Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
neata fetelor!!! multu' de cafeluta, eu am sorbit-o dintr-o inghititura, poate poate ma trezsec, ca altfel dorm pe tastatura... cu piciu asta al meu matinal, noi suntem treziti de la 6
am si io o intrebare: ce fel de cereale amestecati cu fructe sau cu papa? ma refer la combinatiile de cereale existente... (eu ii dau cereale cu mar si morcov de la milupa sau orez cu roscove de la nestle)... astea le-am incercat, plus flugi de orez, simpli... ce fel de combinatii de cereale bune dati picilor, care le plac lor mult??
pusici de la noi! mama, ce zi mohorata... imi vine sa dorm incontinuu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
ma dispera copilul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai pot!!!!!!!! nu mananca nimic in plus se face ca porcul, ca vrea sa se joace cu mancarea... a murdarit scaunul de masa, hainele lui, si-a pus si-n cap.... si a urlat tot timpul cat am vrut sa-i dau sa manance... l-am filmat sa se vada si el cand o fi mare.... pana la urma i-am dat farfuria cu mancarica si l-am lasat sa si-o puna pe unde a vrut si el, apoi i-am luat-o si a-nceput iar sa urle si l-am lasat acolo in scaunel vreo jumate de ora, sa tot urle... pana mi s-a facut mila si l-am scos de acolo... l-am spalat, schimbat si acum nu vorbesc cu el, nu-l bag in seama Mi-a dat D-zeu un copil care face cat 7 la rautate...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin, ia ghici ce face baiatul meu aici?!!! Exact ce spui tu mai sus: nu a vrut sa manance ci sa se joace... intr-o fractiune de secunda si-a infipt mainile in farfurie, a luat un pumn de acolo si si-a fauct masca pe fata, in cap si peste tot. Tre' a recunosc ca inainte ma "avertizase" cu "hhhmm" si se uita urat la mine cum ca nu vrea. Eu m-am facut ca nu pricep si ii tot dadeam. A rabdat cu stoicism 3 lingurite pana cand... a facut ce vedeti si in poza de aici
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
logam spune:
Buna dimineata! Mergem sa votam si noi!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
logam spune:
Gata, am votat si noi!
poze Sorinutza mica
logam spune:
A propos de mancarea bebeilor: a mea nu mananca daca ii dau special ei.Eu fac asa: pregatesc mancare pentru toti trei (mama, tata, bebe, ) pun in farfurii, ne asezam toti 3 la masa, si ne apucam de mancat eu cu tati, dar cu pofta maaaare daca intelegeti ce vreau sa zic. Si se uita ea si se uita , i se face pofta, si atunci ii dau cate o lingurita din papica ei. Si papa. Ca doar apuc printre inghititurile mele sa ii strecor si ei cate una.
poze Sorinutza mica
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by adyannaquote:
ADRIANA- ii e cam frica Alessiei sa vina acolo in teritoriul vostru; poate o conving eu intr-o dim sapt viitoare!
Sa nu ii fie frica pentru ca o apara Antonia! Va asteptam!
Ramonica sper sa nu se trezeasca mai devreme de 7! Eu am zile cand ma trezesc odata cu al meu si mai fac ceva treaba pana se trezeste ea si zile in care dorm cat doarme ea...Asa ca sper sa ramana macar 8 ora de sculare!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Nici eu nu-ti doresc sa se trezeasca de la 7!!! Noi suntem "in picioare" de la 6... era fresh si gata de atac!!! asta dupa ce in fiecare noapte (coincidenta: de fix 3 saptamani de la ROTARIX) se trezeste cand din 2 in 2, cand la 1/2 sau o ora. De unde-o avea atat energiu nu stiu (ziua doarme maxim de 3 ori cate 40 de min./1 ora in cel mai fericit caz). De parca in loc de Rotarix i-a dat ENERGIZANT!!!
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by sanduta
ram0nica eu vreau dvd-urile. Cum procedam?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
prin posta
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
sanduta spune:
quote:
Originally posted by popbianca
nu am luat-o razna...si mi-e un somnnnnn....
acum seara ne-am mutat inapoi la bloc, de data asta am reusit...copila abia a adormit, cu atata plansssss
eu...am selectat si upload-at niste poze
in sfarsit...acum am avut timp si rabdare
acum chiar ca ma duc la culcare
la 6 ma trezesc la mica
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
CE spumpa e VREAU SI EU O FETITA
eladea2005 spune:
ramonica,
LA MULTI ANI PENTRU INCA O LUNITA IN PLUS!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI FERICIT, VLADUT!...[pup]
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
eladea2005 spune:
bianca,
chiar sunt mortale pozele voastre...si ce mutrite face ea... tare expresive... iar mirarea de pe chipul ei...
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca