Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gecko spune:
sa iti fie de bine Cristina. Cum stai la capitolul canini?
si nu te speria de cele 7 kile...ca a ta e dom'soara si e normal sa aiba talie de viespe. si oare de ce ma mir eu ca are atat pe cantar...cand si azi s-a hotarat sa traga o bauta zdravana in cinstea aniversarii...doar ca bauta e cu lapte din juma in juma de ora. de abia astept sa aliniez perfect cele 3 variabile...copil somnoros, cu stomacul plin si scutecul curat ca sa il pot parca in patut si sa calc si eu camesile sotului.
ah da, azi dimineata m-am trezit in curte cu o dihanie de motan negru ce miorlaia cerand de mancare ca si cum aici e casa lui. sper ca nu a apartinut fostilor chiriasi...ca o avea ce ma miorlai la cap. apropo, ce mananca pisicile...ca daca mai apare trebuie sa ii inchid gura cu ceva.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gecko spune:
Cristina eu dintotdeauna am zis ca nu il arvunesc pe Patrick nimanui...ca am sa il invat sa fie smecher si vagabond...ca dintotdeauna mi-a placut libertatea asta a masculilor sa iasa la vanatoare. asa ca mamici...incuiati usile, ferecati ferestrele...ca nu se stie cand dau drumul dulaului din lesa.
CristinaGoji spune:
Mai avem un singur canin de iesit Succes Gecko sa ti se realizeze planurile cu cele 3 variabile
desi eu am renuntat deja sa-mi mai fac planuri ca prea multe variabile is.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
numeioana spune:
Neata tuturor!
Elara, mersi mult pt articol... Eu am hotarat sa ii dau si completare si cred ca am facut bine, avand in vedere faptul ca dupa ce ma suge pe mine cateva minute bune mai papa si 120 ml, rareori 90...
Felicitari tuturor pt puiutii atat de grasunei si dulci!!
Olgutz, acum ca sunt acasica, sper sa ne vedem si noi... Ce zici? Mai esti disponibila? Si parca tu ai facut pasaportul Ioanei... Vreau si eu amanunte... Dureaza mult la politie? Sunt operativi? Ai inclus-o pe Ioana pe pasaportul tau? Eu trebuie sa-mi fac altul, pt ca a expirat si sa-l trec si pe David pe el...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Kya! Sa fii sanatoasa si fericita, si toate dorintele sa ti se implineasca! Si sa ti se insanatoseasca repede randunoiul!!!
Ioana, normal ca sunt disponibila ( ma rog, voi mai fi pentru inca doua saptamani, ca pe 30 incep serviciul. ) Te astept cu drag! La pasapoarte sunt foarte dragutzi si operativi, mai ales ca te vad cu bebe. Daca ai deja pasaport tu, trebuie sa platesti doua taxe parca la CEC ( aici te pot lamuri mai bine Tuchi si Mimo, ca ele si-au adaugat baietii in pasaport, eu l-am schimbat pe al meu si au fost alte taxe...) si te duci cu David la politie ( pe Vasile Lupu, cred ca stii ). Te sfatuiesc sa o faci cam pe la ora 13:30-14:00, ca nu prea e lume, si in nici un caz nu te duci lunea, ca e aglomerat. Completezi formularele, vine si tati cu tine sa isi dea acordul ca David sa fie trecut in pasaportul tau, intrati la poza cu David si gata, peste o saptamana ( daca nu vrei cu taxa de urgenta ) e gata. Exista si varianta in care te duci tu cu poze gata facute, dar tot trebuie sa vina si tati de David pentru acord. Ai nevoie parca de actele voastre de identitate in original si copie si de certificatul de nastere al lui David in original si copie ( iarasi, Tuchi si Mimo sunt mai "proaspete" ).
Gecko, sa iti creasca mare "dulaul" !!!!!!
CristiGoji, felicitari pentru penultimul canin! Ce sa iti doresc? Sa iasa repede si ultimul, sau vrei o pauza cat de mica?
Gata, imi incep ziua, ca e destul de incarcata ( ieri am vorbit cu sefa mea la telefon o ora dupa ceas despre cum va fi cand ma voi intoarce la serviciu, despre programul meu-6 ore da, dar pot pleca si sta acasa de fiecare data cand e nevoie, despre ce s-a intamplat in lipsa mea, despre ce s-a intamplat cu munca mea...etc..se apropie , si ieri am simtit-o mai acut ca niciodata pana acum...oricum, e ok ca pot veni acasa oricand, dupa cum banuiam ca va fi de acord ). Asa ca...pup stolul! Sa auzim de bine!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Neata crenguta,
Gecko, merci de cafea, eram lesinata dupa ea, desi eu sunt pe surogat. Asta mica a fost frichinita azi noapte si m-am tot trezit...Papusica e in viata si in fiecare zi o zmotoceste putin! Sa-ti traiasca puiul de 7 kg!
Kya, LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire, impliniri si randunoiul sa se refaca rapid. Cred ca e greu sa alergi intre spital si casa.
La multe lunisoare Iannis, Eric, Georgios, Stefan, Patrick! Azi e zi de baietei exclusiv!!!
Luny, nu te mai necaji, asa sunt barbatii astia. Au impresia ca noi stam acasa la relaxare probabil! Eu am incercat sa scap de dependenta asta pentru ca am vazut ca se fofileaza si face mutre, asa ca ii fac baie singura Rebeccai, ies singura cu ea la plimbare, iar la cumparaturi se duce el singur sau impreuna. Si treaba in casa mai mult el face, eu nu ma mai bag! DAr oricum sunt nemultumita de implicarea lui minima...Plus ca are un program oribil, pleaca in fiecare dimineata la 7 si vine la 7-8 seara. Ce sa mai fac cu el atunci??? E frant de oboseala, nu vrea decat sa se relaxeze putin si sa se culce. Offfff, ca iar ma enervez pe situatia asta!!
Hai ca beau putina cafea sa ma relaxez!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
salut!..copilul meu a inceput sa se trezeasca aiurea de ceva timp, la 1,30 si apoi la 2 ore..de fapt la 2 ore! ptr ca s-a culcat pe la 11 si ceva!..asa ca pe langa ca-s trista, mai sunt si obosita..macar sunt singura azi...
sovi, identic ce spuneam eu, m-am cocosat de cand am nascut, dar destul de rau vad..
cuscra,stela, ariel, GECKO,CristinaGoji, clau, randunoiul e oficial depasit de oboseala, pe de-o parte il inteleg, chiar nu sta linistit o clipa pt ca nu are timp..mai vine si licenta pe 9 iulie, vai de el..dar m-a cam deranjat tonul pe care a zis-o, si ce e asa rau ca-s dependenta de el, pana la urma?ca de multe ori trag de el sa facem impreuna chestii pe care le pot face singura numai ca sa fim impreuna.....drept urmare, dupa ce ca l-am lasat ieri in mijlocul drumului, ca eu am intors caruciorul si am plecat, el a venit acasa singur, nici nu mai vorbesc cu el, nu-l mai bag in seama deloc si mi le fac eu singura pe toate, ptr ca pot,baie, plimbare (chiar dak nu in parcuri),etc.. nu-l mai solicit la nimic, dak vrea si o sa-i fie dor sa faca ceva cu noi, n-are decat sa ceara singur sa fie bagat in seama..
precizez ca randunoiul meu PARTICIPA DIN GREU la tot ce inseamna familia noastra si copiul, zau ca nu am ce sa-i reprosez,ca ma bate Doamne-Doamne..a avut o rabufnire si el aseara, poate si eu sunt de vina pana la urma ptr ca vreau prea multe de la el...doar ca o da de parca el ar face mult mai mult decat mine, eu doar alaptez..aaa, si stau prea mult la calculator..
kya, multa sanatate sotului..si al meu s-a operat de amigdale anul trecut si am stat pe langa el, si avea niste dureri dupa operatie...la deviatie de sept cred ca e si mai nasol..LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE!!!
La multe luni Iannis, Eric, Giorgios, Stefan, Patrik!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
'neatza!
gecko incearca o inghetzata pt ca tot e la moda la noi pe crengutza! si sa-ti traiasca bursucul!
LA MULTI ANI BAIETEILOR SARBATORITI AZI!
LA MULTI ANI KYA!
kya insanatosire grabnica randunoiului si ce sa zic te admir tare ca in ciuda tuturor problemelor ti-ai facut timp sa intri si pe forum! deci vedeti fetelor...se poate cu un pic de vointza!
luny lasa-l pe randunoi ca o sa vina el singurel la voi sa faceti iar chestii impreuna! eu ce sa mai zic de al meu ca uitase complet ca marti cand a fost intalneala noi aveam eco programata pt Amira si el seara cand l-a intrebat o prietena ce-am facut la eco el zicea: cine? Amira la eco?? nu, cred ca e vorba de altcineva, Amira nu trebuia sa faca nici o eco! imi venea sa-l strang de gat, in primul rand ca uitase asa ceva si apoi ma gandeam la ce o crede prietena mea despre mine, ca inventez tot felul de bazaconii! in sfarsit nu m-am abtinut si i-am zis:"dak nici macar lucruri asa importante legate de copilul tau nu retii, dar pe tine ce te intereseaza???" si bineintzeles ca s-a ofticat rau! acum saracu' cand il intreb ce trebuie sa facem maine...nu stie cum sa se fofileze sa nu dea iar cu bata in balta sa fi uitat iar ceva! e asa caraghios... si eu sunt afurisita si am o gura spurcata cateodata...asta e!
ariel ma termini tu cu molifta ta! nici eu nu am facut-o, dar nici nu o fac! si dak te intreaba ce nu poti sa-i spui ca ai facut-o si cu asta-basta!?
simonette am si eu o curiozitate care ma roade tare: de ce nu prea vrei sa-i dai flacaului tau cereale?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Mai traiesc!
LA MULTI ANI, KYA!
Sa vezi ce frumoasae femeia la 30 de ani!
Am disparut pt ca nu se mai putea, a trebuit randunoiul sa formateze hard-diskul, virusul ala nu era altfel de exterminat; acum inca n-am voie pe laptopul lui pt ca deocamdata nu are instalat nici un antivirus. Asa ca sunt cu laptopul meu pe o alta conexiune ingrozitoare, mi-a luat aproape o ora (nu glumesc) sa citesc cele 6 pagini cu care eram restanta si asta fara sa deschid link-uri de poze. Deci sa nu se supere nimeni daca nu comentez azi poze ca-mi ia mult prea mult sa le deschida. Si nici prea activa nu voi fi, acum depinde si de Iulia.
Am facut ieri, dintr-o pulpa de capra (!)ciorbita acrita cu bors si dreasa cu ou si mancarica de mazare cu marar. Am primit aprecieri entuziaste si apoi o partida de fierbinte. Asa ca cine zice ca dragostea trece musai prin stomac bine zice!
Maria, felicitari pt inaugurarea tinutei de vara!
Cleme, Iulia dimpotriva, cand papa afara e super-linistita, nu se zbate ca acasa. Dar, ai vazut, eu nu o tin in carut ci ii dau biberonul numai la mine in brate si cand sunt afara am grija sa aiba o perspectiva cat mai larga. Incearca si tu.
Luny, e dificil de judecat cu barbatii astia, intr-adevar...Si suntem si noi pana la urma-gresesc?-fiicele parintilor nostri in felul in care gandim. Eu fiind obisnuita cu un tata egoist care, desi f priceput la multe, nu facea niciodata nimic in casa ci numai poftele proprii, apreciez f mult ca randunoiul meu, desi tot cu program precum sotul lui Clau (de la 7 pana, in cel mai fericit caz, la 18)face zilnic piata, ma ajuta la baita Iuliei, uneori incropeste ceva de mancare si uneorispala si vasele. Si atata timp cat el la randul lui a vazut acasa o mama care intorcea casa pe fata si pe dos si facea de toate in gospodarie plus servici, nu-l judec asa aspru cand ma critica; eu la mama n-am vazut asta. Iar cu dependenta...Clau, nu cred ca e o solutie sa te inhami tu cu toate! Eu cand m-am plans cu baita mi-au zis cateva fete ca de ce nu ma invat sa fac singura. Sigur ca m-as descurca, dar oare asta e ideea? El ce responsabilitate mai are fata de copil? Noi, vorba lui Luny, ce mai facem impreuna?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Neata, neata
Iata-ne si pe noi prezenti la apel in sfarsit, dupa ce ieri am avut un program aiurit, greu de definit.Azi vreau sa ma mobilizez si sa ajustam un pic orele de somn ale bebeului ca nu mai apuc sa ies cu el afara in ritmul asta
Tuchi, bine ca ATI REZOLVATsi voi cu pasaportul.E clar ca printre cele necesare trebuie prevazut si "neprevazutul" cand vine vorba despre asta.Dixtractie placuta printre invataturile de week-end!
Gecko, bravo mami pt laptic bun , bebe cuminte si fortos! Sa dea Dumnezeu sa-si pastreze "bunele maniere" si pe mai departe!Teo a dansat cu toti ca asa s-a dansat, toata lumea cu toata lumea iar de pupat a vrut unu' sa se bage dar dupa ce ca era el naspa mai erau si langa masa profesorilor
Clau, declar pe propria raspundere ca Rebecca este cea mai haioasa vorbareata din cati am vazut Imi venea sa o musc ieri cand am vazut filmuletele, face chiar ca un pui de randunica!Si arata super grasunica desi nu are inca 6 kg, n-as fi zis!
Luny, dupa cum au sarit fetele sa devoreze subiectul cu randunoiul tau iti dai seama ca e un om normal nu? Toti fac asa mai mult sau mai putin fatis.Eu zic ca e de apreciat sinceritatea cu care a declarat omu' ce are pe suflet, tine-l asa! Al meu mai diplomat are brusc f mult de munca si vine acasa seara pe la 9 F OBOSIT!Iar in curand va trebui sa plece in delegatiiceea ce-mi aminteste ca pana a implinit Teo 5 ani el a fost mereu plecat in delegatii.O fi o simpla coincidenta?
Simonette, frumosi baieti mai ai, sa fie sanatosi ca musculosi ai tu grija sa-i faci!Si Vladut doarme la greu, ciudat!Cand era mai mititel dormea mult mai putin si manca mai mult.Si eu ma gandeam daca e normal!
Naty, eu cred ca te pot ajuta cel mai bine cu mancarea pentru ca fac parte cu succes din categoria care se bucura sa manince dar nu se bucura sa gateasca...suncile mele se datoreaza in principal prajiturilor , ciocolatei, sucurilor...tot ce-i mai bun si mai sanatos.Deci se procedeaza asa:se ia o ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei (sau nu!) si se tranteste deasupra un pachet de mazare Bonduelle direct din congelator.Se acopera cu apa, se pune capac si dupa o juma de ora se pune o lingurita de bulion, una de faina, sare...dupa inca 10 min toci niste verdeata si opresti aragazul.Efort minim, succes maxim!! la fel se procedeaza cu fasolea pastai congelata, sau cartofi, sau toate la gramada=ghiveci!Eu una mai sunt maestra in sufleuri...adicatelea conopida fiarda (sau alte legume, sau amestecate) pe care le pui in vas de stica rezistenta, turni deasupa smantana cu ou, presari niste baranza rasa , bagi la cuptor si opresti cand incepe sa miroasa a mancareSau salata cu orez: Fierbi orez, /calestilegume mexicane, le amesteci, pui patrunjel, gata.Poti sa pui in orez si legume crude (rosii, ardei, ce vrei)si patrunjel.Poti sa pui peste si gogosari acri...Si uite asa repede, repede....gata.Plus ce ziceau fetele peste, pui la cuptor cu sos de iaurt/smantana cu usturoi.Secretul e ca puiul sa fie dezosat, pestele file,legumele gata curatate/congelate, ca in rest nu mai trebuie decat apa si foc.Fereste-te de perisoare , ardei umpluti, chiftele si alte chestii time consuming care mai sunt si gustoase si se termina imediat.Probelma mea este ca dupa ce gatesc ma supar si daca se mananca tot (ca iar trebuie sa gatesc) si daca nu se mananca pentru ca am gatit degeaba.Aaaa si sa nu uit! Mai ai varianta s-o intrebi pe tanti care vine la curatenie daca nu i-ar face placere sa va faca si mancare
Cine stie? In concluzie, nu pentru randunoiul tau m-am straduit eu aici sa-ti vand secretele profesionale, dar creste mata mica si clar ca va trebui sa gatesti ca doar nu va manca preambalate, deh!
CristinaGoji,bravo, aveti canini!
Stela, eu te admiram si nu stiam cine esti Olgutzmerci! Pai Stela, la cat e de grasanica Teo mica eu zic ca-i dai rea mult sa manance si d-aia vomita
Asta pentru ca imi inchipui ca nu gusti glumele pe tema asta, dar n-am putut sa ma abtin
Bubutu te dedublezi cumva, intri pe poarta galactica in vreo dimensiune noua si noi nu stim? Cum reusesti fato sa faci atatea lucruri intr-o singura zi? Auzi la ea, baie cu spuma dupa ciorba de perisoare si nus cate alte mancaruri si cu 2 copii pe cap!Sincere si calduroase felicitari!Eu pina ma mobilizez, tast melcul!
Sovi.Ariel, carne cu branza normala = proteine+proteine , aveti voie dupa mintea mea.Eu asa am tinut si am si slabit sa stiti!Asa se maninca si la regimul hiperproteic si are mult succes.Am crezut ca Sovi a trecut la iudaism si mananca casher, cand am auzit ca nu-i voie sa amesteci carnea cu branza!
IN incheiere, am si eu o intrebare.Mie mi se pare ca Vladut tine un picior drept si unul cu genunchiul flexat spre exterior , motiv pt care o talpa e dreapta si una e in afara! Acum nu stiu cum sa zic, dar eu ma tem sa nu aiba o malformatie la picior, nu stiu daca tine talpa asa pentru ca e piciorul cu totul flexat din genunchi sau tine numai talpa.Am observat asta de mai mult timp, am tot zis ca mi se pare dar zic sa va intreb si pe voi.Clau, cum tinea Rebe talpa cand ati fost la masaj?Mai tine careva asa picioarele? Asta pentru ca doctorul vine abia saptamana viitoare la vaccin si parca nu mai am rabdare, mi s-a pus pata!
In rest,e ok.Rade cu zgomot, vorbeste si el dar nu canta si apuca jucariile bine cu manutele.Era si timpul, saptamana viitoare implineste 4 luni!
Oaaaaaaa, era sa uit: La multi ani Kya! si
Bitzamai ai vesti despre bona?
Pupici
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze