Americancele gatesc - 2
Raspunsuri - Pagina 6
Ramona J spune:
Eu iubesc mincarea indiana. Dar o maninc la restaurant.
Chiar am scos brisket de la congelator, spune-mi te rog reteta la cuptor, ca eu nu gatesc la slow cooker.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
1 (4-6 lb.) beef brisket (fresh)
Celery salt
Garlic salt
Onion salt
Chili powder
1 bottle BBQ sauce
Put brisket in 13"x9" baking pan (put in fat side up). Heavily season with above seasonings to cover top of meat. Tightly cover with foil and bake at 275 degrees for 4 hours. Remove from oven and pour off drippings (there will be plenty). Pour BBQ sauce over top of meat and cover; return to oven for 1 hour more. Remove and slice thinly across meat. Super.
philip&andreea
Ramona J spune:
Multumesc. Daca-l mincam in seara asta cred ca e cazul sa ma apuc de el.
Ramona J spune:
Avem 94 la ora 3. As putea sa-l fac pe brisket la soare.
CamiM spune:
Ma bag si eu la concurs cu "numai" 90F la 4pm.
Suna bine retetele voastre de brisket si "porcul" Ramonei.
Eu azi am bagat un orez sarbesc cu carne de pui si pentru sotz o ciorbita de fasole.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Hilde spune:
quote:
Originally posted by simali
Ieri am facut "Piept de pui cu cocos".
- doi piepti de pui dezosati
- prosciuto cotto
- 1 cutie cu lapte de cocos (cat mai natural, pentru cine are timp cel mai bun este cel stors din nuca de cocos proaspata).
- curry
- ulei
- sare
Se freaca pieptul de pui cu praf de curry si sare si se pune 1/2 ora la frigider. Se infasoara in felii subtiri de prosciutto. Apoi se pune intr-o tava de copt cu ulei o cana de lapte de cocos si o cana de lapte degresat. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu. Se mai adauga apa din cand in cand pana cand este gata. Sosul trebuie sa fie portocaliu deschis. Se serveste cu orez fiert cu sare sau cu sofran.
alice
Ce bine suna, Alice. Eu puneam in loc de lapte: orez, ciuperci si masline. Dat totul la cuptor. :)
Hilde spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu am facut direct in vasul oval de cast-iron, apoi am adaugat apa cit sa fie de 1/2 in. in vas, am pus capacul si am dat la cuptor la 350F cam o ora.
Ramona, eu n-am inteles fraza de mai sus. Le-ai prajit in ulei si apoi le-ai pus cu putin apa la cuptor?
Ramona J spune:
Sorry. Am pus putin ulei (cit sa nu se lipeasca). Dupa ce am prajit, inainte de a pune la cuptor - am adaugat putina apa. Stiu ca explica aiurea...
Cami, tre' sa pui si reteta!
Andrada spune:
Informatii despre alimente:
http://whfoods.org/foodstoc.php
tocmai am gatit collard greens prima oara, minunate sint dom'le,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu