Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
Biribu spune:
catalina nu sunt sun dar iti raspund eu - poti bea fara grija bere fara alcool, gaseste una care sa-ti placa, mie mi se pare f buna si nu simt mare diferenta fata de cea normala.
38+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
dara_d spune:
Biribu ce putin mai ai si nasti, acum m-am uitat la tine la semnatura.Ce frumos .
36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
diarux spune:
a iesit buna mancarea. mai ales facuta in tandem cu tati!
acum tanjim dupa un desert desi ne dam jos din pat prin rostogolire dupa cate doua portii de felul doi. numai ca mama a declarat niste clatite pe inventar. cum poti sa rezisit la asa oferta?
eu cred ca nu pot! asa ca...ne indreptam veriginos spre o greutate ...de "jdekilograme". sotul meu pune si el odata cu mine. asa ca nu pot decat sa ma bucur. ca nu mai stiu cine zicea ca sotul face sport si slabeste in timp ce ea...on the contrary!
ANNABABY multumesc de aspreciere . sunt niste "incercari" de care sunt mandra pentru ca ele reprezinta un moment tare frumos din viata mea. nu stiu cate ai citit...dar ma bucur ca ti-au placut. sa stii ca si povestioarele sunt destul de hazlii..si imi place sa le recitesc oridecateori am ocazia.
acum predau la Liceul Sportiv.
tocmai voiam sa te intreb inainte sa vad ca mi-ai scris. cand mai mergi la zoican? ca ar trebui si eu sa ma priogramez de acum. a zis sfarsitul lui iunie...deci...poate ne vedem pe acolo...ca e la mijlocul distantei, nu?
bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor
dma2007 spune:
incercati bere fara alcool stella, chiar ca nu se simte diferenta
am reusit sa dorm, parca sunt un pic mai bine
maine ma duc sa-mi iau masina din service ura!!!!!!!!!!!
apropos de mama: e o femeie deosebita, o iubesc f mult( e mama mea adoptiva)- drept pt care ii si port un respect deosebit, dar e cam posesiva( dar am realizat ca doar din dragostea excesiva pe care mi-o poarta)
relatia cu ea s-a racit cand m-am casatorit prima data, da s-a racit rau nu asa.Am suferit enorm si eu si ea si tata.Dupa ce am divortat si l-am cunoscut pe sotu, pe tati de BB totul a inceput sa revina la normal
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi i-a dat si ca m-au invatat sa fiu OM. ei pentru mine sunt ingerii mei pazitori si ma [rog] sa fie sanatosi!sotul meu ii adora si sper ca asa o sa faca si bebelusa mea
Din cauza lor eu sunt PRO adoptii si daca Doamne Doamne nu-mi dadea minunea asta ma pregateam sa infiez un BB
In ceea ce priveste bagatul ei in familia mea...dupa ce am divortat am avertizat-o ca de data asta nu mai are voie.Si asa se si intampla
29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
cristina 26 sa-ti zic ce am visat( sper sa nu te superi e doar un vis)
eram la medlife amandoua si tu nascusei la 30 sapt un BB super sanatos si frumos foc!
29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
AnnaBaby spune:
Diarux eu merg luni la dr dar de acum m-a chemat in maternitate, nu la cabinetul ei. Cica asa isi cheama ea pacientele spre sfarsit, ca sa se obisnuiasca cu maternitatea. sincera sa fiu nici nu stiu pe unde se intra, dar ma descurc eu. oricum cred ca am sa vin acasa cam ingrozita de ce am sa vad acolo.
Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
[blue]am adaugat si eu tel pe contul comun.
m-am bucurat sa vad ca asunt o multime de numere acolo. mnmai ales ANNABABY ca ea e mai aproape.../blue]
bebe Andrei
vias spune:
se pare ca va trebui sa merg acasa cu taxiul......asa ca...vb de acasa...
...mai...mai...mai...si azi am avut asa o pofta sa ma aranjez si eu putin...m-am facut toata roz....si acum plec cu fusta rupta...Doamne...daca ati putea sa ma vedeti...ati muri de ras...
...va pupacesc...si intru acasa...am ramas singura in birou..., acum observ ..pot sa-mi fac de cap!!
Cami 35s, cu ?????????????
pustai
diarux spune:
ANNUTAeu am fost in maternitate, nu chiar in csaloane, dar nu pot sa spun ca am lesinat pe acolo. si am mai vb cu o prietena care a nascut in sept. a zis ca nu e ca acasa...dar nici chiar sa mori. ma rog, acuma ..o sa inchid si eu ochii si gata. oricum sper sa prind o rezerva.ca doar n-oi sta la gramada. am inteles ca etajul 4 e mai curat. acolo sunt copiii cu probleme. prietena asta a mea a stat acolo pt ca a avut BB cordonul in jurul gatului si au fost niste mici problemioare.
gata plec la clatitutze!!!
va puuup
bebe Andrei
syyylviuta spune:
Ce pot sa zic m-am obisnuit cu ideea ca mai dureaza cateva zile pana il vad pe Stefanita. Nici nu imi fac asa probleme caci abia azi am facut 39s, deci nu este asa graba. Se mai coace putin pepenasul!.
Mi s-a zis ca nu sunt o urgenta, ci prioritate au cele in travaliu. Astept sa mi se rupa si mie apa.
39+ cu Stefan Cristian