FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)
Raspunsuri - Pagina 13
cami30 spune:
kitta uite mai vine o stresata sa-ti tzina isonul :)
Mie deja incep sa mi se puna piticii pe creier si abia sunt in ziua 6 ( incep in ziua 21). M-am mai apucat sa citesc si pe la Rh-uri ( am negativ, sotul pozitiv nu stiu daca sunt izoimunizata) si m-am speriat de tot.
Deja ma gandesc ca n-am medic ecografist, ca ce-o sa se intample cu Rh-ul meu, ca unde-o sa nasc in caz de.. uite scenarii, ca sa-mi tin noptile si zilele ocupate.
Hai curaj si nu cred ca e vreo problema cu ecografia ca o faci cu o zi-doua mai tarziu. Sau poate te duci mai devreme, vineri ca sa-ti iei de-o grija si apoi te duci si luni sa-ti verifici foliculii
cami
fireyes spune:
Kitta, nu stiu nici eu sa-ti recomand exact... dar cred ca poti sa incerci macar la Tutunaru, el lucreaza oricand si am inteles ca nu refuza pacientele...desi nu stiu daca a mai avut vreo pacienta cu cerinta asta:) insa si pe mine ma va interesa treaba asta...
La clinicile private mai mari abia gasesti loc peste cateva saptamani la o eco transvaginala...
Cami, eu nu ma prea pricep la Rh, dar dupa stiinta mea, la a doua sarcina e un risc, in ideea ca trebuie sa-ti faca un vaccin ca sa nu fie probleme..
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Avalon spune:
Cami, merci mult!
KITO, stai calma ca te rezolv io, nu-ti face griji... avem cateva usi deschise, ca doar in atatia ani de monitorizari ma cunosc doctorii ca pe un cal breaz... gasim!
KITTA spune:
Va multumesc. In cel mai rau caz merg in cartier la eco din ala de trebuie sa beau apa 2 l inainte - face bine la tratament!
fireyes spune:
Avalon, tine bine la pastrare oferta, ca parca vad ca ajung si eu in aceeasi situatie:)
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
luli spune:
Cami - uite am gasit www.reclamamascataatentie/a_3_3060_Teste_de_sange_recomandate_pentru_primul_trimestru_de_sarcina.html" target="_blank">aici mai multe despre Rh dar si www.eva.ro/sanatate/sarcina/rh-ul-negativ-si-sarcina-articol-3870.html" target="_blank">aici. Eventual poti sa-l intrebi pe Tutunaru la modul concret despre cazul tau.
Hai ca va fi bine, ai sa vezi.
Behind every love is a great story
Luli
camid spune:
Cine poate sa ma lamureasca si pe mine privitor la analiza APC rezistent (factor V Leiden): valore 0,74 normal intre 0,86-1,10. Este sub nivelul normal si nu prea stiu ce reprezinta. Am citit despre analiza ca ar fi pozitiva sau negativa, dar nu despre valori cum am eu rezultatul. Oricum si celelalte analize (Proteina C) de coagulare sunt cam la limita inferioara. Pentru Proteina S nu am inca rezultatul ca a fost testul invalid si a trebuit sa o repet.
Nu stiu daca exista un risc crescut de trombofilie cu asemenea valori.
Va multumesc si va doresc reusite cat mai multe.
KITTA spune:
Din cate stiu eu APC resitenz este Proteina C reactiva are valori intre 0 - 6 si la mine a scris negativa. Nu stiu daca este acelasi lucru cu Factorul V leiden poate ne lumineaza d-na profesoara Avalon
Fetlor, plec si eu la drum cu urmatyoarele valori:
- TSH - 1,0 - cica trebuie sa fie sub 2
- estradiol - 30,5 - Nu e cam mic???? cand am avut 100, dr. Cocei mi-a explicat ca un estradiol mare ar ascunde in mod ireal un FSH mic
- FSH - 4,69 - nu am vazut asa valoare niciodata in analele analizelor mele, de incep si eu sa ma indoies ca Cocei ca ar fi asa de bune
- LH - 3.57
Ma rog, astept si opinia austriecilor maine dimineata, asa ca maine ma injectez!
KoraPop spune:
KITTA eu zic ca dr. Cocei are dreptate.Eu cu FSH de 9 si 6,57 am reactionat mai prost decat cu FSH de 12,pana la urma tratamentul conteaza cel mai mult si cum reactioneaza organismul.Estradiolul stiu ca e bine sa fie cat mai mic la start,deci valoarea ta e buna.Bafta maxima sa te intorci gravidutaaaaa!
Kora
CARPE DIEM!
Pisik06 spune:
Kitta, eu nu ma pricep la valori deloc, asa ca nu prea te pot ajuta, plus ca o sa va cam bat la cap cand o fi cazul.
Tu ai facut vreun tratament pana la CM-ul asta? Ca si eu astept CM-ul ca sa fac hormonalele din z2, dar apoi incep suprefactul cam la 3 sapt dupa sau AC un pic mai devreme, in fctie de ce raport FSH/LH am.
Offf, sapt astea de cand am venit din Austria au trecut cel mai greu, pt ca abia astept sa vina CM-ul, vineri sau sambata sa vad cat e TSH-ul ala, am mari emotii ca nu l-am mai "analizat" niciodata