Puiuti de Randunci 2008!! (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Valentina, vad ca iar eti avut tentativa esuata de , noi nici macar nu am inceput
Tin minte ca dupa ce-l nascusem pe Vlad parca aveam acolo un arici, intepa si durea
Poate dupa ce o sa incerc o sa-ti zic cum a fost la mine....

Cu alaptatul, ce sa zic...cam la fel, din cate stii si la noi...primul somn dupa baie e de 3 ore jum, rar 4 ore, apoi din 2 in 2 ore de ma capiaza si pe mine...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi, Bubu!

Aici poze!

Intrebare: Vreau sa cumpar un carut cat mai usor, tip umbrela, al carui spatar sa se lase macar la 20 de grade ca sa-l luam cu noi pe avion in septembrie, cand plecam la turci. Stiti vreun model? Nu vreau sa fie scump, peste 3 milioane...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Wow, ce freza faina sculata are bebe David! Ioana,
Ali, pai mai incearca sa-i dai...sau macar mulge-te si da-i la bibe...cine stie?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valentina, tare draguta esti in pozele de la mare, dar sa stii ca si acum!!
am vazut poze cu david de ioana grasun!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, Luny, si voua si bebeilor vostri!

Ca tot vorbeati de grasimi... A fost fain la intalneala? Ca n-am vazut nimic de mancare pe-acolo... si eu nu ma simt deloc grasa... Nu ca n-as fi, dar nu ma simt!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Au mancat inghetata la intalneala Ioana, pai ce te asteptai? . Si unele beau cafea si altele mureau de ciuda...Si tot asa...Eu as fi mancat, au salate exceptionale acolo la Cafenea dar nu-mi luasem insulina cu mine.
Mi-a dat in foc!!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt si eu pe aici, va urmaresc din umbra dar cu o durere de cap groaznica...probabil de la presziunea atmosferik...iar ploua aici

IOana, Davidutzul e frumos foc...si seamana cu mami! Ma bucur sa te revad

Naty, ce gatesti? Ai recuperat mancarea sau a dat toata pe foc? pe Iulia papacioasa!!!

Eu nu stiu cat papa Iannis dar nu cred ca mult, ca suge 5 min si gata...totusi, nu e slab

Olgutza, citisem de diversificare inainte sa incepem si mi se pare ca zice ca bb nu are nevoie de altceva in afara de san, nu ca nu se poate incepe diversificarea! Sanul contine si indeplineste toate calitatile nutritive de care are el nevoie, dar nu cred ca e interzis...oricum am mai zis, cu supele incep peste cel putin o luna!
Si cum am zis, macar o masa sa elimin de lapte caci am cam inceput sa sec...sau asa mi se pare mie ca seara nu se mai satura copkilu...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,astept mustrarea-acu mi-e groaza sa nu ma doara gatul la cate inghetate am papat
Naty,ok,facem schimb,ca pe mine nu ma apreciaza nimeni in afara de David la papica...si cateodata si David e sclifosit cand vine vremea mesei!off,cred ca ii seamana lui taica-su ca ii place muschiul file si salamul de sibiu
Luny,abia astept sa il vad pe Mufa-Barosanelul nu mai vomita de mult timp,adica mai da asa putintel din gurita dar nu se compara cu jeturile ce le arunca...ce sa zic,sunt fericitaCiorbita foarte gustoasa,a papat si sotul-asta e favorita lui!
Cuscra,poate cand o mai creste Teo nu mai vomita asa...mamica chinuita si obosita!a,cat despre constipatie,zau,nu stiu,ca nu am avut deloc probleme cu nici unul din copii-imi pare rau!
Ali,ei da ti-am facut pofta si de aripioare-vezi sa nu-ti fie rau !
Ioana,mare e David-bine ca ai venit acasa,asa o sa intri mai des pe aici
Oana ,deseara fac reteta ta..am cumparat toate ingredientele,abia astept!imi pare rau de frichineala lui Stefan
Valentina ,mai si tu arati bine

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Valentina , esti super buna (scuza-mi expresia) si inainte dar si acum arati bine!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

baietii mei dorm dusi amandoi!!..cand vom mai iesi afara?..ma duc sa ma intind si eu putin, in conditiile astea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput