***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

sobi plecam in antalya, hotel royal wings. Da, plecam si cu Maya.

pepsica multumim .

doxinu LA MULTI ANI cu intarziere pentru Stefan .

LA MULTI ANI pentru astazi pentru Theodora Maria si Patrick Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by doxinu

quote:
Originally posted by Madi

Am si eu o intrebare referitoare la chilotei: aveti idee daca se gasesc, separat, chilotei din aceea de pus peste pampersi, cum sunt cei din seturi - rochita -chilotei (pun un link, nu stiu daca o sa mi-l ia ca sa intelegeti la ce ma refer http://www. hellokids. ro/produse/detalii/rochita/11/?sex=fete)??

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

De ce vrei sa-i pui chilotei peste papmers? Este asa de cald ca nu cred sa mai aiba nevoie de inca o sursa de caldura.

Sau daca ati trecut la chilotei deja sa ma scuzati inseamna ca tu ai o domnisorica in toata regula Si io vreau sa incep sa il invat sa nu mai faca in pampers insa cred ca procesul v-a dura destul de mult]

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Doxinu in primul rand cu intarziere si scuzele de rigoare pentru Stefan! Sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga si frumoasa!

Referitor la chilotei acum, nu, Ana nu a trecut la ei . Eu vreau sa ii pun pe sub rochite. Am primit cateva rochite (eu nu prea ii cumpar ca nu mi se par prea practice) si Anei ii place mult sa stea in nisip sau sa se dea pe tobogan, ori mie nu prea imi vine sa o las sa stea in nisip direct cu pampersul. Deh, fiecare cu fixul sau Cat despre caldura, cei de care zic eu sunt subtiri, nu cred ca ar deranja-o cu nimic. Problema e ca eu nu am vazut sa se vanda separat de rochite...dar poate nu am vazut eu si speram sa imi spuneti voi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Theodora Maria

Patrick Andrei

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut
LA multi ani sarbatoritilor din ultima saptamina...

noi am fost in Turcia: unde a fost f bine, lui P i-a placut in avion, a fost chiar superincintat, din apa nu il mai puteam scoate, din bazin, ca de apa marii nu il puteam apropia mai putin de 3 metri, ca incepea sa urle. FFF cald, la anu mergem in mai sau septembrie. Mincare din greu, servicii, curatenie...super. Plin de copii pe acolo, de la 4 luni (eu chiar asa nu m-as fi dus) in sus. Plin de rusi. M-am dat pe topogane cu apa... o nebunie

Acum de cind am ajuns acasa, de la 13 P a avut diaree de 2 ori si a vomat cina... sper sa fie efectele oboselii de pe drum... sa nu ne fi catadicsit cu vreo enterocolita sau ceva .... In Turcia f bine a decurs digestia, bine ca am ajus acasa ...

Nu am apucat sa citesc mult, sper ca toate sint bune si frumoase

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana,Mica,madimultumim mult de tot
Melcisorii nu i-am facut inca saptamana viitoare luam motul

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ioana unde ati fost in turcia? Cum a fost in avion? A simtit ceva la aterizare/decolare? Dar mancarea?? Ai cumparat ceva de acolo (pampers, lapte praf etc)??? ca sa stiu ce marci gasesc acolo. Ce iaurturi sunt la hotel. Noi plecam luni in antalya si am emotii cu avionul si cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor aveti INCEPAND DE AICI poele de la ziua lui STEFAN cu tort si restul

POZE INTALNEALA

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

FETELOR, pun acum pozele din vacanta din Spania.
Noi suntem mai bine cu diareea.In rest creste si face nebunii.
Voiam sa va povestesc cate ceva dion vacanta dar o las pe maine.Oricum apropos de ce zicea Mica spaniolii n-au auzit de Pampers la scutece asa ca a trebuit sa ne descurcam cu ce am gasit.
noapte buna

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Pepsi, felicitari pentru cele 80 de kg! Cum merge cu jobul? ce fac piticii?

Madi, uite www.laredoute.fr/vente-3-culottes-bebe-fille-ruchees-prix-mini.aspx?productid=324050976&documentid=207608&categoryid=45538143&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici
sau www.laredoute.fr/vente-4-culottes-bebe-cocoon.aspx?productid=324131545&documentid=207608&categoryid=45538143&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici

jollyies, bine ai revenit! te asteptam cu povesti despre pitic

distractie placuta fetelor care pleaca in vacanta, iar cele care au revenit, sa vedem pozici

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arcadia

Pepsi, felicitari pentru cele 80 de kg! Cum merge cu jobul? ce fac piticii?

Madi, uite www.laredoute.fr/vente-3-culottes-bebe-fille-ruchees-prix-mini.aspx?productid=324050976&documentid=207608&categoryid=45538143&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici
sau www.laredoute.fr/vente-4-culottes-bebe-cocoon.aspx?productid=324131545&documentid=207608&categoryid=45538143&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici

jollyies, bine ai revenit! te asteptam cu povesti despre pitic

distractie placuta fetelor care pleaca in vacanta, iar cele care au revenit, sa vedem pozici

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Arcadia multumesc mult, ai idee in cat timp vine comanda, daca as face?! Si care e comanda minima?

Asa creste Ana

Mergi la inceput