Creare cont!
Sora mea,actuala graviduta,a incercat sa-si faca un cont pe desprecopii.com...
Nu a primit mail-ul de confirmare si nici contul nu i s-a activat.
Sunt oare probleme datorita faptului ca s-a inregistrat de la acelasi IP?
Poate sa ma lamureasca cineva?
Raspunsuri
desprecopii spune:
brenda scrie-mi pe PM cu ce nick a incercat sa se inregistreze?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Guguluff spune:
Aceiasi problema o are o prietena de-a mea. Am incercat in nenumarate randuri sa-i cream cont(eu si inca o membra DC) si nu am reusit. Am epuizat toate adresele de mail, cand sa vina confirmarea pe mail, nu primim nimic(conturi diferite la yahoo, gmail, k.ro). Am scris si pe PM la Desprecopii si nu am primit raspuns. Am tot incercat, amandoua, timp de 4 luni sa-i deschidem contul si nu am primit raspuns nici de la un moderator, nici de la admin. Si totusi nu cred ca e o problema cu noile conturi deoarece apar zilnic membri nou inregistrati.
Intreb si eu, este o problema cu IP-ul sau ce?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
Qamar spune:
si verisoara mea a incercat, de vreo 2 saptamani si nu a primit mailul de confirmare :(
si, da, era la mine acasa, deci probabil ca la IP e problema, desi eu intru pe un modem orange, care oricum nu stiu daca are IP fix...
admin spune:
La inregistrare scrie foarte clar ca daca nu primiti milul de conirmare puteti apela la mail. Daca ne dati nickurile celora care incerca sa s inregisreze va putem ajuta.
Si inca o data, persoanele care scriu de la acelasi IP sunt in vizorul nostru...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Guguluff spune:
Prietena mea(care e deja membru DC) a transmis nick-ul prin PM la desprecopii. A trimis mail la info@desprecopii.com pe data de 10.08.08.
Nu am primit raspuns nici la PM, nici la mail.
Si asta cu "vizorul"... nu inteleg care ar fi problema daca cineva vrea sa-si ajute un prieten.
desprecopii spune:
ASTEPT pmURILE vostre si se rezolva.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
midasnu spune:
am trimis PM. Este pentru acceasi prietena pentru care a facut si guguluff cont.
multumim
Elena de Petru (17.03.2008)
midasnu spune:
contul o fi activat numai ca nu am primit pe email confirmarea si nu se poate loga ca utilizator. Nici cu "ai uitat parola" nu merge, zice ca utilizatorul nu este in baza de date.
Elena de Petru (17.03.2008)
Guguluff spune:
Multumim Despre copii! Merge contul, s-a rezolvat problema