Puiuti de Randunci 2008!! (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by natynic

Si mie imi daduse prin cap sa merg in Carol dupa-masa dar daca am de gatit...
Roxana, scuip-o pe Iulia, nu te mai mira atat!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

ptiu, ptiu, sa nu fie de deochi!

in parc nu vin ca o las pe mama cu Amira si o sa iasa p-aci printre blocuri. poate maine ne vedem pe undeva! va pupic!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ca tot dam dovezi ca suntem grase acum, am cautat si eu o poza de asta vara, cand l-am conceput pe bebe. Ca sa se vada clar diferenta intre inainte si dupa .
http://good-times.webshots.com/photo/2401848930103382524Czkytw

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/album/563771860SVcZpI?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ce credeti!!!
Faceam acum mancare si dintr-o data a inceput sa ma intepe sanii si in cateva secunde au inceput sa curga nu mult dar cad am inceput sa ma mulg a curs laptic mult... Ce inseamna asta????? Nu am mai pomenit asa ceva, ce sa fac?? Trebuie sa iau pastile pt oprirea laptelui???
Va multumesc

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A mancat 155! Roxy, Cleme dar sa stiti ca musai o intrerup de 3-4 ori si pana nu ragaie zdravan nu continuam; de=aia isi face loc . Acum e lata...sper sa doarma sa ma lase un pic in pace ca azi iar n-a prea dormit...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, iarta-ma, e f greu sa retii chiar totul...tu de ce nu alaptezi? Sigur ai spus, dar nu mai retin...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In alta ordine de idei, de 2 zile, bebe sta si singur in patutul lui si a inceput sa adoarma singur, lucru pe care nu mi l-as fi inchipuit posibil, dat fiind faptul ca nu ma lasa singura nici o clipa. De "vina' sunt jucariile colorate si zdranganitoare agatate deasupra patului.

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello gagici!

Uf, cata treaba am facut...cu opririle de rigoare de alaptat si bagat suzeta in gura la frichinici.

N-am apucat sa citesc tot, am vazut ca Naty cere ajutor la bucatareala. Deci vrei mancarici cu sosuri sau ceva rapid? Uite, azi de ex, fac peste pane(merluciu) si cartofi noi natur cu marar si separat sos cu lamaie, unt si capere(un sfert de pachet de unt topit, zeama de la o lamaie si 2-3 linguri de capere). Super rapid si bun rau!
Sau daca vrei poti face peste la cuptor cu sos de rosii si lamaie deasupra. Le pui toate in vas de iena, folie de aluminiu deasupra si la cuptor. In juma de ora e gata.

Pidana, si eu zic ca poti sa reiei alaptatul dupa ce termini antibioticul si poate nu respinge sanul, incearca. Si daca nu mai vrea, asta e, nu te agita prea tare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare, fetelor! Am revenit si noi acasa duminica seara si apoi mi s-a stricat calculatorul si abia azi l-am reparat. Noi sutemne, papam si completare de o saptamana si suntem mari si frumosi....avem aproape 7 kg.

Punem si noi vreao doua poze...imediat...

Am vazut ce bebei frumosi si mamici atragatoare au fost la intalneala...Mi s-a facut pofta!!

Pupici!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Valentina, si asta mic se uita mult la pestisorii din carusel si vorbeste cu ei, dar preferata lui e albinuta din stup. Stefan adoarme mereu singur, il pun pe burtica, cu zuza lui si cand ii e somn il vad cum se uita cu ochii mici intr-un punct fix si apoi adoarme. Alteori se frichineste cu capul pe toate partile pana adoarme.

Ioana, mama ce grasani sunteti, bravo!

Naty, wow cat a mancat, bravo!

Azi piticul a fost cam colicios, de la 5 dimineata a inceput cu 2 kk si apoi cu parturi mai mereu pana acum, cand a adormit. Mananca dintr-un san vreo 3-4 minute si dintr-o data incepe sa urle ca din gura de sarpe, nu se calmeaza decat daca il pun pe burta. Il las putin, il mangai, intre timp ragaie si apoi iar incepem cu sanul. Si face asa de cateva ori pana se satura.
Dar ma dispera ca nu are si el un "program" de masa, dupa o ora vrea iar, dupa doua ore, f.f. rar la 3 ore...

Peste o saptamana mergem si noi la vaccinul de 2 luni si la cantareala, abia astept!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty nu alaptez pt ca nu aveam si dintr-o data am avut si nu vroia sub nici o forma sa manance, se ingretosa si ii venea sa vomite, probabil nu ii place....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput