Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Saru'mana fete de aprecieri. Dia da, chiar a scos limbuta. Mai si intr-adevar...are niste buzeeee. Doamne, sper sa nu iasa chiar ca africanii, ca am pus-o...cica la usha dorm:))
Didi suuuper. Pai si noi tot cu baxu si io beau chiar zilnic:)
Tecky vijelie? La mine e calm si caaald si zapuseala. Ar fi buna o ploicica...Mai, am uitat sa-ti zic, esti foarte frumusica, am vazut pozele! Si semeni cu sotul tau, parca sunteti neamuri, zau:)
Biri vazut si pozele voastre si m-am indragostit....bai e totala cum "facea curatenie" pe raft:))) Suuuuper! Si tu esti o frumoasa si jumatate, sa nu aud plangeri!
Ce-mi place reclama de la cris-tim...misto ideea...
EDIT: Dma sunt ok bataile! Intre 120-160/min si regulate, e perfect. Eu asa stiu!
Oana bun revenit! Ce s-a intamplat? De ce nu sunteti bine?
SUN 38+
oanasm spune:
violeta, anka mda..faina camera..din pacate sunt dor 2 de genu' asta..restul sunt cu 2 si mai multe paturi...hihi...am sa va scriu de la fata locului daca totul merge cum CRED eu, adica struna!
tecky de mujdei de usturoi...musai sa halesc si io in weekendu asta!
dara nici noi nu avem acelasi domiciliu in..sper sa nu avem probleme..am sa mai studeiz si eu problema..ca n-am chef de surprize
ruxandra imi place...imi place ce ai scriss tu pe acolo!!!! si io am avut ceva tentavive........
biri ce tare faza cu semnele!!! biata Anna se putea tot freca pe burtica!
vicky va sa zica e aproape momentu'..nu!? sau mai poate dura..chiar daca, colul e deschis?
uauu, mada dar ce chestii vrei sa pregatesti de mancare zilele astea..o gramada si numnai bunatati!!!
camy o fi de la dop? cum esti? mai ai scurgeri? te doare ceva?
sunisor, gabriela vanjosi bebei astia ai vostri!!! se vede ca le merge bine de tot in burtica!
dia ma bucur ca s-a rezolavt caria!
jovana asteptam vesti de la tine! io asa am inteles ca v-a terminat caldura..de asta nu sunteti tocma' bine...am inteles io aiurea!?
pupici..merg la un dushhhh
Oana
29+ cu
o noua viata
filmuletz bb
marimar spune:
Cristina, ceai din frunze de zmeur: cam din sapt 32, 1-2 cani pe zi sau chiar mai mult.Nu da contractii si nu trebuie sa simtiti nimic deosebit. E plin de vitamine, tonifica muschii uterului pregatindu-l pt nastere iar dupa nastere il ajuta sa-si revina .
masajul perineului: cam cu 6 saptamini inainte de DPN.
http://www.pregnancy-info.net/topic_labor.html
http://www.babyworld.co.uk/information/birth/assisted_delivery/perineal_massage.asp
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
dara_d spune:
Anka multumesc de lamuriri, asa staim si eu dar m-a terminat o tipa cu care am vorbit.
Pupici tutror ma duc la tv cu sotul.
36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
diarux spune:
bune clatitute!yammy yammy! sa-mi traiasca mama!
am citit din nou despre masajul asta perineal! nu stiu daca as fi in stare sa il fac singura! oare tati ce o sa zica?
OANASM esti o dragutza!
bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor
Tecky spune:
Am avut parte doar de o simpla vijelie,ploaie nu.
SUN foarte multe persoane mi-au spus ca seman cu sotul meu.Inainte cand eram satena chiar ca ziceai ca suntem frati.
Jjovana bine ai revenit! Ma bucur ca in sfarsit ai net! De ce vei naste prin cezariana ca stiam ca vei naste natural?
Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt
flo1980 spune:
Tecky eu stau in sect. 5.
Si noi mai mergem in parcul Sebastian, in campania asta electorala la-au mai imbunatatit.
Intr-adevar , e plin de copii de toate varstele si nu numai....
Mie imi place cel mai mult in Parcul Carol, apoi Cismigiul....
In Carol e mai frumos, pomi mai multi, e mai mare, bancute mai multe daca obosesti.
Chiar am fost saptamana asta sa miros teii....
Stau aproape de piata Rahova, pe Bozoeni, daca cunosti. Poate ne intalnim.
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
Tecky spune:
Flo eu stau pe strada Vicina,langa liceul Bolintineanu.Stiu strada ta,este aproape de a mea.Poate ne plimbam bebelusii impreuna. Si eu merg destul de des in Carol,sotul alearga si eu stau pe banca la umbra.
Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt
flo1980 spune:
Da Tecky, cu mare placere!
Aveti careva acasa dozator de apa plata Cumpana? m-ar interesa si pe mine pretul....ca m-am saturat de bidoane depozitate pe balcon....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
bujo spune:
Mada pe cuvant de zici ca vorbim de aceeasi persoana. Off si tot noi suntem alea rele care nu accepta sfaturi. Io o iubesc foarte mult pe mama, sa nu ma intelegeti gresit, tocmai de asta ma si afecteaza asa tare. Nu odata mi s-a intamplat sa ma trezesc plangand ca am visat ca m-am certat cu ea. Dar este imposibil sa lasi de la tine si sa ignori cand se intampla discutiile astea zilnic si fara exceptie.
Camy ce faci tu? Sper ca nu te apuci de nascut? Mai ai scurgeri? Maine crek termin si io proiectu si apoi gata
Adik primim si trusou si ajutor de nastere? Si trebe dosar pt amandoua? Deci lamuriti-ma si pe mine cate dosare trebe depuse si unde. Stiu ca trebe pt alocatie, indemnizatie, trusou si ajutor de nastere!?? Mai trebe si pt altceva? Si care din ele NU se depune la primarie?
bujo 35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo