Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna seara burticutze!

va aduc si eu vestile mele bune! am fost marti la eco! bb e bine mersi...cica ar fi baietel !!!! sper sa nu se transorme in fetita intre timp ca deja am spus cunoscutilor ca e baiat. tati e foarte mandru !!!

saptamana viitoare fac triplu test.
in rest toate bune si frumoase in afara de candidoza aceea care ma omoara cu zile; si dupa intamplarea aceea cu lomexinul nu mai indraznesc sa iau nici un tratament, desi nu l-am luat nici pe asta de capul meu ci la sfatul doctorului.

16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

VonHelen, am uitat sa-ti spun ca m-am uitat in MedEx si Lomexinule in grupa A de risc pt. sarcina, deci stai linistita. daca vrei iti copiez ce scrie acolo!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

VonHelen felicitari ! Tine-o tot asa.

Mav nici eu nu te gasesc in cutia cu poze ! Traducere libera.

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mirtha: Multumesc de primire.

Pentru durerile de cap (eu aveam migrene si inainte de sarcina) eu aplic diferite metode, pentru ca uneori functioneaza una, uneori alta: apa bauta in inghitituri mici (dar e bine sa incepi de dimineata - eu cam simt de pe la 11-12 daca voi avea dureri de cap in ziua aia sau nu), paine prajita sau grisine rontaite incet (cred ca rontaitul ala face un fel de masaj la cap si in plus ma ajuta cu greata cand am migrene), respiratul profund la aer (inspir 10 sec., tin aerul 10 sec., expir 10 sec.) de mai multe ori si, cel mai bun, SOMNUL. Cateodata nu functioneaza nimic si le am pana ma culc seara si mai si continua in ziua urmatoare. Cred ca e importanta hidratarea incepand de dimineata (de multe ori avem tendinta sa bem apa doar dupa-masa).

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Gata, cred ca vedeti mesajele mele in timp real. Cine imi da si mie adresa comuna de mail + parola si linkul de poze? M-as delecta si eu cu acele carticele de care tot vorbeati.

Multumesc.

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Andy08 esti in listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

VonHelen, felicitari pentru baietelul sanatos, o sa avem o lista albastra!
Brie, am uitat sa-ti spun, ma bucur ca este mai bine fetita ta.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Otilia, Elilov, eu stiam ca aciclovirul nu se foloseste in sarcina. Diana, daca ai timp, poate verifici tu si ma corectezi daca este cazul.
Brie mamica frumoasa si inteleapta! Chiar nu mai suport sa citesc tampenii. Daca vrei, deschidem subiect la ZZ, de pe contul comun si cine are chef de ciufuleala... sa pofteasca, acolo e permis!
Mirtha, eu n-am pus poze in contul comun, ca singurele poze cu burta de bb2 sunt cele doua pe care le-am incarcat deja www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157604908385156/" target="_blank">aci (adresa am postat-o si in capitolul trecut).
VonHelen, ma bucur pentru vestile tale bune! Vrei sa-ti trecem in lista?
Andy, bine ai venit la noi! ...Speram sa ai ganduri pasnice...

Eu am fost la pensat, tuns, manichiura/pedichiura, epilat (cam peste tot), asa ca sunt in toane foarte bune acum, ma simt grozav.
La salon am intalnit alta graviduta, tot in 4 luni jumate, aproape n-avea burta. Se uitau femeile alea la noi si radeau tamp... Pe mine ma intrebau: "Da' sigur-sigur n-aveti mai mult?", iar pe tipa cealalta... au suspectat-o ca nu e gravida, dar ca si-a pus silicoane (avea sanii mult mariti fata de obicei).

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, bine ca ai aparut, tocmai ce gasisem linkul de la pozele tale dar ma gandeam sa nu te superi ca-l pun. Ai vazut burtoiul meu seara parca suntem aproape. Nu pari deloc obosita in poza. Chiar asa cum are Sebi grija de ochelari, nu ii zgarie la gradinita?
Uite ca nu m-am gandit, bine ca ai ridicat problema, eu nu am folosit niciodata Aciclovir, dar nu l-as putea lua fara reteta de la doctor iar aici sunt tare stricti cu medicamentele, nici o aspirina normala nu se da la liber.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
eu numai ce a plecat sotul la mama si e tare goal casa...maine merg sa fac analiza la rujeola...se face oare analiza si pt varicela?
macar rubeola nu am ca am anticorpi..restul sufletul..eu imi aduc aminte ca in generala am facut un vaccin pt bubate dar nu mai stiu cum ii zice sa fi fos oare ror?
andy08 bine ai venit o sarcina usoara
vonhelen felicitari pt putica sa fie sanatos si cuminte. imi pare rau de candida te-as ajuta dar nush
mirtha tu ce zici ca faci?
si pe mine ma doare capul si de stres cred ca am facut 36 cu 9 grade celsius..parca ma mananca tot corpul...iar sotului deja ia aparut o pata pe mana ii dadui o sticla de vin ii facui bagajelul si la revedere
cu registrele nu rez nimic au disparut zici ca le-a mancat careva....plansai de ma sparsai nu alta pana acuma si cred ca ma mai apuca o serie
18+Dimitrie

Mergi la inceput