Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by NataliaS

Fetelor - am nevoie urgenta pentru vacanta de un carucior sport, care se lasa pana la orizontala si se face cat se poate de mic - veniti va rog cu sugestii...

Natalia eu l-am luat pe asta, tot pt. concediu la drum lung (Bulgaria), iar masina noastra nu e f. incapatoare (Seat Leon). http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1658

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

eu cred ca ma duc la balamuc ... frate .. a urlat asta aproape toata ziua, nu stiu ce a avut si ce are .. m-a disperat ..

Ellenuta imi dau si eu cu parerea. Din ce am citit, soacra ta a obisnuit-o in brate. Cred ca asta e problema. Ei acum sunt la varsta santajului si vor atentie multa. Trebuie sa o dezobisnuiesti de brate. Adica bratele sa stie ca sunt la papa, la toaleta/ masaj/gym. In rest sa stea cu lume asta le place acum , dar jos, pe pat...NU in brate.
Eu zic ca ar tb. sa faci tu chestia asta fara soacra cateva zile.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

VICTORIE!!!
Ne-a placut pireul de marutz!. am incercat cu suc...l-a scuipat tot, apoi am adaugat pulpa, am facut asa, un pireutz moale de tot...si a papat vreo 30 ml...bine, cu strimbaturile de rigoare si cu impins cu limba mincarea afara...pina s-a prins cum se inghite.
Miine continuam tot asa, iar peste 4 zile incercam cu morcovel.

Natalia, vezi, pe cind ziceai tu ca nu papa bine Stefy!!! Legat de antiinflamator, nu stiu ce sa zic, ca la mine nu ajungeau niciodata sinii sa se intareasca...

Stoisor, nu fi suparata. N-am apucat sa-ti raspund. intrebai ceva legat de ciclul mernstrual de lunga durata, nu? la mine a fost absolut normal, la fel ca inainte de sarcina, si ca nr de zile si ca volum. un raspuns competent numai medicul ti-l poate da.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

sara buna!
sper ca a voastra sa fie buna ca a mea s-a masat cu o tura d eplanf, o felie de umilintsa in public, injuraturi in gand si hotararea ferma ca-mi bag picioarele in aeroportul lor.

sa va explic... adica tre sa va zic ca d enu explodez iremediabil.. daca nu vreti sa cititi, treceti doar mai departe:)

deci, azi de la ora 1 in dublu. ultima zi. nimic dosebit decat ca azi am stat langa un tip foarte simpatic pe care l-au apucat azi veleitati de prof. fiecare gest, miscare si asa maid eparte primea un amendamen:"stii, ai putea sa faci asa, ai putea sa faci invers". bun. primul "caz", pacient, client, ce vreti voi, n-am stiut d eunde sa-l apuc... colegul binevoitor a fugit in toate directiile sa-l rezolve. cazul nr 2, un client binevoitor care a uitat sa-mi spuna ca a schimbat zborul...si era sa-i trimit bagjele la dreaq. al treilea caz, si cel mai grav... de und edisperarea mea... o familie de arabi. mama, tata, 2 fete, 2baieti si un bebe. in mana am 5 pasapoarte. bebe statea pe pasaportul surorii...deci, ma vad io cu toti in fata, bombardata cu pasapoarte, carti de identitate, ce-o mai fi fost, si nus tiu d eunde s-o apuc de fapt. trebuia sa introduc manual toate datele din pasapoarte - si ia timp credeti-ma - si la final nu mai stiu cati pasageri, cate pasapoarte. aveam un coach langa mine, ma pierd si o intreb... si cum fac? la care ea: descuca-te ca d emaine stai singura. simteam cum imi vaneaza fiecare miscare, fiecare tasta. evident ca aveams enzatia ca sunt cea mai tampita de pe terra. pana la urma, a plecat si mi-a trimis pe altcineva sa-mi rezolve problema...au trebuit 4 oameni in plus sa dezlege misterul. nus tiu nici acum daca eu am gresit undeva sau de ce a durat atat sau intr-adevar fusese greseala de rezervare. cert e ca a durat 30 de minute toata tarasenia, ca au rezolvat-o si ca m-am simtit umilita pana in maduva oaselor. acu nah, oi fi suferind io de sindromul persecutiei dar... mi-a cazut enorm de greu cand toata ziua ni se spune: nu sunteti singuri, intrebati si vi se da un raspuns, si cand intreb, in ziua in care "aveam dreptul" mi se spune s ama descurc... la iesire din tura m-am trantit in mashina, m-am pus pe un plans de-a sarit camasa de pe mine, si-am venit acasa. acasa am luat-o de la inceput cu plansul. dar sotul meu cel de milioane mi-a zis asa: in fond e vina lor ca trateaza totul atat de lejer. nu faceti munca de femeie de servici deci ar trebui sa se asigure ca faceti totul cum trebuie inainte sa va arunce in apa. si in plus probabil ca nici coach-ul nu stia exact ce trebuie sa faca, de aia ti-a trantit-o sa te descurci...
si vreau sa cred ca are dreptate. oricum ego-ul meu e sifonat. stiu ca e normal, si c-o sa se mai intample dar...
dar mai stiu ca si unii oameni de acolo sunt grozavi. este o bondoaca asa c amine, o zambareata deschisa, care-mi spune mereu: vezi? uite ce bine te descurci, nici macar nu trebuie sa stau langa tine c ama plictisesc:) doar c amaine nu va fi acolo...

Miri draga mea are perfecta dreptate sotul tau. Ia nu mai pune tu la suflet tot ce zic colegii astia atotstiutori. Ce crezi ca asa s-au nascut? Nu cumva au fost si ei ca tine.
Sa-ti spun un secret, iti inteleg f. bine strsul ca am lucrat 12 ani in agentie de voiaj si am trecut si pe la departamentul bilete de avion. ai sa vezi ce repede o sa le stii pe toate, e doar vorba de exercitiu si rutina.
Si te rog fii calma pt. bebe Sacha ca te asteapta cu sufletul la gura micutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramona, cam asa e, mai mult iti ia sa cureti aparatul dupa, decat facutul in sine.
Nu cred ca poti sa le dai pe razatoare; tot la storcator; dar tre' sa pui ceva mai multa cantitate, ca altfel iti ramane pulpa, pe peretii vasului.

Madalina saru'mana pt pontul cu lamaia; acum sun, s-o pun pe mama sa-i puna lamaie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by stoisor
am o intrebare .....prima menstruatie dupa nastere cat a durat la voi ? si ca si cantitate ??pt ca sunt deja 2 sapt jum si tot mult vine....sa ma ingrijorez???

si poate imi spune cineva si referitor la E coli cate ceva

quote:
Originally posted by stoisor

aseara inainte de nani,singura dinnou si deprimata ,am vazut pozele PUIULUI MATEI ....I UN INGERAS SCUMP

apoi.....Lala fi tare ca de acumor incepe showurile cu d-nu sot,sunt sigura si nu cred ca ar fi bine sa il indepartezi de fata,cel putin pana incepe dansul,pana se termina dansul si se ajunge la o intelegere cu vizite si tot tacamul dar sa nu i dai idei ,ma gandesc nu stiu iar daca vine cu tine mai ia pe cineva,mama,o verisoara ,cineva egal dar sa mai fie o pers

honey esti bestiala cu torticul tau......bafta sa iei micul trofeu de la intalneala

in alta ordine de idei.....sunt suparata pe voi ,am intrebat ceva ,nimeni nu a zis nimic dar e ok,oricum sapt viitoare o sa merg la ginec. si o sa vad care e treaba ,,iar cu fata ,o sa ma mai interesez eu...

Despre ciclu nu stiu sa-ti raspund dar despre e-coli parca ti-am mai zis ca treb sa faci analiza de urina si acolo iese daca o are sau sper sa nu.mai multe poti citi aici http://sfaturi.eva.ro/sanatate/afectiuni/infectie-urinara-cu-e-coli-3914.html . Si mie mi se pare ca vb cateodata ca televizorul nimeni nu vede bdar imi trece cand vad fete cu probl serioase.treaca supararea

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ginnette cu strocatorul o sa fac pana la urma si o sa fac mai mult ca o sa beau si eu sa ma vitaminizez

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am vazut si eu aseara poze cu micutul Matei a lui Miha, un copilas superb, nici nu zici ca nu e al vostru.Mi se pare ca si seamana un pic cu tine.

Fetelo, razvi meu nu a facut kk de 2 zile.Am vazut ca voi le puneti supozitoare.Ce fel de supozitoare?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Mitsu inteleg ca bebe Conrad are infectie? Ai facut analize? Dr. nu ti-a dat tratament? Parerea mea e ca nu e bine deloc daca nu papa. Ori iti da pediatra tratament, ori megi la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, eu ii bagam jumatate dintr-un supozitor cu glicerina, pt copii. Dar, unii spun ca dak nu face 2 zile sa mai astepti - eu, n-am asteptat mai mult de 2 zile, pt c-o vedeam c-o doare burta si plange.
Si cand o vedeam ca incepe "operatiunea" ii puneam palma la talpitze si o masam usor pe burta, de la ficat spre splina.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput