Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Patrick si Bianca!!!!!!!!!!!!!!
Sa va dea DD bucurii, fericire, satate si noroc.
Multumesc de cuvintele bune. Sincer nu le merit. Va multumesc din inima ca va ganditi la noi.
Tony a facut dintr-o data febra 40.2. Doua zile, apoi pace si liniste. Nu stiu nici acum de ce. Nu tuseste, nu ii curge nasul, nu are diaree. A mai patit careva? Acum tot astept sa iasa ceva eruptie, inca nimic.
Va las... Merg in pat ca sunt terminata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
OlgaT, intotdeauna meriti mai mult decit crezi! Anul trecut, cu o zi inainte de plecarea in Romania, Agata a facut febra 40-40.2, au fost trei puseuri, a scazut cu antitermice. Si atit! Nu a avut nimic altceva. Nici acum nu stiu de la ce a fost. Singura explicatie ar fi un virus, pe care l-a invins corpul ei si pe care, din pacate, se poate sa-l fi luat Tudora. Pentru ca dupa ce am ajuns in Romania, la mare, doua saptamini de zile am tras cu Tudora, cu o viroza-gripa tare urita, am ajuns la urgente in Mangalia... Daca nu apare nimic, poate ca a fost un virus pe care corpul lui rezistent l-a invins inainte de a face ravagii.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Poze cu Agata pe dropshots, nu merge sa pun link si nu stiu de ce.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
La multi ani, Marilena !
Sa fii sanatoasa, sa ai o viata fericita, alaturi de Mara si de sotul tau !
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
La multi ani Marilena!
Sa ai sanatate, noroc si multa fericire in jurul tau sa te poti bucura de Marutul tau drag!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Marilena, draga mea, tot binele din lume ti-l doresc, si fericire impreuna cu cei dragi tie! La multi ani fericiti!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
La multi ani, Gusta! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
La multi ani BEN STEFAN!
La multi ani ERIC ANDREI! sa fiti fericiti si sanatosi alturi de familiile voastre.
Aurasa spune:
Marilena - La mUlti Ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunea scumpa
Sufletzica - si Catalin are momente de "rautate". Dar trec si daca il intreb de ce face asa imi raspunde "Nu stiu". Nu are prieteni imaginari. Tipa langa Alexandru - care automat incepe sa tipe si mai tare. Apoi se pupa, iar eu fierb, dar va trece sii perioada. Azi mergem si noi la gradi sa vedem.
Gabitza -am citit povestea nasterii lui Raducu. Emotionant. Ai mare grija cu anemia!
Nelia - cum a fost concursul de salsa? Asteptam poze.
O sa mai citesc si mai scriu, dar Alexandru imi face febra de sambata noaptea, numai 39 - 39.5. Are gurita plina de coltisori in eruptie si gingiile inflamate. Pana la 1 an nu a avut decat 6 dinti si acum ii apar toti odata. Nu va povestesc cum plange si ca nu papa decat lapte, ca nu vrea apa deloc, desi ma chinui sa ii dau cu seringuta sa nu se deshidrateze rau. Deja are ceva semne de deshidratare, dar azi dimineata a baut singur pe langa lapte si 100 ml de apa. Sunt obosita si astept sa depasim momentul