Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 33
ioanatodi spune:
Buna fetelor . Sunt noua pe site , am 30 de saptamani si voi naste probabil la Municipal .
Am cateva intrebari :
1) ce stiti de dl dc Berindan Adrian ?
2) cam care mai sunt tarifele in ziua de azi ?
3) si dc s-a schimbat ceva in bine la spital .
Naty spune:
Am mai scris o data prin august anul trecut, atunci insarcinata cu printesa nr. 2.
Intre timp am nascut (of course ) si am fost sper multumita de cum au decurs lucrurile.
Trecand peste faptul ca dr. meu (Prof. Valeriu Horhoianu, seful clinicii) ne-a salvat viata mie si Nadiushei (ea a avut retard de crestere, daca nu o scotea inainte de termen putea sa moara, eu am facut ruptura uterina pe vechea cezariana, daca nu ma opera atunci, muream) totul, absolut totul a fost in spital asa cum trebuie sa fie.
Eu am stat singura intr-o rezerva, in postoperator (am ramas acolo cele doua nopti cat am stat in spital), cu baia mea.
Asistentele foarte bune (si cele de la mamici si cele de la bebei), imi dadeau nr. de mobil sa le dau bip daca am nevoie de ceva si veneau rapid, ifirmierele saritoare, se purtau frumos si te ajutau cu adevarat.
Spitalul curat-curat.
Pt. marriana daca mai arunca un ochi pe aici - da, ala era varu-miu
edit: intr-adevar esti lasata repede cu bebe in salon (la cezariana de exemplu a doua zi dimineata ti-l aduc). Eu nu m-am plans si mi se pare mult mai normal ca bebe sa stea cu mine decat in salonul de bebelusi. Cred ca pentru ei e foarte, foarte important sa fie langa mama din primele clipe, iar pentru mamici e foarte bine caci se obsnuiesc cu bebe pana la plecarea din spital.
Cat despre faptul ca iti dau repede drumul acasa ... eu una iarasi sunt "pro", personal am preferat sa stau minimum necesar in spital, atat pentru fetite (mediul spitalicesc nu e cred cel mai indicat pentru un nou nascut) cat si pentru mine.
Eu am nascut pe 29 decembrie si am multumit lui Dumnezeu ca pe 31 mi-au dat drumul acasa. Si am avut un bebe de 2,500 gr (e drept, bebe 2, stiam cum sa o ingrijesc)...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
valiburu spune:
Buna!
Sunt insarcinata in 30 de saptamani si urmeaza sa nasc prin cezariana pe 20 ianuarie la Sp.Municipal cu d-l dr.Horhoianu.Din postarile voastre am inteles ca externarea se face cam dupa 3 zile de la operatie.Credeti ca este posibil sa ma aduca sotul acasa cu masina ,intrucat sunt din Galati sau trebuie sa-mi prelungesc sederea?