Puiuti de Randunci 2008!! (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clao ce sexy , ( mother fuker) esti tu , cuscra draga, am vazut nora cintareatza, pe care o a Andrei

Naty, tu nu esti foarte departe de anul trecut, , arati bine ... iar eu la sv ma imbrac asa cind sunt modele noi si nu ma pot abtine sa u le probez.
Ioana , arati foarte bine si inaite si dupa sarcina!!!

Ursule , am uitat sa-ti spun ca ar fi cool sa te tunzi scurt , ti-ar sta tare bine, am vazut si ursuletzul cintarit si zambaretz

Luny , vrem poze cu tine slaba, ca ma impusc, ( la intalneala mi-am facut o parere "slaba" despre tine , sau n-oi fi vazut io pina la capat???)) unde e grasimea ta , bre????, hai

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

acu scriindu-i cuscra-mii in paranteza mi-am adus aminte un banc.

Se duce copilul dimineatza la baie si cind deschide usa vede un Negru meserias, in chilotzi se spala pe dinti.
Cop[ilu intreaba: Tu esti noua mea bona??
tanarul: nu ,.....sunt noul tau mother fucker.

ups,

Edit: Naty multumesc de recomandare , uite aici si tunsa scurt

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Baiii, cumplit de greu imi merge net-ul. Vreo 10 min a durat sa-i deschid Mess...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eeeeeiiiii, multumesc mult fetelor,dar nici chiar asa ca ma rusinez mai! Dar cand mai intru eu in " chilotii aia"????

Ioana, ce bine sa te simti bine in pielea ta! Eu nu pot la kilele astea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

am mai pus poze mai vechi aici:
http://family.webshots.com/photo/2645863520102382701PMCsrh

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau!

Hai ca am ras cu lacrimi cand mi-a zis Mimo-Simo ca ma dedublez!

Am terminat si o inghe Amicii de data asta, singura ratacita in frigider! Am intins niste rufe si ma duc sa stau putin in pat cat dorm copilasii!

Gecko, 7 kile la 2 luni! Mamaaaa, super tare! Ce mananci tu acolo in Australia?

Luny, lasa-l ma randunoi, nu mai fi suparate pe el! Dupa ce ca munceste atatea ore, o fi fost si el mai obosit!
Noua ni se pare normal ca atunci cand vin ei acasa sa-i mai punem si pe ei la treaba, dar pe de alta parte ei au fost la servici...
Si al meu ma ajuta mult, dar de cand am descoperit si hernia lui de disc...mai bine fac eu decat sa-l pun pe el...mai bine ii pasez lui copiii si ma ocup eu de restul. Pe mine ma mai ajuta si Lica, deocamdata ma descurc.
Uite, ieri, s-a dus cu Vlad la dr, noroc ca Stefan a dormit si am putut sa fac curatenie(cu sters praf, spalat baia, spalat pe jos) si pe seara a stat el cu Stefan si i-a facut baie, masaj si eu am facut papica.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, naty, ma declar talamba si fara un neuron de-a dreptul, pe bune daca nu!! numai d-astea fac, fetele le vad fete si scriu 'ce baiat frumos', rochita ta CLAR am vazut-o mov, la naiba, ca nu am idee de ce am scris ROZ!!! ai mei sunt toti disperati ca uit ce le spun, si le mai spun de cateva ori...m-am tampit, frate, de cand am nascut, ce ma fac?????????
v-am spus-o p-aia cu servetelul si parul de Mufa de la botez>?...stiti ca popa taie putin par si-l da la nas..nasul i l-a dat lui Liviu, care l-a pus intr-un servetel! Liviu l-a pus pe pervazul de la fereastra de la dormitor si mi-a zis de 3 ori, 'vezi sa nu arunci ala, ca e parutzul lui Matei, il punem in album!'..eu, 'da,ok'..dupa cateva zile, m-a apucat curatenia, si am crezut ca e un servetel uitat, ba chiar am si sters polita pervazului cu el, si, normal, l-am aruncat!
Va imaginati ce show a fost cand nu l-a mai gasit iub...mai ales ca-mi spusese, dar eu sa mor dak imi amintesc ceva, doar ca a zis ca e intr-un servetel, si am crezut ca l-a pus in noptiera, nicidecum acolo...
sunt dusa pe campii, nene, ce sa mai....

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, La multi ani! Sa fii sanatoasa si puternica, multa sanatate sotului si recuperare rapida!

Ca vb de pasaport, Vlad e trecut in al sotului, pe-asta mic vom vedea...anul asta nu plecam din tara cu el, asa ca..la anul.

Luny, sa stii ca e mai greu in primele luni, pana va adaptati la viata cu copil si la responsabilitati, dar sigur e doar o perioada trecatoare. Si nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi ca vor disparea tandreturile, din contra! Cand va creste copilul, va dormi toata noaptea si nu se va mai trezi o sa vezi ce bine e si veti avea si timp pt. voi doi! Dar asa se intampla la inceput, trebuie rabdare multa si intelegere din partea amandorura.
daca zici ca sta si se uita la meci sau la alte alea de sport, i-l pasezi si pe Mufa, sa se "uite" impreuna si tu poti sa faci altceva!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Luny , daca te consoleaa cu ceva sunt o clona a ta, in ale uitatului si in ale gafelor facute fara voie( de genul aruncatul parului de la botez).Eu nu ma stresez, consider ca este o etapa de dupa nastere si mai sper in recuperare.asa ca sunt alaturi de tine si stiu ce simti. si poate mai lasi supararea si tu deoparte ca nu da bine, [mai te o tura , na.

Nicol am uitat mai dvreme sa-ti spun la Multi ani pt sotzuletz! hapi barzdei,

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

butucico ce misto esti si tu, fata!!..dar ce job ai, bre, de sunt in poza aia atatea umerase si hainute??
ursu, ce de poze cu ursuletul mic si scump!!
bubu, giani

Anunt: am sunat iubul si ne-am impacat la telefon, ca mi se facuse tare dor de el, a zis ca nici el nu e supi si i-a trecut..si oricum, dimineata cand a plecat, a venit si m-a pupacit, eu dormeam, dar stiu!

gata, ma duc sa caut si eu ceva poze mai vechi...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput