Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIHA esti de admirat pentru faptul ca ai transformat un suflet chinuit in ingerasul tau.Nu am cuvinte sa-mi exprim respectul pe care il am fata de tine si fata de toti cei care adopta copii.Eu nu cred ca as fi capabila de atata daruire.Pupici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA si eu mai am putin si o iau rau.De cateva zile Albert e de nerecunoscut.Plange foarte des si nu vrea sa adoarma decat leganat/plimbat in carut.Cred ca e din cauza dintisorilor.Abia am scapat de colici si dam de alta belea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Hello!

madalina28,ii transmit lui raducu complimentele tale.La sala sporturilor nu prea am cum sa ajung pentru ca stau pe Republicii ,poate doar daca ma aduce cineva cu masina.Poate ne organizam intr-o zi si ajung.

Ellenuta,imi pare tare rau ca bitzi a ta a fost asa agitata.Poate au si bebeii zile mai proaste si zile mai bune ca si noi ..cine stie...multa rabdare iti doresc

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

rodica, adina (annya74) sunteti pe prima pagina, in listuta!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

am sa incerc miine dar crude si pasate sau cum?perele nu fac kk imprastiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Copt blatul pentru tavalita, racit si taiat. Mai am s-o....tavalesc.

Ars zaharul pentru tortul cu crema de zahar ars, batut blatul, acum e la cuptor.

Bebe AJ trezit acum si tipa.

Pupat fetele, fac poze la produsul finit.

PS: Maine e un party la marginea unui lac, organizat de colegii de munca ai sotului.Si..ca desert, fiecare trebuie sa gateasca cate ceva si sa duca. Se va face un concurs pentru cel mai yummy desert si se va da un mic trofeu.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

fetelor voi ati dat la bebe-ii vostrii cirese?
suc de cirese zic? ca a mea suge la cirese cind ma vede ca maninc eu
mi-e frica sa-i dau asa fara nici un sfat
soacra mea zice ca face diaree de la ele voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor multumim muuult, muuult de urari. Azi ne_ati sarbatorit si ê mine si pe Pipe. Hehe una 4 lunitze si cealalta... de-o data cu pamantul.
La multi ani Angi sa ai parte numai de bucurii alaturi de Pupi si de iubitul tau si sa ai viatza luuunga.
La multi ani Maia de Theli si Dariutzade Alina.
Bine ati venit Miha si Theli . Miha mi-au dat lacrimile de povestioara voastra.DD sa va rasplateasca binele care l-ati facut printr-un copil sanatos si cuminte.
Theli... ale noastre buburuze sunt de-o seama. Uraaa...sa ne creasca mari si sanatoase si frumoase.

Va imbratisez cu drag si saru-mana muuult de urari.Cele mai frumoase din viata mea, ca o includ si pe Pipe

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Offf, ce nesimtita sunt.

Angi, Shose .. LA MULTI ANI, FERICITI!!! dragele noastre.
Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si sa va fie viata plina de impliniri si bucurii,alaturi de cei dragi voua.

Pipetica mica si frumoasa si iubita...LA MULTE LUNITE !! si tie.Sa cresti mare, sanatoasa , sa fii cuminte si fericita in sanul familiei tale.

LA MULTE LUNITE !!! si celorlalti clopotei, ce-au implinit un numar de luni zilele acestea.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Rodica eu planuiesc sa ii dau maine cirese si visine numa nush inca cum sa i le dau sucul doar sau si pulpa? Mie mi-a recomandat doctora sa ii dau din toate fructele si mai ales visne care sunt foarte bune pt ei si le tolereaza f bine.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput