Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
la mine trebuie sa monteze geamul termopan maine
deja urasc faptul ca incep zugraveal si tot ce cuprinde.
23+ 
Bebe
Eco
sanziana27 spune:
Dragelor cat am aspirat eu dormitorul cu Dragos sarindu-mi in spate si iubindu-ne de n ori ati mai scris 4 pagini!
Anca in Ungaria vom merge in concediu si ms pt complimentele aduse lui Dragos.
Noi cu sexul copiilor a stat cam asa: la primul sotul isi dorea baiat, iar eu am putut jura de la test ca e baiat=eram sigura de presimtirile mele.
Acum ne-am dorit amandoi fetita (parca presimteam ca-i fetita) dar se pare ca m-am inselat de data asta. Si recunosc am fost putin dezamagita cand am aflat ca-i tot baiat si sotul la fel....dr a zis ca vine al 3 lea...si i-am spus ca eu 3 cezariene nu fac nici sa iasa gemene garantat 100%. El ff simpatic ca doar si 5 cezariene a facut.
Cu hormonii de sarcina eu sunt deja experta: la Dragos am fost de o irascibilitate si o nervozitate de zile mari.
Acum sunt mai calma, dar daca imi ies din pepeni ajung la crize de isterie: 3 semnalez pana acu' una terminata cu o biata farfurie zburata in bucatarie, saraca nu avea nicio vina, dar asa bine m-am racorit dupa...ca dupa terapie ![]()
22+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
andrey2008 spune:
Buna fetelor.
ALINUSHCA uite datele si ms mult:
DN 11.04.1985
UM 25.11.2007
DPN 1.09.2008
Merg sa mananc ca abia acuma m-am trezit,abia la 5.30dimineata am adormit.
tuturor.
Imi trimite cineva user-ul si parola de la contul comun de poze sa va vad burticutele,eu as vrea sa pun si eu poze dar deocamdata nu pot ca e defect cablul de descarcat poze de la aparat,dar sper sa reusim cat mai repede sa luam altul.
Ioana
28+
andrey2008 spune:
quote:
Originally posted by andrey2008
Buna fetelor.
ALINUSHCA uite datele si ms mult:
DN 11.04.1985
UM 25.11.2007
DPN 1.09.2008
Merg sa mananc ca abia acuma m-am trezit,abia la 5.30dimineata am adormit.tuturor.
Imi trimite cineva user-ul si parola de la contul comun de poze sa va vad burticutele,eu as vrea sa pun si eu poze dar deocamdata nu pot ca e defect cablul de descarcat poze de la aparat,dar sper sa reusim cat mai repede sa luam altul.
Ioana28+
Ioana
28+