Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Eu am dat drumul azi la AC, se facuse cald rau, 28 de grade in casa! Cand se racoreste, ilopresc si tot asa, oricum l-am pus pe 25.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
floriio spune:
Buna!
In primul rand LA MULTI ANI KYA si sanatate multa randunoiului.
LA MULTI ANI si tuturor bebelusilor sarbatoriti azi.
Giani, imi pare rau de lapticul tau, dar nu te mai necajii ca nu are rost. O sa creasca Andreiutul tau mare si cu lapte praf.
Clauclau te-am vazut ieri in parc dar mi-a fost jena sa vin la tine. Si nu imi era jena de tine si de inghetata imensa pe care tocmai mi-o luasem ca eu tot zic ca sunt la cura dar m-ati innebunit cu inghetata si cu bunatatile
.
Noi crestem mari, avem 4830 (ieri), deci am luat 2 kg de la nastere si nici nu am facut 2 luni. Doamne ajuta sa o tinem tot asa.
Acum astept sa se trezeasca bebe, sa mancam si sa dam o fuga pana la piata (la Minis, aviz Mimonix). As lua niste peste ca mi-ati facut pofta de peste la cuptor. Sper sa nu ploua pana atunci si sa reusim sa facem si papica pana incepe meciul.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio
clauclau spune:
Floriio, cum mai sa-ti fie jena!!!! Plus ca si eu mi-am luat o mare inghetata in parc, dar probabil o terminasem cand m-ai vazut tu. Eu in fiecare zi imi cumpar din parc de la caravana aia BettyIce, e bestiala, mor dupa cea de pepene galben si fructe de padure. Plus ciocolata si toping de ciocolata! Eu nu te-am vazut sau nu te-am recunoscut ca as fi intrat imediat in vorba cu tine! Sa-mi spui cand mai iesi pe acolo ca vin si eu numaidecat. De obicei ies la 5 dupa amiaza pana pe la aproape 8. Uite si ID-ul de mess : toaderclaudia.
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
KYA, LA MULTI ANI!!!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Clau, am murit ieri de dragul lui rebe cu randunoiul si cu un prieten. Ce frumos isi canta ea .
Incarc si eu 2 filmulete.
2
tiker
Mami de ursulet
nicol_conte spune:
In primul rand La multi ani , Kya!. Sa fi sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti.
N-am citit decat printre randuri ca am tare multa treaba, ieri a fost ziua randunoiului ,dar maine avem invitati si suntem tot intr-o agitatie. Plus ca duminica seara pleaca cu avionul pana in Germania sa-si ia masina,si tre sa-i spal si sa-i pun la punct cateva schimburi. O sa fiu singura cateva zile,dar nu cred ca o sa-i simt lipsa in ceea ce priveste ajutorul lui in ingrijirea Antoniei, din contra o sa fiu mai relaxata ca nu o sa-l mai streseze cu plansul pe el.
Tot ieri am fost la Bucuresti ,la controlul de 6 saptamani care se facusera 7, e totul ok si m-am programat pt martea viitoare sa-mi pun sterilet.
Nu nominalizez pe nimeni ca nu am timp, doar vreau sa-i zic cuscramii ca am vazut poze frumoase cu un frumos bebe David. Sunt mandra de ginerele meu. Fug ca tre sa intaind niste rufe si sa bag altele la spalat.
Pup stolul
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
clauclau spune:
Ursuleata, ma bucur ca v-a distrat Rebecutza! E o mica actrita...
Nicol, la multi ani randunoiului si petrecere frumoasa maine!
Fie-mea s-a culcat si stau putin pe crenguta, dar e cam liniste. Unde sunteti mamici? N-ati venit din plimbari?
Imi mai fac o cafeluta si revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
http://community.webshots.com/album/563782177wUAxss
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Ursuleata, ce ranjit frumos ai tu acolo!
POZE
POVESTEA NASTERII
cami33 spune:
Alina, ce frumos e micul ursulet!!!!
Clau, ce scumpa si vorbareata ai tu acolo! Imi vine sa-i pupacesc bulanasele!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca