Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
La multi ani, Ben Stefan !
Sa cresti mare, sanatos, fericit si norocos, alaturi de parintii tai !La multi ani, Eric Andrei !
Sa cresti mare, sa fii fericit, sanatos si sa aduci doar bucurii parintilor !
Sufletica si Isabella are momente de istericale, prieteni imaginari nu are, vorbeste doar cu papusile. Problema mea este ca... citeodata ii mai dau peste minute sau la fundulet, sau mai tip la ea, dar am vazut ca nu tine, devine mai incapatinata si face doar pozne. Nu o pot lasa o secunda din ochi, ca sigur face o gramada de pozne. Simbata de exemplu, terminasem de facut curatenie in toata casa, am pus galeata cu mopul in cada, cu gindul sa spal si pe holul de la intrare la prinz, cind doarme ea. A intrat in baie, desi usa era inchisa nu incuiata, a luat intr-o secunda mopul, a facut apa peste tot, in baie, pe hol si in camera ei . Ieri seara, a scapat in bucatarie, unde nu prea a avut tentative de controlat prin dulapuri. A luat cutia cu sare fina, cutia cu sare mare, zaharul (asta l-a varsat pe covor in camera ei), detergentul pentru vase si mi-a facut peste tot, pe aragaz, pe jos, era un amestec de nu se intelegea nimic, asta dupa ce terminasem de pus toate la locul lor si cascam si eu o tira ochii pe internet
. Am certat-o, i-am dat peste minute, dar nu pot decit sa spun, ca am adormit dupa miezul noptii, plingind si cu mustrari de constiinta, ca cert un copil mic iar in fata celor mari, nu sint in stare sa lupt si sa spun ce am pe suflet (asta-i alta problema, adica probleme cu familia din tara). Asa ca, trebuie sa incercam si sa stringem cit putem din dinti, sa nu.-i lovim si sa nu tipam la ei.
Nelia am citit tot mesajul tau, cu privire la cresterea copiilor, imi place cum gindesti, la mine-i mai greu de pus in practica. Dar mi-am promis de cite ori imi va veni sa tip la Isabella, sa ma gindesc la ce ai scris tu si sa-mi musc limba sau buzele.
Ai terminat de facut bagajele ?
Aurasa sanatate multa lui Alexandru. si noi astazi avem intilnire cu educatoarea, ne vom cunoaste si ne va da semnul care trebuie cusut pe hainutele Isabellei, ceva sub forma de animalut, fiecare copil are alt semn, asta ca sa nu incurce hainutele.
Dispar, ca am scris suficient, sper sa revin mai pe seara...
Va doresc la toate o saptamina minunata, iar mie imi doresc sa iasa soarele, ca de ploi m-am saturat si sa-mi treaca raceala, ca abia stau pe picioare.
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
patriciaRO spune:
Ben
Eric
Sa aveti parte de cea mai frumoasa copilarie, sa fiti sanatosi si voiosi..
Gusta pentru ieri 15. M-am tinut sa-ti zic si cred ca am uitat... Te pup. Sa fii sanatoasa, sa fii fericita si tot norocul din lume.
Beatrice, mamic de Alex pifos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Beatrice, cum mai merge cu gradinita? S-a mai adaptat Pifosul? Ai incercat sa-l mai lasi singur acolo fara tine?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Asa, sa ma laud si eu ca am fost la intilneala la gradinita. Draguta educatoarea, are aproape 44 de ani si o fetita de 9 luni. Isabella, la inceput timida, si-a intrat in piine pe acolo. A incercat scaunele, foarte incintata ca sint micute, s-a jucat cu lego, ceea ce acasa nu face, a vrut sa faca si pipi, ca i-au placut wc-urile ca erau micute. Daca mai stateam un pic, se spala si pe dinti , ca ochise periutele copiilor. Gradinita o va incepe pe 15 septembrie, la inceput va sta pina la 11.30, dupa aia pina la ora 13, iar din ianuarie pina la ora 16, inclus mincat si dormit la gradinita. Daca a zimbit educatoarei, treaba e buna. Tipa, cica-i cea mai buna educatoare si are un talent innascut pentru meserie.
Acum ma innebuneste odrasla, care sta mai mult in casa din cauza ploilor si frigului (10 grade), adica vine craciunul dupa temperatura de afara, spuneam ca ma innebuneste ca vrea la "gadinita la copii" . Cind va incepe sa mearga la gradinita, exclus sa-mi fac ginduri ca voi putea spiona sau voi putea sta cu ea, macar o secunda. Programul de intrare e de la 8.30 la 9, dupa care usa se incuie.
Gata, m-am laudat ... mama dar ce liniste-i la subiect, banuiesc ca-i cald afara, nu frig ca la noi
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Brava Isabella! Danelutzo draga, o sa vezi ce bine e sa aiba cupilu activitati la gradinita, sa mai respiri si tu o cafea in liniste...io abia astept, visez cu okii deschisi la luna septembrie...Aly incepe din 5. Ah, si pe aici e frig si ploua zilnic de 'numaistiucand'
...io-s in depresie ca de obicei
si ma lupt cu treburile casnice care nu se mai termina si cu kupilu' crizat ca vrea afara si n-are unde!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Peste 38 de minute va decola avionul in care sint Agata si cu Octav. Nu am cuvinte sa va descriu cum a fost astazi dimineata, cind a plecat Agata la scoala, in seara asta cind a plecat Octav de la facultate sa ia fetele, apoi am sunat-o pe Agata si i-am vorbit, mi se rupea sufletul! La curs i-am scris o scrisorica de dragoste, cu inimioare colorate... I-am zis lui Octav sa i-o dea in avion. Octav cica: acum citiva ani imi scriai mie! Adevarul este ca imi va fi atit de dor de amindoi, dar mai ales de copil!!!
I-am luat si o rochie frumoasa, cadou de ziua ei, am pus-o in geamantan, sper ca nu o vede pina pe 28, cind va fi ziua ei.
Poze cu Agata de la salsa www.dropshots.com/aurice" target="_blank">aici.
La multi ani, cu intirziere, pentru Gusta!
La multi ani, Ben!
La multi ani, Eric!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Mercedes spune:
danelutza- foarte mult conteaza si prima impresie a copilului nu a noastra asta iti spun din propria experienta. Mie prima impresie buna mi a facut o educatoare sa zicem nr 1 iar bia are cu totul alta parere s-a atasat foarte mult de educatoare nr. 2 atat de tare ca de cate ori o vede fuge la ea in brate si o pupa si sta strans legata de ea... de fapt cred ca s-a vazut si din poze.
nelia- drum bun familiei tale si concediu placut la toata trupa.
La multi ani ROBERT!
tdi- lasa ca si la noi e atat de noros incat ar fi minunea de pe lume daca n ar ploua azi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani ROBERT de Monicica! Sa cresti mare puiule, sa fii sanatos si norocos in viata!
Danelutza, suna tare bine gradinita asta si reactia Isabellei.
Nelia, fii tare si gandestete de distractie o sa aiba Octav si Agata, si ce bine o sa le fie! Sunt convinsa ca o sa vorbiti des si o sa-ti povesteasca si o sa fie o experienta grozava pentru ea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
La multi ani Robert!
Nelia, drum bun pentru Agata si Octav si vacanta de vis!
Pupici la toate fetele si toti copilasii!
Pe aici iar ploua, noroc ca de dimineata a fost soare, am reusit sa scot la aer covoarele si asternuturile si am bagat o curatenie de-aia cum imi place mie...toata casa straluceste!
Acuma mergem la magazin sa luam suc si chipsuri ca deseara ma uit la meci...Hai Romania!