Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Gratiela - felicitari pentru Ozi!!!
Tinna - felicitari pentru Andreiut - e fascinant sfarsitul primului an de scoala, nu?

Mersi fetelor pentru linkurile cu carucioare - eu vreau insa ceva si mai mic, doar pt vacanta - gen Hauck Buggy Speed Sun - dar nu mai gasesc nicaieri. Merg azi din nou la Miniblu sa ii rog sa-mi comande...poate reusesc pana sapt viitoare.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Honey, vreau si eu din tortul ala. crema de zahar ars a fost ultima dambla pe care mi-am facut-o inainte de a incepe cura de slabire. si cum sotul nu e fan, am mincat-o eu pe toata...

Lala, curaj! sa te tii de decizia luata! daca vrea sa vina neaparat la controlul lui bibi, poti sa te intilnesti cu el direct la spital. si dupa control, fiecare cu drumul lui.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, azi e ziua cea mare!!!!
Incepem diversificarea!

Inca nu am decis cu ce sa incep: suculet de mar? suculet de morcov? (cum as vrea eu) sau supica (cum mi-a zis dr)?

Vreau pareri!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Miri, fii mai "nepasatoare" la rautatile colegilor; iar cu "aruncatul in valtoare fara colac" sa stii ca eu de cand lucrez (am 10 ani si 3 job-uri ) asta a fost metoda care a dat rezultate: dupa o perioada mi s-a spus "de azi esti pe cont propriu" si mi-a prins tare bine - pana si sa innot tot asa am invatat: m-au dus dupa geamandura si mi-a dat drumul in apa.
Si a spus o fata (scuze ca n-am retinut) ca familia este oaza ta de liniste si relaxare si acolo iti vei gasi resursele s-o iei de la capat. Pupici

Garti, fa-i coronita, chiar si pentru a o purta acasa; face bine la moralul fetei.

Lala, de acord cu ce-a spsu Anca.b: tine-te de decizia luata! si exact, puteti sa va intalniti la spital si dupa "pa si pusi".
Pupici pentru Bianca, cel mai curajos clopotzel de la odiseea noastra!

Anca.b, eu am inceput cu suc de morcov, si dupa trei zile i-am bagat si sucul de mar.

Ieri dupa amiaza, am intzepat buburuza - vaccinul de 6 luni - si acum i s-a umflat iar pulpa stanga (la fel ca la 2 luni, ca tot acolo i l-a facut) si o doare si toata noaptea s-a foit; temperatura n-a facut (aseara avea 37.5, acum 37.2), dar este atat de maraita, si cu dintii, si cu piciorul.

Ce s-ai pun p epulpa? Ca e si rosie?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Ginnette, mercic. sucul de morcov l-ai facut la storcator din morcov crud, curatat, nu?

Edit: pe pulpita poti sa-i pui doar compresa cu apa rece. mie asa mi-a zis dr la vaccinul de 2 luni.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Uraa - a golit Stefanitza aproape de tot un san plin ochi...ceea ce inseamna, cred, o cantitate suficienta, ca m-am pus eu pe muls dupa ce a terminat de supt si iesea prin patru canale suvoi...

Mai fetelor, ce sa pun pe sanul ala care ma doare de mor? ca antiinflamator? ca la mine foile de varza nu prea au efect...

Eu le-am scos afara pe gaze acum, desi ploua la Oradea, dar stau pe sub stresini (care-s destul de late) prin bucataria de vara, deci tot afara inseamna si macar sunt la aer...Doamne ce binecuvantare e sa stai la casa...vreau si eu!!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca.b, da, crud; pt inceput i-am curatat jumatate de morcov, sa vad dak se stramba - i-a placut.

Of, i-am pus si compresa, si felie de cartof - ca i-am gasit-o dimineata in pat - dar tot rosu e locul.
Mai incerc (de fapt, mama o sa mai incerce)

Natalia , ce bine ca little Fanny a papat tot; nu stiu ce-ai putea sa pui pe san.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

neata,
La noi e o vreme neprietenoasa, ploua de parca ar fi toamna, eintunecos afara si ploua marunt si e intins peste tot.Sper sa termine pana duminica pt ca aveam planuri de iesit la padure.

Ginnette eu sucul de morcov l-am facut tot cu razatoare de plastic ca si sucul de mar ca l-a cat suc de morcov mananca nu avea rost sa murdaresc diTamai storcatorul de fructe.L-am stors in tifon.
Eu vreau sa ii dau azi visine da as vrea sa ii dau si un pic de pulpa nu numai sucul. Cum sa ii dau pulpa, ca nu po tsa o rad pe razatoare.Sau pot?
Of, s-a trezit micul, ma duc la el da mai revin ca azi nici o sansa de plimbare.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ginette incearca cu o felie de lamaie rece de la frigider,la bubulina mea a mers super nici macar nu se cunoastea intepatura a doua zi.
Lala sunt de acord cu fetele tine-te de decizia luata,intalnit-va la spital intrati impreuna la medic apoi pa si pusi.fata curajoasa

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

aseara inainte de nani,singura dinnou si deprimata ,am vazut pozele PUIULUI MATEI ....I UN INGERAS SCUMP

apoi.....Lala fi tare ca de acumor incepe showurile cu d-nu sot,sunt sigura si nu cred ca ar fi bine sa il indepartezi de fata,cel putin pana incepe dansul,pana se termina dansul si se ajunge la o intelegere cu vizite si tot tacamul dar sa nu i dai idei ,ma gandesc nu stiu iar daca vine cu tine mai ia pe cineva,mama,o verisoara ,cineva egal dar sa mai fie o pers

honey esti bestiala cu torticul tau......bafta sa iei micul trofeu de la intalneala

in alta ordine de idei.....sunt suparata pe voi ,am intrebat ceva ,nimeni nu a zis nimic dar e ok,oricum sapt viitoare o sa merg la ginec. si o sa vad care e treaba ,,iar cu fata ,o sa ma mai interesez eu...

o zi buna

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput