Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, am uitat sa-ti raspund despre consultul oftalmologic.
Cand este foarte obosit, lui Seb i se face un ochisor mai mic decat celalalt (ca si cum i-ar cadea pleoapa sau... nu ar putea tine ochisorul bine deschis). Asa ne-am gandit sa mergem la dr.
Dupa ce-am luat la rand cateva cabinete particulare din Cta si fiecare dr ne-a pus alt diagnostic... am ajuns la Bucuresti, la clinica Oftapro (daca dai cautare, gasesti site-ul lor).
Sunt bine dotati, sunt profesionisti, au sali de operatie chiar la sediu. Am vazut si parinti cu bebici mici veniti la consult sau pt diverse interventii.
Noi am fost foate multumiti de serviciile lor. Pana la urma Seb n-are ceva grav, doar hipermetropie (care se poate corecta), in rest... asa-i constructia lui, din nastere. Niciun om nu are cele doua jumatati ale fetei identice.
Daca te bate gandul sa mergi cu fata la control, sa stii ca noi am facut programare inca de luna trecuta... abia pt sfarsitul lunii iulie! Sunt foarte aglomerati!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana eu de obicei faceam ochiul stang mai mic decat cel drept cand ma uitam la televizor si imi lacrimau ochii mai tot timpul...plus dureri de cap si spor de lucru scazut...mers la doctor diagnosticata cu miopie de -3 la stangul si 0 la dreptul...dupa un an de purtat ochelari (in martie anul acesta am facut un an de cand sunt ochelarista) mi-a scazut miopia la -2,5
in concluzie mergi cu Domnisoara Nasturel daca are vreuna din simptomele descrise de mine si mav mai sus fata scumpa si mama frumoasa
18+ necajita cu Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Otilia: Multumesc ca m-ai trecut pe lista. Imi dai si mie, te rog, mailul comun si parola?

Mav: Pasnice, pasnice gandurile mele . Ia uite, se potriveste si steagul. Ati trecut prin destule razboaie in timp asa scurt. Dar cum era zicala aia? Ce nu te doboara (sau omoara:), te intareste. Parca.

Ramo: Noi doua suntem destul de apropiate ca saptamani de sarcina (bebele tau e mai mare cu cateva zile ca al meu). Te urmaresc de ceva vreme si sa stii ca ma linistea faptul ca regaseam simptome de-ale mele (respectiv lipsa lor:) si la tine. Tie ti-a fost mult mai rau ca mie d.p.d.v. al greturilor. Si mie mi-a fost rau (sper ca a trecut, ca de vreo 5 zile e pace), dar n-am vomitat deloc. Macar atat, ca la cat de slaba sunt, mai asta mi-ar lipsi, sa pierd kg. Pe tine te mai dor sanii? Se vede burtica?

Am remarcat ca sunt multe fete care nu mai scriu de ceva vreme. Ce-o fi cu ele? Iar altele s-au inscris si atat. Sper sa fie bine si ele si bebelusii lor.

Andy

Mergi la inceput

andy verifica PM-ul

Mergi la inceput

andy ti-am trimis si pagina si parolo si tot de la weblog
de la userul de pe forum nu am nici o info
referitor la ce analize trebuiesc facute si cand si alte info gasesti pe prima pagina te-am dumirit?
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Elilov: Multumesc.

Biata de tine, trebuie sa-ti fie f. greu fara sotior. Te inteleg. Mie imi e dor de el si cand merge la fotbal pt. 2-3 ore. Mai ales acum, cand avem nevoie sa fim pupate si rasfatate.... Dar daca asa e mai sigur pt. tine si bebe, atunci asta este. Nu ai ce face, decat sa vorbiti ore intregi la telefon. :)

Andy

Mergi la inceput

Eli: Dumirita!
Doar ca, din pacate, o gramada de analize pe care le faceti voi acolo nu se fac aici. Asa ca ma uit degeaba la info de pe prima pag. :(
Pana acum am facut niste teste de sange la 11 sapt. (sida, RH si mai vreo 2) si un eco la 12 sapt.+ test pt. sindromul Down. Aici nu se face test pt toxoplasmoza si listerie sau bilant sanguin de anemie (calciu, fier si alte alea). In principiu se merge pe selectie naturala. Nici nu iti verifica sarcina pana la 11-12 sapt. (eco sau daca are bebe puls). Am trecut prin ce a trecut Otilia. Dar bine ca totul e bine.

Andy

Mergi la inceput

andy inteleg ..asa am fost si eu la prima sarcina ..nu am facut nimic si na ete rezultat
sti la noi se fac si daca se fac nush cat de bine se fac..iti mai dau si emotii daca ies pe la analize nush ce si stai si te agiti vorba unei fete degeaba ...numai am incredere in analizele astea mai deloc asa sa zicem ca le facem..tot cum vrea Dumnezeu sanatate si la mai mare
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Eli: Asa e, e cum hotaraste Dumnezeu. Eu ma rog sa fie totul bine si sa am un bebe sanatos pe toate planurile si la termen. Si noi sa traim pe langa el si sa avem putere sa-l crestem frumos.

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andy, sa inteleg ca ne citesti de ceva vreme?
Elilov, eu ce sa mai zic, sunt fara sot de 10 saptamani si vor mai trece inca 3 pana cand ne vedem. Si asa suntem de 2,5 ani, nasol nu? dar nu am ce face.
Diana, mai poti incerca sa mergi la Andreea Ciubotaru (medic pediatru oftalmolog)la Infosan si perioada de asteptare este mai mica. Am informatia de la scutece dar cred ca poti gasi si pe net referinte.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput