Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky am vazut pozele, arati foarte bine, nu-ti mai fa probleme, eu sunt umflata la fata, dar eu in general cand ma ingras ma rotunjesc in obraji. Si burtica e frumoasa si nu e exagerat de mare, ca a mea. Ai vazut ce ditamai burdihanul am eu?

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Bine v-am gasit la un nou capitol, speram sa fie plin de vesti bune si cat mai multi pepenasi.
A.cicel, Morcoveatza am facut modificarile in listutza.
Andrey ms.
Ingry . Asteptam poze dupa ce amenajati si pt bebe si bineinteles cu ce ati cumparat pt bebe.
Morcoveatza aici au fost ceva discutii cu avent-ul anul trecut dar au zis ca nu mai folosesc componenta aia si au socs de pe piata toate care aveau asa ceva. Acuma nu mai stiu ce si cum, dar la noi sa vand in continuare, aici acuma au fost cumparati de philips.
Biri ms mult. Pregateste niste prosoape mari.
Vio uff sper sa te simti mai bine.
A.cicel sper sa reusesti sa recuperezi si sa te odihnesti.
Cristina ms. Da pai de cand are psp-ul ala las eu calcuatorul si el tot pe psp e pe canmapea deja ma dispera psp-ul ala. Daca stam la tv el e pe psp si cica se uita si la tv. Si la meciuri tot asa se uita, meci la tv, fotbal pe psp.
Violeta tinem pumnii bafta si te asteptam sa ne dai de veste dupa examen.
Oana da chiar dezmat. Bine aici is chiar scumpe produsele romanesti da asa din cand in cand mai luam de pofta de gust.
Sorelix ma pun pe lecturat Nichita sa gasesc ceva potrivit.
Oana arata fain pozele alea de la spital. Nasol ca nu fac epidurala si aici se da gaz din ala faza e ca multe mame se simt rau de la el, adik unele le ia cu ameteli unele vomita, depinde fiecare, e ca un drog te face sa te simti putin high.
Lori eu am baut si data trecuta si nu am simti nici un semn si nici la nastere nu mi-a fost tare usor deci ce sa zic, la mine nu s-au vazut efectele.
Da Sorelix ai cumnat de nota 10.
Boti multumim.
Silviuta uff asta nu am mai auzit sa fii programata sa sa te trimita acsa ca nu sunt locuri, creca esti dezamagita, ei lasa mai sta bebe cateva zile, important e sa fiti bine amandoi in final ca restul trece. Noi facem galerie in continuare sa prinzi curaj.
Lori te asteptam cu vesti bune de la medic.
Dara ma bucur ca te simti mai bine si felicitari pt cele 36 de sapt.
Catilin felicitari pt schimbarea prefixului.
Locca sper sa termini cu trebuirle sa poti si tu sa te odihnesti si sa scrii mai des si pe la noi.
Magda vizionare placuta.
Dana spor la invatat.
Cristina, Sorelix spor la shopping si la plimbari si sa rezolvati tot ce v-ati propus pe ziua de azi.
Caprioara you naughty, naughty girl. Uff lunga sedintza.
Tecky speram sa nu ai pb ca nu sunt locuri cand tre sa nasti.
Dia bafta la medic azi.
Uff gata am terminat de citit din urma. De o ora creca tot scriu la mesajul ala si ba vrea fata ceva ba a venit comanda de la tesco si am stat sa despachetez si sa le bag toate la locul lor da am si terminat in sf.
Eu aseara eram rupta si m-am dus mai devreme la somn si azi dim la 6 fata s-a trezit merg ii duc laptele si zic eii ma mai pun juma de ora in pat cat bea ea laptele si etc mai stau intinsa si am adormit si ma trezesc cu fata langa mine. sa mor nu alta, nu stiu cum a reusit sa iasa din pat ca nu l-a rasturnat sau ceva nici nu s-a azuit in ala de ascultat galagie nimica chiar era liniste. Uhh asa m-am speriat i-am zis lui Flo in seara asta trebuie neaparat sa instaleze poarta aia la scari, e prima oara cand iese din pat pana acuma statea cuminte si se juca acolo daca se trezea. Ce sperietura am tras!
Si mai nou ne marim vocabularul stie sa zica fly si da din maini ca si cum ar da din aripi si apoi zice bird deci pasarea zboara, prima ei tentativa de propozitie.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 13 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Acu sunt in pauza de pranz de la sedinta, asa ca profit de ocazie sa va povestesc, mai ales cu dedicatie pentru Anaxena , ca ieri 2 doamne mi-au zis cu un zambet larg: "Aveti baiat acolo, nuuuu?", iar azi inca vreo 3 . Si io a trebuit sa le spun ca am fata, bre! Da tot cu zambetu pe buze .


Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani



"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Morcoveata m-ai pus pe ganduri cu produsele de la Avent. Io acu ce fac? Ca tocmai voiam sa-mi iau pompa de san.
Si io am dormit relativ bine azi-noapte, bine.... cu trezirile de pipi de rigoare. Am inceput in schimb sa am cate-o contractie dureroasa razleata. Asta inseamna ca e cazu sa termin odata cu proiectele astea si sa ma mai si odihnesc.
Ia priviti www.ziua.net/news.php?data=2008-05-17&id=6707" target="_blank">aici maiestrie de barbat

bujo 35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Super tare Bujo,mi-a placut!

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUJO, hai ca m-ai distrat, ce senzatie o avea femeia aia cand simtea atingerea suava pe la gat a tonelor alea de fier..brrrr
MADA eu cred ca te-ai speriat...dar vezi ce fata mare ai, si descurcareata, pai chiar vei avea baza in ea...iubita de ea, parca o si vad tiptil, tiptil pe langa tine
SUN si eu am mari pb cu anestezia, de aia nu vreau in nici un fel, asa ca poate ma ajuta DD sa nu am pb , sa apelez la vreo metoda...plus ca aici la maternitate nici nu au anestezist permanent, chiar circula o "gluma" (cam adevarata) ca in pana cheama anestezistul le este la indemana forcepsul...eu acum ma incurajez, defapt sunt convinsa ca va fi totul in regula..

32 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor uitati www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_categoryid_PHILIPS_AVENT_ON_BPA_AR_GB_CONSUMER/" target="_blank">aici despre sticlele Avent si BPA substanta aia. Deci eu am citit si am sa folosesc in continuare avent, cica nu e dem inca stintiiific ca are ceva efecte asupra mancarii sau bauturilor pastrate in materialele de plastic ce contin aceasta substanta.
BPA asta se gaseste in policarbonat din care sunt facute sticlele de plastic printre care si biberoanele.
Uitati aici un citat de pe link-ul dat mai sus:

"Are Philips AVENT’s polycarbonate baby bottles safe?
As recently as April 2008, the FDA reconfirmed its long standing view regarding the safety of polycarbonate for food contact, including baby feeding bottles concluding that “…products containing BPA currently on the market are safe and that exposure levels to BPA from food contact materials, including for infants and children, are below those that may cause health effects.” This conclusion is consistent with studies conducted by regulatory bodies in Europe and Japan."

"What temperature is safe to heat the bottles?
Some studies have concluded that the degree to which Bisphenol A migrates from polycarbonate containers into liquid appears to depend more on the temperature of the liquid, i.e., more migration with higher temperatures. However, regulatory bodies, including the FDA have reviewed these studies and continue to indicate that bottles with BPA may be used to contain foods and liquids.

If you are concerned about what temperature to heat your bottles, Philips AVENT suggests using a bottle warmer that can be programmed to heat liquid according to volume, which will help regulate temperature. We do not recommend microwaving bottles as it can alter the composition of breast milk and formula and may create “hot spots” in the liquid."

Se pare ca toata treaba asta are legatura cu temperatura adik daca e temperatura f ridicata ca atunci cand incalzesti laptele in microunde se poate la temp f ridicate sa se transfere BPA asta in lichidul sau mancarea din recipientul respectiv. Oricum nu se recomanda incalzirea biberoanelor cu lapte in microunde pt ca nu se incalsezc uniform si apoi nici apa fierbinte pt laptele din biberoane nu se pune in ele se fierbe apa se lasa sa se raceasca si apoi se prepara laptele. Pt incalzit biberoanele e bine sa se foloseasca aparatele alea speciale de incalzit lapte sau papa de bebe.
Oricum eu am obinsuit fata cu lapte la temp camerei nu cald si e f bine asa ea si la minus nu stiu cate grade erau in ro iarna preparam laptele cand eram pe drum si il bea asa si nu a facut mofturi ca nu e cald sau ceva.
Eu fierb apa in fierbator o las sa se raceasca umplu biberoanele pana la masura la care am nevoie in fct de cat lapte bea fata acuma bea 9 oz adik 250 de ml si am biberoanel epregatite iar cand trebuie laptic numai pun 9 masuri de lapte agit bine si gata biberonul.

Eu merg in continuare pe avent.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 13 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Hop si noi intr-o mica pauza...

Intai de toate, FELICITARI NATI! Inainte de a citi "anuntul" lui SUN, l-am vazut pe Matei in lista. Dragalasul grasunel! Ma bucur mult ca e bine dupa operatie, si va doresc sa va refaceti rapid, si tie si lui, si sa il ai cat mai repede acasa! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Silvi - ce patanie cu spitalul! Tu cu ce medic nasti la Elias? Sa ne povestesti si noua ce si cum... Chiar ma temeam ca o sa fiu eu prima care naste la Elias.
Daca chiar nu sunt locuri, eu o sa iau partea buna a momentului... poate ma trimite mai repede acasa

Mada - sa inteleg ca si tu te intelegi bine de tot cu mama ta?
Oooffff cat sunt de ingrata... dar sincer, este foarte stresant, mai ales cand esti obisnuit singur.... Noi nu am stat niciodata cu parintii, si ai mei si socrii sunt la distanta, am crescut copilul singuri (ma rog, cu pauze de cate o luna-doua, cand o trimiteam pe Eliza, in vacanta, la mama, cand noi lucram...) Dar, in general, ne-am descurcat singuri cu totul, si casa, si copil, si gospodareala... totul.
Si cand esti obisnuit sa faci ce vrei si cum vrei la tine acasa, e destul de incomod sa apara a 3-a persoana, oricine ar fi ea si oricat de binevoitoare....

Gata pauza... Ma duc sa calc rufe...
Ii astept si pe cei de la Baby Comfort cu patutul, salteaua, masuta de infasat.....

si zi spornica celor cu treburi, si sedinte scurte pentru cine e la serviciu

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Am venit de la dct de familie si m-a masurat, am circumferinta burticii de 115, pe semne ca Davidutzu creste fara jena, am 73.5 kg, deci am luat 13.5 kg in sapt 38, a zis ca voi ajunge la maxim 75 dar noi sa fim sanatosi.
I-am spus ca duminica plec la buc si ma intorc dupa ce nasc, a zis ca doar daca imi face cezariana o sa nasc mai devreme, dupa cat mi-a studiat burtica a zis ca David nu se grabeste deloc

Eu deja am inceput sa nu mai am stare, ma plimb dintr-o camera in alta, de pe un fotoliu pe altul, vreau sa se faca marti mai repede sa vedem ce zice nenea doctorul, cutit sau normal

Lori38+David

AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si eu m-am umflat la fata...si multa lume imi spune ca fac fata......eu nu mai stiu ce sa mai cred...pana la urma ce am in burtica??????????





pustai

Mergi la inceput