Puiuti de Randunci 2008!! (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty de unde gasisi bre pulpa de capra?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A, Ariel, cu molifta: de ce nu faci mai cum zice Stela, schimba biserica...ca popa ala, zau asa...Noi am schimbat biserica, din motiv de popi, in joia dinaintea nuntii...si-ti inchipui ca n-a fost chiar usor sa anunti vreo 100 si ceva de invitati de mutarea de la o biserica arhicunoscuta la una mica si dosita de care nu stia nimeni. Dar a iesit minunat. Eu mi-am facut molifta la alt preot sa stii, nu e nici o problema.
Intreb si eu ca proasta, cu pasaportul asta: dar copilul nu poate fi trecut pe pasapoartele ambilor parinti?? Daca trebuie cumva sa plece cu celalalt?
Kya, sanatate randunoiului, va scapa de probleme, o sa vezi!
Si mai terminati cu inghetatele alea, ca va stricati dantura si dupa ce ca sunteti grase si fara chiloti ramaneti si fara dinti in gura!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mai linistiti-va, soro, cu molifta aia, ca v-o face inainte de botez, vad ca asta e moda, suntem multe care asa am facut!

cuscra, asta e si la mine, sunt tare-n gura cu el de multe ori si nu fac decat sa pun gaz pe foc..si mie mi-e cunoscut intrebarea 'ce facem maine?'..na, daca el e acasa atat de mult...da' sa mor daca il mai intreb ceva, vad eu cum imi fac program singura si sa vedem ce face, vine el cu idei, propuneri?..
naty, ca de obicei, esti in spiritul meu, asta e ideea, sa facem IMPREUNA..ca daca nu, eu voi fi acaparata in totalitate de copilas si toate problemele ce rezulta din ingrijirea lui, si cate ceva prin casa, iar el va sta in canapea la SPORT.RO, meciuri, snoker si alte sporturi ca-s in permanenta pe cele 100 de posturi de spewcialitate, iar NOI ca si cuplu, ne vom indeparta..sper sa nu se ajunga acolo, si sa inteleaga ca DEPENDENTA asta de el, este in mare parte dependeta de prezenta lui pe langa mine, ptr ca, sa fim realiste, timp ptr cuplu nu mai e ca inainte, oboseala se acumuleaza din ce in ce mai mult, si nu-ti mai sta gandul la giugiuleli si tandreturi in fiecare zi..riscam sa ne pierdem pe drum...nu e cazul acum, dar de ce sa nu ma gandesc si la asta, mai ales ca noi eram invatati sa ne facem de cap in fiecare zi aproape, si TOT ce faceam, faceam impreuna, mergeam peste tot impreuna...offf, mi-am varsat oful, mi-e dor de vremurile alea...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty, poate fi trecut bebe si pe ambele pasapoarte = inca o taxa, inca un formular, inca o declaratie...Intrebarea e, unde crezi tu ca va pleca in urmatorii 3 ani Iulia doar cu taticul ei?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

ca veni vorba de pasaport, voi pe pt care ati optat, al mamei sau al tatalui?..ptr ca al meu desi e valabil, este pe numele de dinainte de casatorie si cred ca ar insemna sa fac si eu alt pasaport, alta alergatura si balci, asa ca l-as pune pe pasaportul sotului..

Mergi la inceput

cica vine ploaia dupa ora 4...se scoala Mufa, il alimentez si iesim putin p-aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, daca tu oricum trebuie sa-ti schimbi pasaportul, mai bine o faci acum, cu ocazia asta.Si impusti 2 iepuri!E mai usor asa, pentru ca asta este singura varianta cand poti sa eviti N Iorga si sa mergi sa sectia de politie de care apartii.Acolo iti inoiesc si pasaportul si il trec si pe Mufa in noul pasaport!Dar poti sa-l icluzi linistita si la sot, nu-i bai!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, daca el s-a implicat foarte mult, cu siguranta se va intoarce la acea implicare, a fost doar o rabufnire ( cum ai zis si tu ). Nu o sa stea prea mult asa, sa va lase singuri sa va descurcati caci o sa va simta lipsa! Macar la mine nu s-a implicat de la inceput, habar n-are ce pierde! Dar nu mai stau de cearta cu el, m-am saturat!
Si exact asta e ( cum a zis si Naty ), nu mai facem chestii imreuna, eu sunt cu copilul, el cu firma, facturile, drumurile la doctor si alte probleme administrative. Nu prea ne intersectam, abia apucam sa vorbim in cursul unei zile. Normal ca e frustrant...Dar pentru el, probabil ca e bine asa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo-Mimo, exact asta vroiam sa ii scriu eu lu' Naty ! Cand oi ocupa eu ambele locuri cu poza copilului, o trec si la ta'su in pasaport, sa nu se simta singur ( adica pe la 6 ani ).

Naty, felicitari pentru gospodareala !

Roxana-mami-de-Amira, eu m-am hotarat sa incep diversificarea dupa schema americana, adica cereale-legume-fructe-carne. Subiectul e extrem de vast, pe masura ce citesc, imi dau seama cat de pe langa sunt .

Luny, nu stiu ce sa zic de randunoiul tau...eu mai concilianta din fire fiind, nu i-as fi intors spatele...cu siguranta are o perioada grea, cu siguranta reactia lui a fost un pic exagerata, cu siguranta ii place si isi doreste sa stea cu voi, dar oboseala uneori il invinge...aia i-a fost supapa...habar nu am! Vorbeste cu el, spune-i ce simti, comunicati, incercati sa va intelegi unul pe celalalt, io asa zic! Pupi sa treaca necajeala .

Coryyyyyyy? Aleeeeeeex!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vezi, Mimo? -ca intotdeauna, Luny gand la gand cu mine! Si eu am pasaportul cu numele vechi si ar trebui schimbat, etc. Da, e greu de crezut ca ar pleca Iulia doar cu tax-o, dar daca ar pleca sa stii ca nu mi-as face griji ca s-ar descurca...numa' sa vrea...
Luny, perfect de acord cu grija sa nu se piarda cuplul pe drum!
Roxyc, am luat pulpa de capra de la supermarketul de langa mine (Nic Cotroceni); pana acum vazusem ca au tot felul de chestii din strutz, nu m-au tentat, ieri insa mi-au sarit ochii pe capra. Am fiert carnea aia de mi-a venit rau, si o vaca s-ar fi topit de atata fiert si al meu a zis ca e f gustoasa dar "cam tare" Deci ca timp SIGUR nu renteaza!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput