Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

quote:
Originally posted by JulyMorning

Mami de alexa
Inca un bilet si pt cumnata-mea.. cosmarul vietii mele.. va dati seama cum e, daca pe soacra o pastrez, da? Am deja un roman despre ideile si parerile si tot ce are ea de zis, da??

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

O trimit si eu pe cumnata mea!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Vreau si eu bilet pentru cumnatul meu

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musetta, da, a ramas la ora 18, la terasa aia.

Ilia, bine ai mai trecut pe la noi :)

babytza, activeaza-ti PM, iti dau nr meu de tel.

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mey, da vad ca sunt multi cei de care vrei sa scapati, nu gluma. Pai facem un avion intreg, daca vreti, numai dus . Da' pe socrela mea o vreau inapoi ca mi-e draga

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ratonelu,sufar de insomnie...de fapt azi suferea al meu si s-a trezit de la 5 asa ca eu trezita la 6 sunt dormita bine

Felicic, deci asa...noroc cu intalneala asta ca sa scapi de Foxu'.El stie?

Pe mine m-a apucat paranoia si mi-am repetat listeria.Ca in decembrie, inainte de bebe, a iesit "Echivoc"..asa ca m-am dus la Medsana (am citit pe siteul lui Tutunaru ca sunt singurii care au nu stiu ce kit) si am repetat-o...negativ..asa e cand lumea isi produce stresuri ca nu mai are

Si legat de kile..eu am luat 7 pana acum..din care 2 in ultima saptamana jumate ...dar dr la care ma duc la eco nu ma intreaba de ele...iar al doilea dr la care sunt nu m=-a mai vazut demult...poate stagnez pana ajung la el si o sa fiu in limite

300, de ce te superi tu asa tare? Al meu de exemplu a vrut baietel..ca e mai usor de crescut.Asa i se pare lui. Plus ca ar vrea sa il invete sa faca barcute, sa mestereasca impreuna, sa una alta "barbatesti". Bebe doi (speram sa ajungem si acolo)e de "acord" sa fie fetita...si e si mai incantat ca bebe unu e baietel sa aiba grija de eventuala lui surioara mai mica. Asa ca lumea nu cred ca zice ca mai bine era baietel pentru ca fetele nu se remarca sau nu reusesc in viata, ci din alte considerente strict personale (cum e la al meu)

claudinna, multumesc de info despre perna...eu eram "impricinata"

July, astept sa imi spui cum e perna si daca sta fara sa se pleosteasca...si in cat timp ti-a venit comanda...

Vad ca eu citesc si mai puneti cate o pagina

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

alooo, nu va inghesuiti, eu m-am inscris prima Ratonelu, mielul il prefer la cuptor , Alexa e fii'mea, eu sunt mami ei, Alina. Sa nu uit, am si o cumnata dusa cu pluta , dar soacra'mea e de

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Aveti un spor azi la zumzait...se vede ca e vineri , eu incerc sa citesc o pagina din urma voi mai umpleti una , ia sa vad daca am retinut tot: kg in plus ha ha ha, tocmai am mancat, crenvusti si smantana grasa , nu ma mai cantaresc, cantarul e urcat pe sifonier in cutie, am 1.57m si am luat aproape 7 , eeeee, dar nu pot domne sa ma abtin....si am o pofta de gogosi

300 nu fi trista , mie nu mi s-a intamplat asa, poate pentru ca am zis de la inceput ca e baiat (in sapt 11 am aflat ), sotu vroia baiat, mama cred ca vroia fata...eu vroiam sa fie un bebe sanatos, de treaba asta cu sexu am scapat. Dar te inteleg, asa a patit mama cu mine, toata lumea ii ura sa aibe baiat, numai de baiat se discuta si ea saraca chiar vroia fata Voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesa

teomaria ai grja de tine mamico, te pupam

felicic felicitari pentru vasilica
Nerantula felcitari si mai lasa mami tocurile (acum vorbeste invidia din mine, ca eu abia merg in papuci

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Capitol NOU???

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

anca am vazut si eu "China".
reparat, scuze de inconvenient!
july io sunt mereu p'aci, da' n-am timp sa intru la vorbe, ca n-as mai iesi...
io la intilneala nu poci, am o nunta, na!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bine, bine am forte proaspete ma duc eu sa il fac

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput