Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Mimo, nu stiu ce sa zic cu piciorusul, eu nu vedeam nimic la talpita Rebeccai, dar asa mi-au recomandat din maternitate. Ea o tinea ( cred )putin spre interior si dupa aproape 2 luni de masaj, cica s-a rezolvat! Sincer iti spun ca nu vedeam nimic aiurea la talpita ei!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimonix spune:
Ma gandesc si eu asa, ca l-au vazut pana acum 3 medici si nici unul n-a comentat nimic referitor la picior.Si cred ca se uita la asta de vreme ce am auzit la mai multe mamici problema asta cu talpita.Pe de alta parte, daca era bine de ce sa se fi stricat...ca nu l-am infasat si nici nu l-a strans patutul!O sa-i fac o poza sa vedeti cum tine piciorul, de parca ar fi papusa din aia de cauciuc dupa ce a fost zmotocita bine inainte!
Aaaa si dupa cum ma vedeti, am scapat de excursia la mare caci lumea a vrut in week-end ceea ce eu nu agreez din cauza supraaglomerarii atit pe sosea cit si pretutindeni!Dar maine chiar vom pleca spre Pitesti ca sunt Mosii de vara si se impart vase cu orez cu lapte!Ma rog nu-i numai asta, e si liniste, sta si copilul asta afara mai mult...sper sa fie bine!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Mai fetelor, unde ati plecat si m-ati lasat iar singura la emisiune?Nu vedeti ca n-am inspiratie azi?Am doar expiratie
Helau, enibadi der?Helau....unde o fi delphina, chiar asa?
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Aoleu, sper ca acum nu va apucati sa vorbiti de orez cu lapte tot week-endul...Bine,ca din asta macar imi pot face si eu si pun indulcitor...Dar inghetata pt diabetici, din care in State am vazut cu kilogramele pe rafturi, in tara asta nu s-a pomenit...chit ca dupa analizele guvernului rezulta ca are diabet 30% din populatie!
Luny asa e, va ploua asa ca iesim si noi, mai ales ca va fi diseara si meciul si nu mai am cand scoate copilul asta care de la 8 doarme intruna
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Naty, se gaseste inghetata cu indulcitor, parol! E drept, un singur model no name dar este f buna.Casolete dreptunghiulare cu vanilie sau cacao, eu am vazut la Selgros si la Cora.Scrie pe ea Diet!
Zic si eu, ca mi-am adus aminte:luni la ora 11 dimineata putem sa ne intalnim in IOR? Ca vin,zau!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
olgutz, asa e,poate nu ar fi trebuit sa-i intorc spatele in mijlocul drumului, dar se ambalase prea rau, eu ii spuneam ca inteleg ce spune, ca o sa-l mai las mai usor o perioada, ca stiu ca are multe pe cap, iar el se ambala mai rau in loc sa inceteze..am cedat si eu, i-am spus ca am iesit din casa sa ne relaxam si deja tensiunea urca prea mult si bebe simte la un moment dat..asa ca am plecat eu...
mimo ce te invidiez ca pleci din orasul asta...
naty plimbarica placuta!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Ariel, valeu ce vorbesti tu de indice glicemic, ig, etc...Nu pare usor deocamdata Clar, il rog pe randunoi sa imi printeze cartea.
Acum am deschis fisierul "monti" si vad ca am de la tine vo 10 carticele. Imi amintesc ca ai zis cand le-ai trimis de una anume care o consideri mai buna. Care era, "les femmes monti" sau "cartea monti" sau care?
De cand vreau sa ma apuc de dieta? DE IERI!!
Eu nu am acasa nici cioco, NICI INGHETATA, nici pizza. Problema e ca nici nu mai stiu din ce sa fac stoc! a, pardon, mai am cereale cu lapte de soia si conserve de ton pe stoc :)
Kya, schimbi prefixul mami? Ieeee bine ai venit in club! La multi ani fericiti!!
Zambeste, cica viata incepe la 30 de ani ;)
Si sanatate multa la randunoiul curajos! Eu il tot bateam la cap pe al meu sa se opereze ca poate nu mai sforaie. Da cand am citit la tine ce greu e, n-o sa mai insist, ca o sa imi reprosez tot timpul ca l-am pus sa sufere.
Gecko, din pacate eu cu sutien nu am reusit sa dorm noaptea. Acum incerc sa gasesc o bustiera suficient de lejera, sa vad cum o fi. Si sanii mei s-au marit considerabil, dovada stau vergeturile de pe ei :((
Succese cu aliniera variabilelor!
Motanului incearca sa ii dai niste ficacior, sa vezi, mananca?
Oh, subiectul cu sotzu si mancarea gatita e tare delicat pt mine! Va dati seama, eu ma straduiesc si gatesc, si el vine si mananca slana- si aia, doar dupa 10 noaptea! Pt el mancare comestibila e numai aia cu prajeala multa, ulei mult (da mult!!!), smantana multa si dinastea. Aseara l-am "prins" mancand salam cu paine in bucatarie si m-am dat lovita rau! S-a lasat cu promisiuni din partea lui, sa vedem cum o fi.
Luny, ramane speranta sa isi revina curburile coloanei cat de repede. Da cred ca tre sa le ajutam si noi.
Monix, ce tare e si Omu tau cu delegatiile :))
Si ai sa razi, da era sa trec la iudaism in tineretile mele cand se punea problema sa ma casatoresc cu marea-mi iubire israelianul (asta pe la 21 de ani). La ei, ca sa te muti in israel, chiar si prin casatorie cu unu de-al lor, tre sa treci la religia lor si sa dai si examene din religie!! -desigur, implica sa invat si limba imediat!
Eu nu stau sa imi bat capul cu pozitia picioarelor (bine, nici nu are ceva evident pt mine bb), o las pe pediatra sa vada, ca am vazut ca examineaza atent.
Va pup!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
da, chiar, ce parere aveti, miercurea viitoare in IOR??
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Naty, este inghetata diet la Billa
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
clauclau spune:
Sunt si eu pe aici..., am hranit fata si am pus-o la un somnic! Credeti ca o sa ploua dupa-amiaza? PAi si iesirea mea de la ora 5??? Poate-au gresit la meteo, sa vedem..., acum este asa de cald!
Eu vin in IOR in orice zi si la orice ora. Stabiliti cum puteti fiecare si ma prezint!
Naty, o sa vin si eu in Botanica, nu stiu cand, dar o am in vedere.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!