Nu am citit prea multe despre asta si chiar am emotii legate de cum va reactiona bebe1 la intalnirea cu bebe2. Mi-ar prinde bine ceva surse suplimentare de informare.

Pupici si mult succes tuturor!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuuu Daiopri, felicitari din suflet!!!!! Ai vazut ca s-a intamplat minunea si la tine!? Bravo mamico, sa ai sarcina usoara, usoara si sa te bucuri de aceste 9 luni miraculoase caci sunt minunate!

Mariana, si sa ai nastere usoara ca un fulg!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Carminabulina, sarcina usoara si nastere la fel. Mai ai putin si-ti tii minunea in brate!

Si eu m-am emotionat cand m-am vazut aici in listuta, desi n-am mai intrat deloc. Multumesc fetelor.
Eu am o minune de Rebecutza care-mi umple inima de fericire, iar maine face 4 lunisoare!

Va urez teste pozitive, nu cedati caci se va intampla cu siguranta minunea in viata voastra, iar pentru mamicile gravidute, sarcini usoare!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragi prietene, ajung tare greu sa mai deschid forumul, insa atunci cand se intampla trec pe la voi si citesc ce mai faceti.

Mariana, mamica draga, ma bucur mult pentru bucuria pe care o astepti si iti doresc din tot sufletul sa ai pui sanatos si multa putere sa-ti cresti frumos toti copilasii! Te admir tare mult!

Noi suntem bine, crestem frumos: Ruxi se pregateste de clasa I, asa ca din septembrie o sa avem scolarita; iar Tudor e un mare strengar... are 1 an si 5 luni. Vorbeste incredibil de mult. Doar cei care ne cunosc ma cred ca a trecut de multisor perioada cu mama si tata, iar acum dam reprezentatii in toata regula de tot felul de lucruri: spune povesti si poezii si ne intelegem cu el perfect (cu vorbire ca de copilas, dar are cateva sute de cuvinte pe care le foloseste fara sa greseasca). In rest, ii multumim lui Dumnezeu, suntem bine si ne rugam sa ne bucuram si in continuare de ceea ce ne-a dat.

Va imbratisam si va dorim toate cele bune!

Mergi la inceput

Oauuuu Sim, de cand n-am mai vorbit!!! Si Razvanel merge la scoala in aceasta toamna. Ce emotii o sa am! Iar Rebecutza mica are 4 lunisoare azi si isi canta mai mereu...

Va pup si sanatate intregii familii!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Clau sa-ti traiasca copilasii si sa creasca mari! Ma uitam la pozele tale: ce frumuseti de copii ai (m-a topit Rebeca, e frumoasa foc)! Deci avem impreuna emotii de bobocei in septembrie. Na, ca iar ma ia cu gol in stomac...parca mi-e si greu sa cred ca se apropie de 7 ani! Nu-ti spun ce emotii am avut la serbarea de absolvire a gradinitei! Si-apoi eu ca eu, dar si ei mititica i-a venit sa planga.

Si noi va pupam

Mergi la inceput