Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
miereamara spune:
Si eu am o pisicuta care se simte stapana in toata casa. Este vaccinata si deparazitata, nisipul il schimba numai sotul. Va trebui cumva sa ii restrangem aria de activitate, pt ca, desi nu e agresiva, are obiceiul sa se cocoate pe piept atunci cand dormi. Pt un copilas mic, gestul asta ar fi fatal. Este si foarte grea, are aproape 15 lbs (6-7kg). In rest, este o dulceata si o vorbareata.
O sa vedem cum merge convietuirea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
Mamaliguta cu branza si smantana
, deci sunt ceva de groaza
trebuie sa-mi fac mamaliguta.Si cand ma gandesc ca sunt abia la inceputul sarcinii, cred ca am sa-i mananc si urechile sotului pana in ianuarie. Si daca m-ati vedea ce slabuta sunt v-ati intreba ce mananca fata asta. Avem voie sa luam Tums pentru arsuri oare??/ stiu ca putem lua dar nu stiu care e cel mai sigur.Mai devreme cred ca mi-a scazut brusc glicemia ca m-am simtit weak imediat, picioare moi, inima batea repede, transpiratii, am luat niste bombonele cu ciocolata si mi-am revenit.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+
Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Da am gasit undeva aici, putem lua pentru arsuri: maalox, mylanta,tums.
8+
miereamara spune:
Tums sunt pe lista de medicamente admise in sarcina, pe care am primit-o de la medic. Si zantac e admis.
Sorry pt ca ti-am facut pofta cu mamaliga mea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
Uite ca al meu medic nu mi-a dat nici o lista de medicamente, mi-a zis sa nu iau nimic mai ales acuma in primele 3 luni.
Irynuka pofta mare, ma duc si eu sa fac putina mamaliga
8+
tuchi123 spune:
quote:
Originally posted by RalucaAlexa
spuneti-mi si mie va rog, voi mai aveti simptome de vreun fel??? adica sani durerosi, greturi si altele. Ca eu nu prea mai am de nici un fel de nimic! nici macar foarte obosita nu sunt! ma doare in schimb spatele... cred ca de la stat pe tocuri...10+
galmita mea
RalucaAlexa si eu sunt in aceeasi oala, azi ar fi a 4-a zi in care nu ma mai dor sanii si sunt f. speriata, vadca nici greturi nu am in dimineata asta.
Am sa merg azi la medic sa fac o eco.
doamne ajuta
9+
Angellique spune:
Neata fetelor!Cum va simtiti?Eu sunt camingrijorata ca m-am trezit fara niciun simptom,nu greata,nu durere de sani.In schimb ma doare in zona Zoster.Stiti ce poate fi?E pe baza de stres?Pupici si o zi buna
10+
flowerbee spune:
Fetelor, eu zic sa nu va ingrijorati ca nu mai aveti simptome, mai ales ca aveti deja 10s. Poate ca au disparut si de acum va puteti bucura pe deplin de sarcina.
La mine e la fel, de dimineata pana seara am o greata fara incetare si o slabiciune de ma reduce la o leguma. La serviciu e tragedie, pana si chestiile de rutina le fac cu greu si incerc din rasputeri ca seful meu sa nu se prinda.
Ieri am papat inca o felie de pizza si nu am dat-o afara insa arsurile au fost prezente.
Nu stiu cine zicea ca o sa radem de vaicarelile noastre de trimestrul I. Sper sa rad cat mai repede. Sotul meu a zis ca ma inregistreaza cand plang si apoi o sa imi puna caseta.
Iris in Olanda exista suc de ghimbir? Of, ma gandesc cu groaza ca voi sta la Haga 2 saptamani. Sper sa ma tina Dumnezeu tare.
Pupici.
Bee
7+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
ce mai faceti? inca vreo 2 saptamani grele avem cateva din noi pana sa ajungem la frumoasa cifra 12.
10+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
mneata mandrelor
aici e o vreme tampita, sta sa ploua, drept care sunt super ametita.
schimbul II (ati fost cam III azi noapte
) pupici tuturor.
miericico imi pare bine ca ti-a placut la clinica de nasteri. eu zic sa iti iei rochia ptr ca in 4 saptamani sigur nu pui 3 kg pe tine, mai ales la stilul pe care il vad ca il ai. daca ai dubii incearca sa iei jumatate de numar mai mare....daca se potriveste modelul bineinteles.
cris30, am terminat aceeasi facultate... numai ca cu "ceva" ani inainte
. succes la intrarea in programul medical.
eu ca daiopri, nu ma puneti va rog la CV ca suntem colege de "babenie"
. dar va incurajez zicandu-va ca dupa "30si" incepe viata frumoasa
(zau ca nu exagerez)
dany83, scurgerile acelea maronii pot fi de la un hematom decidual, de la ceva vase capilare sparte... nimicingrijorator. incearca sa nu faci prea mult efort si vor trece.
Raluca (pusyketa) bine ai venit printre noi. te trecem in listuta asap.
mi-au venit rezultatele de la analize, anemia e la locul ei, hipocalcemia la fel... in limitele suportabile
. oricum nu iau nici un supliment vitaminic pana in trim II.
gata, fug la treburile de dimineata, revin later.
sa aveti o zi frumoasa si fara simptome urate!