Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
dany83 spune:
buna fetele
ajutati ma va rog...sunt disperata....sunt insarconata in 6 sapt si azi la serv am os mici pete pe chilot maronii care vad ca inca persiosta si acum ...am fost de urgenta la medic azi ...mi a facut e eco intravaginala ...mi a zis ca bebe are activitate cardiaca ca ar fi bine si mi a da marit doza de dupfaston...de la 2 la 3 pastile pe zi ...vi s a intamplat asa ceva sunt normale ca doctora mea a cam ocolit rasp la aceasta intreb a mea ...si sunt in continuare f nelinistita ...sper sa nu fie ceva rau cu bebe....pupici
Porumbita spune:
atata timp cat sangele nu e rosu, clar si sa curga serios ca la menstra poti sta linistita....
dany83 spune:
multumesc ...sunt asa de ingijorata ...mi am dorit f mult acest copil si nu as vrea sa se intample doamne ferste ceva....
Porumbita spune:
nu te stresa; sigur e ok;
PS editeaza mesajele tale si scoate spatiile libere ca sa nu se umple imediat pagina
dany83 spune:
incerc sa nu ma mai stresez,ma gandesc ca imi zicea doctpra dc era ceva in neregula ,acum astept sa vad ce se mai intampla,poate sunt doar trecatoare petele astea si normale pana la urma.voua vi s a intamplat sa apara aceste pete?
Daiopri spune:
Bun venit noilor mamici. Multumim de aprecieri. Baiatul meu a facut 5 ani pe 1 mai. Am baiat mare de acum, dar asa e Anca al tau e mai mare. Ai fost mai harnicuta ca mine.
Miereamara, cum iti zic astia numele? Bine sau il stalcesc? Ca noi suntem in cautare de nume de fete cat de cat romanesti si care sa se pronunte usor in engleza. Macar dp asta dv as prefera sa fie baiat, ca am numele pregatit:)))
IrinaC, ma bucur ca esti mai bine si imi pare tare rau prin ce treci. Eu nu am patit asa nici la prima sarcina, dar o prietena de a mea da, si stiu cat e de greu. Dar, hai frumtea sus. O sa treaca totul. Si o sa cititi peste catva timp pe aici si sa va amuzati cum spuneati ca va este rau:))) (Valabil si pt Michelle). Sper sa nu va suparati pe mine, da mie imi vine sa zambesc cand citesc mesajele voastre gandindu-ma la cum o sa le vedeti si voi peste cativa ani. Asa cum imi citesc vaicarelile mele de acu cativa ani despre cat e de agitat baiatul si cum nu ma asculta, si cum nu scap de pampers:))
Cred ca mai vroiam sa zic ceva da am uitat. Macar simptomul asta il am desi nu is sigura de e sarcina sau batranetea…
Asa, cu vopsitul, eu stiu ca nu e bine sa te faci in spatii inchise, cum ar fi de una singura in baie. Si oricum dupa primul trimestru cred ca e ok. Doara nu vreti sa va vada puiul nearanjate?:))))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
pyc spune:
Dany83...nu te stresa prea tare cat timp e vorba doar de niste pete maronii, mai ales ca l-ai vazut pe bebe la ecografie.
Eu am avut un avort spontan in aprilie anul asta, la 5 saptamani implinite si cateva zile...dureri de burta, pete de sange rosu la inceput, urmate la cam 12 ore de pierdere de sange abundenta, asemanatoare unui ciclu, doar ca a durat mai multe zile decat de obicei (la mine dureaza 5 de obicei...a durat vreo 8 zile). La ecografie am fost la 48 de ore de cand a inceput sangerarea si nu s-a mai vazut nici urma de bebe.
Am fost foarte trista, era prima sarcina si m-a marcat foarte tare evenimentul.
Curaj! Iti tinem pumnii si speram sa fie bine!
Acum din nou 5+ ...
Michelle81 spune:
pusyketa-bine ai venit printre noi!o sarcina cat mai usoara iti doresc!!
Dany83-inteleg ca iti este frica dar in aceste momente este ff important sa incerci sa te linistesti,sa stai in pat cat de mult si poti,sa iei duphastonul!!!ai grija de tine!!si fara nici n efort cel putin cateva zile!!Doamne ajuta!
Daiopri-sunt constienta ca peste cateva timp vom spune"mai stiti ce rau imi era" si ca vom uita toate neplacerile cand ne vom vedea minunea sanataoasa in brate!
10+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle81 spune:
Fetelor de ce imi ramane atata spatiu dupa semnatura in jos??
10+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Iris2002 spune:
Buna fetele,
IrinaC, ma bucur ca ai dat un semn de viata dar ma gindesc la sufletelul tau, 4kilograme, saracuta de tine.... si cumnata mea e tot cu perfuzii, va naste la sfirsit de ianuarie, si cred si eu ca ii e greu. Trece asta, si sper sa te poti bucura de restul sarcinii.
Fetelor, eu ma voi vopsi cu henna in toata perioada de sarcina si alaptare. Stiu ca dupa trei luni poti sa te vopsesti cu vopsea normala, dar i se pare o idee buna sa ii ofer si parului meu tratament, ca oricum e slab si in timpul sarcinii si a alaptarii va slabi si mai mult. Stiu ca este henna in mai multe nuante, e natural si ingrijeste parul, poate si pentru unele dintre voi e o solutie.
Daiopri, apropo de venirea puiului la mamica aranjata.... sa va povestesc o intimplare adevarata cu sotia unui partener de la firma la care lucrez eu. Femeia avusese primele doua nasteri foarte usoare, acasa, prima a durat 2,5 ore si a doua 1 ora si un pic... era insarcinata in luna a 9-a si s-a trezit de dimineata, a trimis fetitele la scoala, a facut ordine in casa si apoi a facut dus si s-a machiat... a simtit ceva dureri la stomac si a sunat moasa si sotul, si pe cind sa ajunga amindoi ea nascuse deja, in camera de zi, singura in casa, ii astepta cu baietelul in brate!!!! Toata nasterea a durat 20 minute! Si, cum ne povestea inca razand, era perfect machiata, nici macar nu transpirase.... acum povesteste ca daca va mai avea un copil trebuie sa fie atenta sa nu-l piarda prin pantaloni pe undeva fara sa isi dea seama....
Si se pare ca e o gena buna in familie, sora si mama ei la fel de usor au nascut. Ce n-as da eu sa am gena aceea...(s-a dovedit la prima nastere ca nu o am, definitely not)
Si mai citisem eu de supermame, care la o saptamina de la nastere dau examene...pai cum stiu ele cind vor naste, doar bebe vine cind vrea el, 2 saptamini mai devreme sau mai tirziu de data preconizata, nu? Eu recunosc ca nu sunt supermama, la o saptamina de la nastere eram ametita de somn, alaptari, dureri de sani, etc.... m-as mira sa devin supermami acum....
Acum iau subiectele care s-au mai discutat asa cum imi vine in minte... nu v-am zis despre mine, am facut doi ani de ISE si am terminat Italiana-Engleza la Cluj. Am lucrat la televiziune si apoi la o firma olandeza, ca traducatoare... de 8 ani sunt casatorita si locuiesc in Olanda, o tara care mi se potriveste, am avut norocul de a fi primita cu bratele deschise intr-o familie calda si un cerc de prieteni de-ai sotului meu din copilarie...aici am avut diferite profesii, de la inceputuri cind trebuia sa invat olandeza, echivalez diplome, etc, apoi am schimbat traseul profesional si dupa ceva studii am ajuns sa fac contabilitate si consiliere financiara la o firma mica dar superfaina, unde ma simt la locul meu. Continuu sa invat, ca trebuie, insa de cind e fata mai putin.
Despre nunti vorbeati, nunta noastra a fost momentul in care prietenii olandezi au descoperit Romania si mult le-a placut, si ne-au cintat romaneste la nunta, si la fel au facut doi ani mai tarziu la nunta fratelui meu...si un gest romantic tipic pentru sotul meu, mi-a cantat la nunta: I can`t help falling in love...(el e si mare mare fan Elvis).
Cam atit despre noi, pun jos un link cu cel mai important moment din viata noastra pina acum, nasterea fetitei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99775