Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am gasit:
La primul copil stai ore intregi si te uiti la el, la al doilea te uiti sa nu il loveasca primul, la al treilea copil te uiti dupa un loc unde sa te ascunzi de copii.
Nelia, felicitari pentru rezultate! Ma rog, nu mi se pare ca ti se potriveste ce scrie inrevista dar e putin amuzant. Ai povestit asa de frumos despre Lisandru
Elisor, nastere usoara sorei tale si multa sanatate pentru albastreaua ta dar si pentru tine.
Gabitza, ai dreptate, nimic nu se compara cu mirosul de bebe. Am fost la un fost coleg cand avea fetita lui o saptamana si asa am adulmecat ca un animalut la ea, doamne cum mirosea a lapteic si a bebe asa.
Cornelia, plimbareti mai sunteti. Am sa bag si eu un ochi la poze maine.
Tdi, un surior pentru Ally, ei, ei?

Va las, ma duc sa fac un dus ca ma simt ca un mic porcusor deja, as sta in baie sub dus toata ziua daca s-ar putea.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu stiu, spuneti-mi voi: pe cine am omorit la drumul mare??? Copiii s-au culcat la miezul noptii si dimineata Filip a dat trezirea la 6 jumate. Sunt chiauna. Imi vine sa-i impachetez si sa-i duc in berceni chiar acum dar peste 5 minute deja mi-e dor de ei si nici nu am plecat. Numai gandul ca o sa stam despartiti 2 saptamani si mai zbor si cu avionul ceea ce inseamna ca poate nu ma mai intorc, imi da un sentiment nasol.
Oricum azi ar cam trebui sa-i duc. Am atatea de rezolvat pana plecam si trebuie sa le rezolv singura ca Mihai munceste pana miercuri inclusiv.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cum bre sa nu te mai intorci?!?
Dar cred ca mi-a scapat ceva, unde plecati? Concediu? Fara copilutzi?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai uite asa: pica avionu si eu nu ma mai intorc! Mai ales ca sunt mare fan air crush investigation Sunt stresata rau ca nu am mai zburat cu avionul pana acum. M-am gandit eu ceva si cred ca plec gata matoala ca sa fiu vesela si sa nu ma isterizez in avion. Are Mihai un coleg care la o deplasare in strainatate in avion s-a kkt pe el de frica si cand sa aterizeze i s-a parut lui ca au murit motoarele si a strigat un gura mare: "ambaleaz-ooooo ca ne prapadim cu totii" Asa ca nu vreau sa patesc si eu vreo istericala de-asta si mai bine vesela si cherchelita.
Plecam in maroc fara copii joi care vine si stam pana pe 11. Si la inceputul lui august tragem si o fuga pana la marea neagra cu kinderi cu tot.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Ma simt mai bine, adica nu mai am durerile de cap doar o raceala obisnuita de care tre' sa scap rapid ca e pacat ca vara sa bolesti.
Si Bianca tuseste foarte rar, trag nadejde ca suntem spre drumul cel bun. Ca anul asta niciodata n-am fost asa des bolnavi cand unul cand altul.

So, Gabitza, Andreea pleaca in Maroc!!! Ai dreptate cu mirosul de bebelusi, e o placere inegalabila sa-i mirosi, te invidiez pentru clipele cu Raducu...Cum rezistati pe caldurile astea?

Andreea hai bre, ca avionul e cel mai sigur mijloc de transport si...rapiiiiid. Asta-i o regula nescrisa a copiilor, cu cat se culca mai tarziu cu atat se scoala mai devreme spre disperarea si uimirea parintilor. ...cunoastem.
Cand exact plecati? Sa aveti o vacanta de 5 stele!

Nelia chiar mi-a facut placere sa vizionez pozele (le vazusem doar pe cele de la Neptun), se vede cat de bine v-a fost. Imi place ca v-ati reunit familia si ati fost prin atatea locuri, frumoase poze! Pentru mine care am lipsit vreo 4 luni de pe forum mi se pare ca a crescut foarte repede Lisandru, iar tu ai povestit asa de frumos despre el. degetelul Tudorei!

Cornelia va admir ca sunteti asa plimbareti! Din pacate nu pot vedea pozele de pe picasa , cred ca mi le cenzureaza antivirusul. Vinerea viitoare daca sunt la servici dupa ce se cara sefa voi putea sa intru de la ea. Ma asteptam ca voua fetelor sa va fie teama de mers cu barca nicidecum barbatelului, mai bine spus sunt uimita de curajul Mariei.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

androix- lasa ca va fi fain, meritati pe deplin o vacanta in doi.

Mama ce m as duce si eu vreo 2-3 zile cu sotul.
Apropo de doru dupa kinderi , azi dimi vorbeam cu cristi si mi spunea ca ii va fi dor de mine in tabara unde pui ca abia duminica va merge. I am spus ca daca vrea sa o duca pe sora sa cu el la care el a facut ca trenul ca vrea sa stea si el linistit un pic sa nu o mai auda ca niciunde nu scapa de ea.
Ieri am fost la antrenament la fotbal si am dus o si pe bia.La un moment dat baietii fugeau faceau o tura de cross si bia cand i a vazut imi striga ,,mami si bia,, in secunda urmatoare dusa a fost glont dupa sirul de baieti. Noroc ca am mai facut cam o jumate de tura ca sigur ar fi fost terminata dupa. Au terminat cu fugitul si a venit glont la mine,era terminata dar si fericita ca a fugit si ea.

La multi ani aidan!
La multi ani Sara! sa fiti fericiti alaturi de cei dragi voua.

laura- un semn macar vad ca nu esti nici pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Caterina !
Sa cresti mare ingeras de fetita, sa fii sanatoasa, norocoasa,
iar parintii sa aiba doar bucurii din partea ta !

La multi ani, Aidan !
Sa cresti mare, sanatos, vesel si frumos !

La multi ani, Sara !
Sa cresti mare, frumoasa, sa fii fericita, norocoasa, sanatoasa,
alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI AIDAN!
LA MULTI ANI SARA!

Sa cresteti mari, sanatosi si iubiti de cei din jurul vostru!

Adriana ce-i cu voi, nu v-am mai vazut de-o vesnicie pe aici...

Va multumesc pentru urarile legate de sora mea! Va pup

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la capitolul 79

Mergi la inceput