Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
neata fetelor!!! multu' de cafeluta, eu am sorbit-o dintr-o inghititura, poate poate ma trezsec, ca altfel dorm pe tastatura...cu piciu asta al meu matinal, noi suntem treziti de la 6
am si io o intrebare: ce fel de cereale amestecati cu fructe sau cu papa? ma refer la combinatiile de cereale existente... (eu ii dau cereale cu mar si morcov de la milupa sau orez cu roscove de la nestle)... astea le-am incercat, plus flugi de orez, simpli... ce fel de combinatii de cereale bune dati picilor, care le plac lor mult??
pusici de la noi! mama, ce zi mohorata...imi vine sa dorm incontinuu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Eu amestec toate cereale cu orice fruct permis. Am cereale mar si morcov de la milupa (sunt mai acrisori la gust), porumb si orez de la milupa (ffff buni la gust), cereale cu piersici si maracuja de la Humana (ffff bune la gust) si 7 cereale fara lapte de la Milupa (eu una nu as manca dar lui ii plac). Toate astea le amestec cu para, mar, caisa, piersica, pepene galben, mango si diverse borcanase de fructe (Desert de fructe, Nestle, Fructe de gradina, Nestle, Piersica cu mar, Nestle, Caisa de la Home, Piersica de la Hipp). Merge orice combinatie.
Eu gust mancarea inainte sa-i dau lui Cezar si cateodata ma gretelesc dar el mananca cu atata forta
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
logam spune:
Si noi mai avem nevoie de voturi! pentru cine nu ne-a votat inca, uite aici; http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
(Am bagat un spatiu dupa www.)
Multumim!
Sorina se trezeste variabil: cand la 7, cand la 10, dupa agitatia dina casa. Ca daca e tati acasa dupa 7 (cand nu merge la munca) se trezeste la 7 cu noi, iar daca suntem numai noi 2 dupa 7, doarme mai bine. de exemplu, uite acum doarme si eu m-am trezit de la 7 si un pic.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by sanduta
ram0nica sa stii ca copiii la varstra asta nu-si amintesc pe perioada lunga lucrurile, asa ca e normal sa uite persoanele.
In legatura cu senzatia de scarpinat, poate a uitat pediatru cum era cand era micdaca el stia sau nu de scarpinat
asta ca gluma. Oricum ti-a dat-o ca sa-l dai daca nu mai stii ce sa fac, ca nu se mai opreste din plans. Dar decat sa-l dai cu mixtura din aia, mai bine il speli pe copil mai des. Senzatia de mancarime trece si cu apa.
In legatura cu Claritine el este pentru alergii dat in special, ca si calmant. Nu ai facut foarte rau, insa e un calmant asa ca ai grija cum il manuiesti. Eu ti-as spune sa ii spui medicului de familie problema cu stranutul sa vezi el ce iti recomanda ca sa stii care este alternativa pentru copii a claritinului.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
cred si eu ca nu tine minte mult, da' sa-l "uite" de dimineata pana seara?!
![](bandit.gif)
![](box.gif)
Cu mixtura i-am dat doar o data... intre timp au si trecut. Da, chiar o sa intreb azi medicul de altceva pt stranut, dar cert este ca i-a trecut de tot cu stranutul... el care dintotdeauna a stranutat de cel putin 10 ori pe zi.
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by Jasmin012
ma dispera copilul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai pot!!!!!!!! nu mananca nimic in plus se face ca porcul, ca vrea sa se joace cu mancarea... a murdarit scaunul de masa, hainele lui, si-a pus si-n cap.... si a urlat tot timpul cat am vrut sa-i dau sa manance... l-am filmat sa se vada si el cand o fi mare.... pana la urma i-am dat farfuria cu mancarica si l-am lasat sa si-o puna pe unde a vrut si el, apoi i-am luat-o si a-nceput iar sa urle si l-am lasat acolo in scaunel vreo jumate de ora, sa tot urle... pana mi s-a facut mila si l-am scos de acolo... l-am spalat, schimbat si acum nu vorbesc cu el, nu-l bag in seama Mi-a dat D-zeu un copil care face cat 7 la rautate...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin, ia ghici ce face baiatul meu aici?!!! Exact ce spui tu mai sus: nu a vrut sa manance ci sa se joace... intr-o fractiune de secunda si-a infipt mainile in farfurie, a luat un pumn de acolo si si-a fauct masca pe fata, in cap si peste tot. Tre' a recunosc ca inainte ma "avertizase" cu "hhhmm" si se uita urat la mine cum ca nu vrea. Eu m-am facut ca nu pricep si ii tot dadeam. A rabdat cu stoicism 3 lingurite pana cand... a facut ce vedeti si in poza de aici
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
Arata foarte bine. eu spun ca face reclama la mancare.
![](icon_smile_big.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by logam
A propos de mancarea bebeilor: a mea nu mananca daca ii dau special ei.Eu fac asa: pregatesc mancare pentru toti trei (mama, tata, bebe, ) pun in farfurii, ne asezam toti 3 la masa, si ne apucam de mancat eu cu tati, dar cu pofta maaaare daca intelegeti ce vreau sa zic. Si se uita ea si se uita , i se face pofta, si atunci ii dau cate o lingurita din papica ei. Si papa. Ca doar apuc printre inghititurile mele sa ii strecor si ei cate una.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
E destepata fata. Cum sa manance fara companie.
![](icon_smile_big.gif)
ram0nica spune:
quote:
ram0nicaeu daca pateam asa ceva si se si intorcea tipul si spunea ca i-a placut, cred ca ma puneam pe ras. Ca saracul a fost atins de un copilasmacar de era fetita
Poze Cezar
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
neata fetelor!!! multu' de cafeluta, eu am sorbit-o dintr-o inghititura, poate poate ma trezsec, ca altfel dorm pe tastatura...cu piciu asta al meu matinal, noi suntem treziti de la 6
am si io o intrebare: ce fel de cereale amestecati cu fructe sau cu papa? ma refer la combinatiile de cereale existente... (eu ii dau cereale cu mar si morcov de la milupa sau orez cu roscove de la nestle)... astea le-am incercat, plus flugi de orez, simpli... ce fel de combinatii de cereale bune dati picilor, care le plac lor mult??
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
Eu amestec toate cereale cu orice fruct permis. Am cereale mar si morcov de la milupa (sunt mai acrisori la gust), porumb si orez de la milupa (ffff buni la gust), cereale cu piersici si maracuja de la Humana (ffff bune la gust) si 7 cereale fara lapte de la Milupa (eu una nu as manca dar lui ii plac). Toate astea le amestec cu para, mar, caisa, piersica, pepene galben, mango si diverse borcanase de fructe (Desert de fructe, Nestle, Fructe de gradina, Nestle, Piersica cu mar, Nestle, Caisa de la Home, Piersica de la Hipp). Merge orice combinatie.
Eu gust mancarea inainte sa-i dau lui Cezar si cateodata ma gretelesc dar el mananca cu atata forta
Poze Cezar
mersi sanduta de raspuns
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
sa-ti spun drept nici mie nu-mi place deloc piureul de legume asa cum i-l dau lui, da ce sa fac??? ma gandesc ca paote daca nu-mi place mie nu-i place nici lui, dar pe de alta parte ei nu cunosc gustul mancarii cu sare sau condimente, asa ca...
si voi iaurtel/branzica mancati din comert sau facut in casa?
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
ram0nica eu vreau dvd-urile. Cum procedam?
prin posta
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
Bun, dar o sa te rog sa le faci si in legatura cu transportul sa mai astep[ti putin. Sotul meu lucreaza la Cargus sa vedem daca rezolvam ceva.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by eladea2005quote:
Originally posted by sandutaquote:
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
mersi sanduta de raspunsintotdeauna prompta cu raspunsurile..
sa-ti spun drept nici mie nu-mi place deloc piureul de legume asa cum i-l dau lui, da ce sa fac??? ma gandesc ca paote daca nu-mi place mie nu-i place nici lui, dar pe de alta parte ei nu cunosc gustul mancarii cu sare sau condimente, asa ca...
si voi iaurtel/branzica mancati din comert sau facut in casa?
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
Acum o sa-ti spun un mic secret: NU_MI PLACE SA GATESC. Fac doar strictul necesar, pentru mine si sot si pt Cezar. Asa ca am renuntat la branza de casa. Dar a mai fost un motiv, ca mama din mine a spus ca macar 2 sau 3 luni poate face sacrificiul sa gateasca mai mult
![](bang.gif)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
gata ma retrag si eu sa ma uit la SEX AND THE CITY THE MOVIE!!!
somnic pufos!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007