Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Cami, , am vazut si eu pozele tale, sunteti niste frumosi toti patru!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numeioana spune:
Mai, ce copii frumosi avem!! Nu cred ca mai sunt pe alte crengute copii atat de expresivi si dulci ca ai nostri!!
Nicol, mersi, cuscra!! Tare dulce e si nora mea! Pupici!
Olgutz, si eu imi fac pasaport, ca mi-a expirat! Trebuie mers intai la notar pt declaratia aia?
Dulce mai e ursuletul!! Bai, si ce mai rade!!
Ma duc s-o vad si pe Rebeccuta, sa vad daca s-a mai schimbat...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Mai, m-ati enervat rau cu inghetatele voastre, asa ca mi-am comandat o pizza, na! Si am dat in sfarsit peste unii care fac pizza BUNA, nene, buna si o aduc si repede (au zis 60-70 de minute si a venit in 30). www.foreverpizza.ro
Si va multumesc nespus pt sugestiile de inghetata Diet, o sa studiez problema (atentie, chestiile "diet" sunt bune pt grasi dar nu neaparat pt diabetici!)
Si m-ati provocat si cu concursul "Ce-am fost si ce am ajuns", asa ca uitati cumeram acum un an. Of, cat iubeam rochita aia...nu-mi vine sa cred ca n-o sa mai intru in veci in ea...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Ce haioasa e Rebe!! Ce mi se pare hazliu, exact aceleasi grimase si reactii le are si David, si l-am inregistrat si eu pe telefon de dimineata cum vorbea, dar nu am fir sa descarc, iar ce filmez cu camera foto nu are sunet... Rebeccuta are insa si ceva ureche muzicala...e clar ca ea canta, nu vorbeste...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Mamaaa Naty, ce slabuta erai!
Bey, e adevarat, suntem toate niste grase, asta e realitatea! Dar mai cred si ca in 6 luni o sa fim manechine!!! Si tu Naty, o sa intri din nou in rocgita aia frumoasa!
Ce ma provocati, ia sa caut si eu o pozica de anul trecut!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Aoleu, Naty! Abia ma hotarasem sa ma duc sa iau inghetata, cand imi zisesi si de pizza!!
poze
natynic spune:
Azi in Botanica, in timp ce-i dadeam de mancare Iuliei s-a asezat o babuta pe banca mea (n-am inteles de ce, era cu nepotica ce se juca, dar mai erau 2 banci goale iar eu ma intinsesem cu rucsacul, termosul, laptele praf, etc). Fosta invatatoare-nu ca Maria, care cel putin in scris e tare concisa, ci ca majoritatea celor ce au profesia asta-mi-a facut capul patrat. Eram setata sa-i dau peste bot daca mi-ar f dat sfaturi cum sa-i dau bibe Iuliei sau daca se lega de mine ca nu o alaptez (nu va mirati, si asta comenteaza unele, Ursuleata va poate confirma)sau altele de genu. Dar nu, femeia vorbea cu bun simt, doar ca enorm; si Iulia tot vroia sa manance si nu mai scapam...Ce am retinut (si i-am dat dreptate) e ca de cele mai multe ori afirmatii ale parintilor de genul "se da cu fundul de pamant pt orice nu primeste", "Nu mananca pt ca nu-i place aia si aia", "nu poate adormi decat leganat/cantat, etc" ascund de fapt comoditatea acestor parinti care nu au rabdare sa lupte cu tendinta fireasca de rasfat a copilului si sa-l invete, in fiecare etapa a cresterii lui, ce e bine, cum trebuie, ce nu e voie, etc. Si am mai vorbit si de procentul enorm de copii obezi care exista acum, cu ceea ce mananca ei in ziua de azi; zicea ca in ultimele clase pe care le-a avut, cam la 20 de copii erau 3-4 obezi (nu grasi, obezi). Doamne fereste!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
olgutzika mie mi se pare super ok cum ai gandit tu diversificarea! te rog sa ma tii si pe mine la curent ce si cum si de care, cand o sa fie cazul!
bre naty dar stiu ca atunci cand te apuci de bucatarit chiar te apuci...frate ce complicatenii ai facut tu acolo! dak nici acum nu l-ai multzumit pe randunoi atunci nu stiu ce sa-i mai faci, zau! si eu cred ca o sa intri cat de curand in rochitza lila cu funditza, dak nu cumva deja intri dar acum ce sa zici si tu, dak noi ne vaitam care mai de care de sunci!
butucica sa fie bb sanatos si tu la fel! ca el creste si cu formula! cunosc sentimentul ca si cleme de altfel si celelalte fete: intr-adevar e nashpa rau sa vezi ca nu potzi sa-ti mai hranesti puiutzul, dar asta e! capul sus si scrie-ne covorase sa mai uiti de suparare!
cleme n-ai venit in parc, si nici nu mi-ai raspuns la sms!
esti supi?
ursuleatza am vazut pozele , nu si filmul, nu am reusit! si asa deci avetzi peste 5 kg cu pampers si body! oricum vladutz ramane un dulcel frumushel ca mami si tati!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Clau te-am pus si eu in lista mea de mess
Daca iti apare una bucata raluca irimias io-s!
Fata mea ieri a dormit o ora toata ziua, pe cand am crezut c-am scapat de colici, ieri au revenit in forta, am fost terminata, mi-a adormit ca lumea abia la 20.15 si la ora 23 am vrut sa-i dau papa sa nu rabde fata de foame, da credeti c-am avut cu cine discuta???? Nici macar cand am schimbat-o nu s-a trezit, ce sa mai vb de mancare, asa ca am culcat-o frumusel la loc si cand s-a trezit ea singura m-am conformat si eu cu biberonul.
Ieri am fost la dr, a zis ca-s in stare buna de functionare
Am laudat-o ce frumos m-a cusut ca nici nu se vede aproape si-a zis ca depinde de materialul clientului cum se reface operatia si cica eu am material bun
In rest am primit felicitari pt cum arat, burta aproape inexistenta, pt asta ma felicit si eu personal
In rest suntem bine, miercuri mai merg cu fata la o cantarire, ultima a fost facuta saptamana trecuta miercuri si avea 4300 gr, deci suntem in grafic, speram ca si acuma e ok fata.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
numeioana spune:
Clau, cum ziceam si ieri, om fi toate niste grase, dar eu nu ma simt...
poze