Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna!
Abia acum am reusit sa intru la calculator
Am fost la piata, am facut mancare, spalat vase, aragaz....copil....si sa fac si eu un dus ...nu era apa calda ...ia si incalzeste

Eu mi-am luat o pompa pentru san de la primii pasi (30 roni)...asta...
www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=3&c2=39&c3=0&id=39&pid=55&cp=&hash=042d2de5090d1aad3adabb19a0aaa727" target="_blank">pompa san

A folosit cineva?

Silvia imi pare rau ca te-ai intors acasa asa cum ai plecat...fara bebe....dar daca se declansa travaliul, ce faceau? te mai trimiteau acasa?

Dara eu am nascut in sectorul 3 si am luat negatie de acolo.....si l-am inscris in sect. 5.
Acum cu actele pt. bani..... de obicei actele se fac pe numele mamei si se pune adresa de pe actul ei de identitate (ma refer aici la alocatie, indemnizatie).
Dar mai bine duci un extras de cont si ii iei cu cardul. Eu asa vreau sa fac, m-am saturat sa stau la cozile imense de la posta si mai trebuie sa merg si personal .
Poate stiu fetele mai multe.....

suntem pe aproape...

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

sunule, te tot aud ca bei bere..si eu as avea pofta de una..dar mi s-a spus ca nu e bine si imi e teama..daca la inceput am avut probleme si era sa pierd sarcina..acum suflu si in iaurt...am vrut sa beau o bere fara alcool..dar are un gust oribil..deci tu nu ai nimic daca bei?

30 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dara sigur-sigur asta era problema la acel cuplu ca am bagat la bibilica si chiar am avut grija sa fac cumva ca pina acum cand nasc sa am toate actele in regula. Normal ca nu te poate obliga nimeni sai acelasi domiciliu in acte, nici eu si fostul sot nu aveam din aceleasi considerente ca la voi.

Omuletii aia se casatorisera de 3 saptamani si nu apucase ea sa-si schimbe buletinul capsat cu unul nou pentru ca prinsesera si sarbatorile cand nu s-a lucrat, chestii d-astea...

Monica 35+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am inteles fetelor m-am linistit acum ,ca ma luase groaza .
Si asa e o tara plina de birocratie dar sa te mai si oblige la ceva asa aiurea , in van mi se pare o prostie.
Am lua si eu ieri ser fiziologic, pompa de nas de la chicco ca din asta am gasit, pipeta si o seringa sa scot serul din sticla.Astea le aveam restanta.
Sa ma mai gandesc ce as mai avea e luat, dar nu prea mai am ce.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by flo1980

Buna!
Abia acum am reusit sa intru la calculator
Am fost la piata, am facut mancare, spalat vase, aragaz....copil....si sa fac si eu un dus ...nu era apa calda ...ia si incalzeste

Eu mi-am luat o pompa pentru san de la primii pasi (30 roni)...asta...
www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=3&c2=39&c3=0&id=39&pid=55&cp=&hash=042d2de5090d1aad3adabb19a0aaa727" target="_blank">pompa san

A folosit cineva?

Silvia imi pare rau ca te-ai intors acasa asa cum ai plecat...fara bebe....dar daca se declansa travaliul, ce faceau? te mai trimiteau acasa?

Dara eu am nascut in sectorul 3 si am luat negatie de acolo.....si l-am inscris in sect. 5.
Acum cu actele pt. bani..... de obicei actele se fac pe numele mamei si se pune adresa de pe actul ei de identitate (ma refer aici la alocatie, indemnizatie).
Dar mai bine duci un extras de cont si ii iei cu cardul. Eu asa vreau sa fac, m-am saturat sa stau la cozile imense de la posta si mai trebuie sa merg si personal .
Poate stiu fetele mai multe.....

suntem pe aproape...

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Multumesc de raspuns.
sa inteleg ca ai nascut la un spital din sect 3 si de acolo ai luat certificatul de nastere,de la primaria sect 3 si ai luat si negatia ca nu ai luat trusou si alocatie de acolo.
Apoi ai depus actele de alocatii in sect 5 unde ai domiciliul.
Si eu vreau sa depun extras de la cardul meu ca sa fie mai usor.
Apropo banii de trusou la cat timp se dau si cum ? L aposta ,pe card ,la caserie la ei ?
Banii de indemnizatie de nastere??
Alocatia lunara stiu ca se poate da pe card.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....arat ca un butoi...plin cu apa...cica sunt plina de apa...
....am niste papuci in picioare pe care i-as scoate putin...eu in birou am mocheta faina...dar mi-e teama ca nu ma voi mai putea incalta apoi...ce fac??

...mmm..asta este....inca 3 saptamani si jumatate....ma tot gandesc...

RABDARE...RABDARE....RABDARE..

Cami 35s, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Prima de nastere am luat-o de la casieria primariei (sect.5), cred ca si banii de trusou tot de acolo trebuie luati, alocatia si indemnizatia merge pe card.

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

peste o jumatate de ora o sa vina Cristi sa ma ia de la servici...nu pot pleca cu fusta franjuri pe mine......sunt si eu de toata coma.....

Cami 35s, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete! am reusit in sfirsit sa pun citeva poze, nus de ce merge extrem de greu...

si eu si eu in clubul cu mame...dificilutze (la diminutiv) si a mea vine in iulie, si deja ma pregatesc sufleteste....cam ca la tine anka s-a apucat sa-mi faca ordine in casa, casnicie, toooot ... si noi nu suntem chiar adolescenti asa...

mada sa stii ca am patit si eu cu a mea surprize, ea din patut nu poate sa sara (inca) ca e din acela de lemn , dar o ia prin casa si urca sau coboara scarile singura daca nu suntem atenti am cautat-o intr-o dimineata pe jos vreo 5 minute ca eu acolo stiam ca e - cu mine, si cind colo gagica urcase sus si aud ceva bocaneala pe acolo, sa fac atac...

cristina "printesa" Anna incearca sa se imbrace in lucruri minuscule de bb in ultimul timp, de cind le tot sortez eu. altfel, e mare si cu multa personalitate. las ca sunt simpatici cind fac mofturi la imbracat, pe mine ma bucura toate manifestarile astea de independenta

sa va povestesc de ea - deci merge la gradi si acolo ii invata cica limbajul semnelor, zic ei ca asa se exprima mai usor in stadiul asta cind nu pot articula inca cuvintele corect. eu la inceput ff sceptica, nu am zis nimic dar nici nu m-am agitat sa vad ce si cum. ma duc ieri sa colectez copilul si educatoarea ii dadea un biscuite si ii spune sa zica "please" si a mea se freaca pe burtica, e o miscare asa circulara cu minuta care cica asta inseamna .... pai ea saraca mai facea asa si acasa dar n-o pricepea nimeni, parinti timpiti ce suntem .... si uite asa am primit ieri crash course de sign language ca sa stiu ce zice copilul acolo, si unele semne chiar le folosea saraca....

azi ce se mai gateste prin zona, poate ma inspir si eu??

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux dar tu esti o adevarata poeta, foarte faina poezia!!! Ai talent. Se vede ca esti priceputa in domeniul literar. La ce scoala predai?
Si eu am la baza studii filologice, am terminat literele la Bacau, engleza romana, dar nu mi-a placut in invatamant asa ca m-am reprofilat.

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput