Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumim pt felicitari!!!

nelia: da alex e nascut aici dar cand l-am nascut nu aveam indefinite leave to remain.Dupa ce am primit indefinite leave to remain(asta insemna ca suntem stabiliti aici) avea dreptul sa aplice la cetatenie.Daca acum nasc un copil va avea cetatenie din prima fara sa mai aplic.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia felicitari pentru rezultatele studentesti! Si Dan a incheiat ultima sesiune, foarte bine, cum de alfel ma si asteptam, mai are doar licenta in iulie si sper s-o cam incheiem cu invatatul si cu examenele ca avem nevoie si de distractie si relaxare. Desi, pe mine ma bate gandul sa particip la un concurs ca tocmai ce-am gasit un anunt in ziar.

Clara exact la fel a fost evolutia si la Bianca.

Mercedes sanatate si Biencutei tale! Normal ca ai emotii pentru Cristi, dar o sa fie foarte bine, iar el va avea o multime de lucruri si impresii sa va povesteasca. Am cautat si eu o tabara pentru Andreas dar n-am gasit nimic la preturi rezonabile decat peste 500 lei pentru 5 zile, ceea ce mi se pare cam mult, ma intrebam oare nu mai sunt taberele alea scolare de pe vremea noastra?

Cornelia si unde v-ati cazat in Delta? De cand imi doresc sa ajungem si noi, dar tot amanam...cred ca le-a placut copiilor, v-ati plimbat cu vaporasul sau barca pescareasca? Poze ai?

Eu am apartamentul spre sud, o camera spre vest si cu toata izolatia (care zice ca iarna-i cald, vara-i racoare) tot scoatem limba prin casa si stau la etajul 1 intr-un oras de munte, chiar nu vreau sa stiu cum faceti fata fetele din capitala, cu tot cu AC.

Felicitari Alex pentru cetatenie! Sa-ti mearga bine toata viata acolo unde esti sau oriunde te vor purta pasii cu asa o cetatenie!
Oana englezoaica (mama Jipa) niciodata nu cred c-ai sa traiesti in Anglia caldurile de aici, dar nici gerurile cumplite, Ro fiind o tara temperat continentala e normal sa avem extreme...cand am citit ca ai dat drumul la caldura...brrrr, ma ia cu transpiratii

Teddy ai un suflet mare daca te-ai dus la pisu cu cosuletul cu bunatati . Parca aveai si tu o mustacioasa cu blanita...Eu zic sa te gandesti bine daca mai vrei sau nu un bebe, timpul trece si apoi te trezesti ca si sa vrei parca e prea tarziu si s-ar putea sa regreti toata viata. Nu-ti fie teama sa-ti doresti!

Bea am vazut la stiri cum danezii sunt indragostiti de satele din Ardeal, venise un grup de vreo 60 de danezi cu un cuplu danez (care de 10 ani vin in fiecare an, e ceva!) care a promovat (sau facut lobby cum se spune) zona. Ce faina chestia cu concediile!

Andreea felicitari si tie! Chiar ai stiut sa profiti de anii de CIC, bravo, era si pacat sa nu-i fructifici! Vad ca esti pusa pe fapte mari cu scolitul...ai uitat doctoratul ! sa-ti ajute d-zeu sa realizezi tot ce-ti doresti si sa te bucuri de munca ta!

Mercedes cei de la Spiru nu stiu dupa ce legi functioneaza, la ei si masterul e mai scurt, in orice caz acum vreo 3-4 ani am aderat la Conventia de la Bologna si de-asta unele facultati sunt acum 3 ani, nu pentru ca asa ni s-a sculat noua, dreptul a ramas 4 ani si dincolo.

Monu cat ai sa regreti tu racoarea din Sighet nici nu-ti imaginezi, dar cat de racoare a fost ca noi la munte lesinam de cald.

Gata, mi-am facut temele cu cititul/scrisul, mai bag ochii la poze, comand o pizza pentru poporul din casa si astept racoarea...Bianca de-abia a vrut sa se culce de pranz ca vroia sa stie daca e apa la fantana ei (e client fidel al fantanii din parc )

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI CATERINA!

Pe langa sanatate, noroc si fericire sa ai tot ce-ti doresti in viata!

Edit: Nici azi n-a nascut sora-mea, tot asteptam in fiecare zi, ma gandeam ca poate bebelina vine mai repede cum au venit ai mei copii, dar se pare ca se lasa asteptata, of...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La mult ani, Caterina!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Caterina!

Fetelor, va rog sa nu mai ispititi cu bb2 ca nu e cazul...mi-ar place tare mult ca mi-s dragi de mor insa rabla de mine n-ar mai rezista la o asemenea experienta, deja e mare minune ca am reusit s-o fac pe atomika! Multumesc lui D-zeu si ma opresc aici.
Ieri am tinut-o in brate pe bebelina prietenilor nostri, nu-mi vine sa cred ca-s asa mititei nou-nascutii...are deja 1 saptamana si e tare dragalasa, am vazut-o de cateva ori zambind cand auzea vocea surioarei ei! Alyssa era tare curioasa sar n-a vrut sa se apropie prea tare iar cand o vedea miscand o lua la fuga speriata!

Elisor, nastere usoara surorii tale si bebe sanatos, ii tinem pumnii stransi! Tie si Biencutei va doresc multa sanatate!
Ps. deseara iesim la cina cu prietenul ala bun care si-a aniversat de curand ziua...s-a trezit Claudio cu el in birou ieri dimineata, s-a reintors dupa ce a facut 1 an si ceva de Irak in plin razboi, apoi China, Romania si io mai stiu ce, la un moment dat nu mai stiam nimic de el pana mi-a scris pe mail ca s-ar intoarce la firma unde am lucrat impreuna acu cativa ani si voia sa-i traduc contractul ca cica "italiana ta sigur nu-i asa de balta ca a mea!" Abia astept!!!

Va pup pe toate, ma duc la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, las' sa vina fata pe lume cand ii e sorocul! Ca stiu eu cum e sa vina mai repede decat te astepti

TDI, stii ce-mi mai place mie la puii astia mici? Cum miros La ei nici kk nu miroase a kk

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: multa sanatate si tie si Biancai!Multumim pt urari.
LA MULTI ANI CATERINA

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Gabitza, mi-au luat vorba din gura: si eu ii miros de nu mai pot si deja mi-e dor de mirosul de laptic si brinzica al kk-utei, ca de cind papa si mincare, s-a schimbat si la Lisandru mirosul. Dar mirosul de bebelusi..., oau, asta e un lucru pe care nu-l voi uita niciodata. Mie mi se pare ca miros a inghetata!
Elisor, sanatate multa la amindoua! Si nastere usoara surorii tale, sa vina bebe cind o vrea, dar sa fie sanatos si sa se petreaca totul cit mai repede si cit mai bine. Multumesc mult de tot pentru vizionarea pozelor si pentru comentarii. Sa stii ca eu ma uit mereu la toate pozele, la fiecare dintre voi, dar las las comentarii, ca nu-mi prea vine ce sa spun, dar tu ai mereu inspiratie.

Si pentru ca tot sint in fata calculatorului si nu in fata temei de la Religie cum ar trebui, hai sa va mai spun si de Lisandru. Ca despre Tudora, in afara ca dimineata s-a fript la un degetel atingind fierul de calcat, nu prea am ce sa va spun. A pliiins! E prima data cind face asa ceva, ea e foarte prudenta, nu stau stresata ca isi face rau, pentru ca se fereste din instinct de tot ce ar putea-o rani, dar astazi nu stiu ce a fost in capusorul ei. Bine ca nu a fost mai grav, doar un pic l-a atins, nu a zis nimic, eu nu eram linga ea si cind m-am intors si am vazut-o linga fier, i-am zis vezi sa nu te frigi, iar mi-a raspuns: I don't tuch it! Dar ea deja il atinsese si nu voia sa spuna, numai ca dupa citeva secunde nu s-a mai putut abtine si a inceput sa urleeee: maaami, taaati, Agataaaa, Anaaa (asta e educatoarea). Ma duc sa-i arat lui bebeeee! Mi-a fost mila de ea, dar ma si amuza cum facea.
Despre Lisandru: a inceput sa stea in patru labe si se leagana cu o viteza de ma sperie, pica in nas, se loveste de patut, dar nu zice nimic. Se ridica intr-un cot, ca si cum ar vrea sa ajunga in fundulet, dar nu-l tin inca puterile, numai ca baietelul e perseverent si asta face toata ziua, cind nu-si suge picioarele. E ca o zvirluga, nu-l pot lasa o clipa pe pat, pentru ca are o viteza la rostogolit, asa ca sta ori in patut, ori pe jos, pe o plapuma, in salon, ca sa se poate misca in voie. Acolo e cel mai fericit. Se joaca minute in sir cu o jucarie, o studiaza, o zgiltiie bine, vorbeste cu ea, o suge si o musca pe toate partile. I s-au umflat si intarit gingiile, dar nu cred ca ii iese vreun dinte mai devreme de o luna, desi roade si musca tot ce gaseste si baleste tot.

Inceputul diversificarii a fost un succes, nici un incident. Deja avem un program si o cantitate, destul de mare spun eu, de mincare solida, citeva alimente introduse si acceptate fara probleme. Papam laptic dimineata, jumatate de mar blenduit la 10, cam 80 de grame de piure de morcovi si cartofi dulci la 13 (astazi bagam si cartoful obisnuit), pe la 4 iar laptic, iar seara, la 7 cereale integrale de orez si/sau de griu facute cu laptic de la mami, cam 50-60 de grame. Si laptic la cerere, bineinteles, cind vrea sufletelul lui, ca are mama o gramada. Si de ieri bea si apa, in biberon, mai mult il roade decit bea, dar tot suge cite un pic, cind cred eu ca nevoie.
Luni ajung si eu la doctor pentur vaccinul de 6 luni, ca l-am aminat din cauza scolii, apoi a fost doctorita plecata, apoi el bolnavior... Si voi afla si cum stam cu greutatea si cu restul, dar nu-mi fac probleme pentru ca arata tare bine.

Gata, va pup pe toate si ma duc la tema mea, ca daca nu o duc astazi pina la 5 cum trebuia, si nu am cum sa o duc, asta e clar, miine dimineata la 9 trebuie sa fie acum, pentru ca altfel incep penalizarile si nu-mi convine, ca si asa nu stiu ce nota voi lua pe ea. Lucrez la ea asa fara nici un chef... Si mai am inca trei chestii de facaut pentru scoala asta si m-am cam saturat, vreau vacanta! Ca sa fac curatenie!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Ah, sint tare incintata! Am intrat sa ma laud si eu cu ce pot, nu ca ar fi cine stie ce, dar pentru mine conteaza, imi arata ca a meritat toate eforturile. Am toate notele acum de la sesiunile din iarna si din toamna, de la cele patru cursuri avute si media finala e B+, undeva intre 83-86%, dupa baremul facultatii de TS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Caterina!

Felicitari Androix si Nelia pentru examene!

Elisor, multa sanatate!

Noi am fost mai la intrarea in Delta , in Dunavat (de trei ori), dupa Murighiol, exact unde se termina drumul cu masina. Am stat la o pensiune (Solinia) ok, dar nu cine stie ce. Sunt mult apensiuni pe acolo si Hotelul Egreta (dar nu am gasit niciodata locuri, pentur c anoi ne hotaram sa plecam vineri dimineata si plecam vineri pe la 4 .

Saptamana trecut am fost la Lunca (pe partea cealalta de Gura Portitei). Este super (doar ca mancarea nu mi-a prea placut). Peisajul superb si locul f. potrivit pt. copii.

De la Dunavat plecam pe canale cu barca (spre disperarea mea si a lui Stefan ), dar la Lunca am stat pe uscat, cu toate insitentele lui Doru si ale Mariei.

Am incarcat cateva poze la semnatura, poze2, luna iunie. La sfarsit sunt fotografii de la Cetatea Enisala. La luna mai gasiti si poze de la prima plaja pe anul asta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput