Puiuti de Randunci 2008!! (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu nu am ce sa ii reprosez, face tot ce ii zic...dara cand vine vb de fotbal . Pt fii-su face tot dar pt mine nik.
Si fluturasi nu mai simt ca nu mai stiu nici eu de ce. De cati ani suntem noi impreuna (11) cred ca asta e...luny are 3

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Nu stiu ca al meu ragaie f rar si nu regurgiteaza niciodata. .
O fi normal

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Si fiindca tot m-ati provocat cu poze Inainte si Dupa, ia uitati aici: http://good-times.webshots.com/photo/2165959940102922050pzMMQY
Avea 51 kg si era cu cateva zile inainte de conceperea lui bebe.

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ati scris o groaza,nu am citit ninic...acum plec din nou la plimbare si apoi ma apuc de citit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clauuuuu, ce poza!!! Esti belea de belea!(scuzati expresia)

Ioana, pai tu arati de parca n-ai nascut!! normal ca arati bine si nici burta n-ai!!

Luny, ma bucur ca te-ai impacat cu randunoiul!
Si super faza, fii atenta: la botezul lui Vlad punem noi parul intr-un servetel si il pune sotul in sacou. Cand ajungem acasa il pune pe birou "vezi ca acolo e parul, sa nu-l arunci!" si ne culcam. Dimineata am facut ordine si cheauna bineinteles l-am aruncat Si acum faza tareeee: cand mi-am adus eu aminte, peste n ore, fuge randunoiul afara la tomberon, cauta sacul nostru cu pampersi cacaiosi si gaseste servetelul cu par

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Frate, am eu ceva sau ce? La 4 jum ii dau lui bebe sa suga si suge ca lumea, apoi il pun in pat ca era rupt de somn si incepe frichineala dupa suza, cand i-o bagam tragea din ea rau. Zic ii mai e foame. Il pun la san, cauta cu gura cand ii bag tzatza urlete. Si circul asta de cateva ori. Ii fac 60 ml de milumil il lingeee si se culca pe loc!!!
Daca ii faceam mai mult mai manca, cred....ieri la fel i-am dat 60 ml la o masa si l-a lins, dupa ce mancase san....

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu,
Flori, ai mari sanse sa castigi concursul "Ce am fost si ce am ajuns! "
Ursule, am incercat toate chestiile alea inexplicabile. M-am si speriat! [:O] Iar cu fluturasii...nu stiu ce sa-ti zic ca noi avem doi ani si jumatate, o sa vad cand facem 11
Hai ca ma apuc de capitol nou dar cu netul meu sa stiti ca va dura ore in sir

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, radeam de faza cu parul, nu de mancatul lui Stefan...cu asta...mai, voi nu intelegeti ca laptele praf satura mai mult decat sanul? asta e! ceea ce nu inseamna ca sanul nu e mai bun. Stii Bubu, la intalneala se mirau fetele ca sta asa mult Iulia la biberon; da, dar mananca mult si apoi 4 ore n-am treaba cu ea, cu f rare exceptii. Ma uitam in schimb la cele care alaptau ca una-doua puiul era cu tzatza in gura dar stateau f putin acolo...
Eu nu ma plang de campionatul de fotbal ca prntre trebi ma uit si eu la toate meciurile
Flori, toti copiii regurgiteaza dupa ce papa, Vladut al Ursuletei e cel mai aproape de copilul ideal de pe crenguta, nu are ABSOLUT nici o problema (si mai e si frumos de pica), dar asa ceva e super rar...
CAPITOL NOU!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Si ca sa continuam, ia uitati aici dupa: http://good-times.webshots.com/photo/2895972890102922050FhjGZx

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze

Mergi la inceput

A venit randunoiul si a iesit afara cu bebe

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput