Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Hii, ce Ursulet ranjit am vazut! Foarte tare!
Naty, super rochita mov si ce doamna bine! Lasa ma, ca in tr-un an o sa fii ca la inceput!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Ei, cum sa nu pun deloc pe mine? V-am zis ca nu ma mai incape nimic... dar ma simt bine si asa... Normal ca as vrea sa fiu si ewu snur...dar nu ma abtin de la inghetata/pizza pt asta
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
quote:
Originally posted by luny
bai, naty, ma declar talamba si fara un neuron de-a dreptul, pe bune daca nu!! numai d-astea fac, fetele le vad fete si scriu 'ce baiat frumos', rochita ta CLAR am vazut-o mov, la naiba, ca nu am idee de ce am scris ROZ!!! ai mei sunt toti disperati ca uit ce le spun, si le mai spun de cateva ori...m-am tampit, frate, de cand am nascut, ce ma fac?????????
v-am spus-o p-aia cu servetelul si parul de Mufa de la botez>?...stiti ca popa taie putin par si-l da la nas..nasul i l-a dat lui Liviu, care l-a pus intr-un servetel! Liviu l-a pus pe pervazul de la fereastra de la dormitor si mi-a zis de 3 ori, 'vezi sa nu arunci ala, ca e parutzul lui Matei, il punem in album!'..eu, 'da,ok'..dupa cateva zile, m-a apucat curatenia, si am crezut ca e un servetel uitat, ba chiar am si sters polita pervazului cu el, si, normal, l-am aruncat!
Va imaginati ce show a fost cand nu l-a mai gasit iub...mai ales ca-mi spusese, dar eu sa mor dak imi amintesc ceva, doar ca a zis ca e intr-un servetel, si am crezut ca l-a pus in noptiera, nicidecum acolo...
sunt dusa pe campii, nene, ce sa mai....
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Lucruri pe care Microsoft nu le poate explica: 1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de "CON". E ceva ciudat si inexplicabil!...la Microsoft,nimeni din echipa nu a putut explica de ce se intampla asta! INCEARCA ACUM,NU SE VA CREA UN FOLDER "CON" 2. Pentru cei dintre voi care folositi Windows,incercati asta: 1)Deschideti un fisier gol Notepad 2)Tastati "Bush hid the facts" (fara ghirimele) 3)Salvati-l ca orice doriti 4)Inchideti-l si redeschideti-l Ati observat?nimeni nu poate explica 3. Deschideti Microsoft Word si tastati =rand(200,99) Apoi apasati Enter si vedeti magia!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ioana, si eu tot nestea manac de sparg.
Cate 5-6 pe zi.
cand eram gravida bagam cate 8
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Si acum am mancat 2. Bebe doarme si imi astept sotul sa ma cert cu el ca eu nu mai simt fluturasi cand vine acasa
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Am emisiune cu rating 0.
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
ma bag la un joc marfa
2
tiker
Mami de ursulet
floriio spune:
Si eu pe aici! Ursu, deci nu ai rating 0.
Eu tocmai ce am mancat un pastrav la cuptor cu legume si astept sa se trezeasca puiul, sa pape si sa mai mergem o tura la plimbare.
In ceea ce priveste fluturasii si sotul...Si tu, BRutus? Eu am cam inceput sa ma oftic pentru ca nu mai avem momente de tandrete. Si mai e si nenorocenia aia de campionat european. Aseara incercam si eu sa imi giugiulesc sotul si ii obturez vederea chiar cand au inscris croatii. Sa vezi jale. La voi cum e? Mie mi se pare ca ne-am schimbat mult de tot de cand cu bebe. Si cum spunea si Luny, prca nu mai facem lucruri impreuna. Oricum astept sa termine sesiunea si sa se incheie si campionatul si poate se mai schimba ceva.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio
floriio spune:
Am si eu o intrebare. Puiul meu mananca, il ragai si adoarme si se trezeste de mai multe ori pentru ca regurgiteaza. E normal sa faca asa?
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio