Analize genetice

Analize genetice | Autor: bytzi

Link direct la acest mesaj

Buna!poate cineva sa-mi spuna daca exista prin zona moldovei (Iasi,Bacau...)vre-un laborator la care se fac analize genetice ,respectiv :microdeletii cromozomului Y si cariotip genetic-----multumesc mult de tot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ai incercat la Iasi la Synevo? E cel mai mare laborator, nu ma pricep la asemenea analize, nu am facut, insa stiu ca acolo fac cam tot ce nu am gasit eu in alta parte sa faca. Bafta! Tu de une esti mai exact din Moldova?

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Anadomnica multumesc frumos ,am sunat dar nu le face

Mergi la inceput

fetele care ati facut analizele chiar daca an Bucuresti ami puteti spune ce preturi au?am gasit undeva la Iasi dar mi-au spus niste preturi....7 mil si 25 mil si cica se fac an Germania...eu stiam de vre-o 4,5 mil amundoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

BYTZI,EU TI-AS SUGERA SA SUNI LA GENETIC LAB DIN BUCURESTI , NR. SINT; 0747225341,0747225342 SI SA INTREBI ACOLO DESPRE ACESTE ANALIZE PT. CA EU STIU SIGUR CA LE FAC DAR LA UN PRET MULT MAI MIC DECIT AI ZIS TU CA,COSTA LA TINE IN MOLDOVA ,SI SE MERITA SA FACI UN DRUM PINA IN BUCURESTI . APROPO POTI ACCESA SI PE NET SA VEZI SI TU CU OCHI TAI SI SA SUNI SA TE PROGRAMEZI. SUCCES MULT.A,AM UITAT SA ITI SPUN CA ESTE SINGURA CLINICA DIN BUCURESTI CARE FACE ACESTE ANALIZE GENETICE.

Balcan Alina

Mergi la inceput

SI MEDSANA MAI FACE ASA CEVA , NR. LOR DE TELEFON SINT; 2314192 , 2314193 . TOT DIN BUCURESTI , EU AM LUCRAT CU CEVA TIMP IN URMA LA EI SI NU FACEAU ASA CEVA DAR MI-A SPUS O COLEGA CA FAC MAI NOU SI EI DAR AU PRETURILE MULT MAI MARI DECIT CEI DE LA GENETIC LAB. MULTA , MULTA BAFTA SI SA NE ANUNTI CE AI FACUT.

Balcan Alina

Mergi la inceput

Alina multumesc

Am sunat si la Genetic --costa 7,5 mil,medlife--8mil,bios--mai mult un pic pt ca se trimit an italia...an alta parte mai ieftin nu stiti....multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Mai ieftin de 7 mil nu cred ca vei gasi undeva. Pentru a evita un drum pana in Bucuresti poti lua insa legatura telefonic cu aceste laboratoare pentru a vedea daca nu au contract de colaborare cu vreun laborator local.
Multa bafta!

Dariela

Mergi la inceput

MAI M-AM INTERESAT LA COLEGII MEI SI MI-AU MAI SPUS SA APELEZI SI LA INSTIUTUL PARHON DIN BUCURESTI (TEL.2301701,2302041(CENTRALA} SI CERI INTERIOR LA DR. PAUN DIANA SI VORBESTI PERSONAL CU DINSA SI II SPUI SITUATIA TA ,DE FEL ESTE FOARTE CUMSECADE , EU TRIMIT MULTI PACIENTI LA DINSA . AM INTELES CA AR FII UN PIC MAI IEFTIN DECIT LA CLINICILE PRIVATE COSTUL ANALIZELOR. PE LINGA TOATE ASTEA ITI MAI DAU O LISTA CU INSTITUTII DE STAT CARE FAC ACESTE ANALIZE GENETICE , INCEARCA SI LA EI ,POATE TE AJUTA CINEVA : SPITAL TITAN , SPITAL FILANTROPIA , CLINICA DE GINECOLOGIE SI OBSTRETICA MEDICALA 1 , INST. DE OCROTIRE A MAMEI SI COPILULUI, SI AM INTELES DE LA COLEGA MEA CA AI PUTEA SA TE ADRESEZI SI SPITALULUI DE COPII DIN CLUJ CACI LA AMBULATORIU FAC SI EI ANALIZE GENETICE. ITI DORESC INCA ODATA NOROC SI DACA MAI AI INTREBARI SCRIE PE ACEST FORUM SI INCERC SA TE MAI AJUT.(PT. BYTZI)

Balcan Alina

Mergi la inceput

Alinamerci

Dariela peste tot unde am sunat i-am antrebat si nu colaboreaza cu nici un laborator din zona moldovei ,doar Unisyn cu unul din Iasi care mi-au dat preturile alea exorbitante...

Mergi la inceput