Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrr

neataaaaaaaaaaaaaaaa

aseara nu am mai raspuns caci pana la urma am adormit.......eu ieri am dormit in timpul zilei de aceea eram treaza la ora aceea.....caci am o stare de somnolenta toata ziua......dar dimineata sunt fresh....

si de aceea ma gandeam sa fac galerie pt toate somnoroaseleeeeeeeeee
dar si pt cele care m-au salutat aseara......luca si anaaaaaaaaa

hai cine ma acompaniaza????? in aceasta dimineata????
feteleeeee???????????????????

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna ziua fetelor!
CAMI FELICITARIIIII!Eu abia acum am citit,nu am mai intrat cam demult pe aici,dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Cand ai credinta in Dumnezeu totul se rezolva.
Eu abia luni incep tratamentul pt fiv,fac prima injectie de Diphe...si am incredere ca totul va fi bine.Sper sa ma ajute Maicuta Domnului sa fie cu noroc(luni e sarbatoare dc nu ma insel,sa ma corecteze fetele dc gresesc)
Cam atat despre mine.
Eu va doresc la toate ceea ce-mi doresc si mie .
Sa avem incredere in Dumnezeu si in Maicuta Domnului ca ne vor ajuta saavem copilasii mult doriti si sa nu va pierdeti niciodata speranta si credinta,ca asta e cel mai important
Va pup si ca sa fiu si eu in randul vostru:

HAI ROMANIA!

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,am intrat repede sa va pupic,sa va spun ca suntem bine si minunea noastra se cheama Maria,pentru ca Maica Domnului ne-a avut in paza,nu se supara sfintii Ioana Rusul si Nectarie ca o slavim pe Maica Domnului!!!Spre slava si bucuria ei,fetita noastra se numeste simplu,Maria!!!

A fost minune si de data asta,pentru ca,desi stabilisem o nastere naturala,in final a fost cezariana.La 3 noaptea m-au apucat ceva contractii usoare,a cazut dopul gelatinos si cand m-am prezentat dimineata la spital,mi-au spus ca nici vorba sa nasc,colul inchis,contractii pauza.Insemna un travaliu lung si obositor sau chiar sa nasc peste o saptamana.In acel moment apare un alt medic,seful de sectie si se ia decizia de operatie cezarina,ca sa nu aiba de suferit copilul .Si uite asa,la ora 11 dimineata,pe 6 iunie,aparem si noi,minunatia.Multe minuni si in timpul operatiei si dupa si modul cum a aparut lapticul,asa ca nu am cuvinte sa multumesc Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor si bunului Dumnezeu pentru ajutorul primit si voua pentru rugaciunile voastre!!!Sa dea Dumnezeu sa vi se intoarca tot binele asta insutit.

Felicitari,Cami pentru bebic,am citit ceva printre randuri,dar sunt sigura ca minunea este acolo,a primit binecuvantarea Maicutei Domnului,prin Braul sau cel sfant

"La Multi Ani,Georgi!!!"sa aduca Dumnezeu acelasi dar de ziua ta,ca si Cameliei

Multumim tuturor pentru urari si sustinere,va pupam de mii de ori,va iubim si promitem sa mai aparem cand mai avem timp.Poate ma descurc si cu albumul sa va pun ceva poze.Doamne ajuta,sa auzim numai vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Salutare la toate feteleeeeeeee
vreau sa scriu si eu cate ceva daca imi dATI voie ca ma asa un...feeling aiurea si daca mai zic ceva poate paote imi trece.........

Doamne te rog ajuta-ne sa am o veste buna luni cand merg la medic, te rog sa fii alturi de mine si de sotul meu, si ajuta-ne sa fie asa cum este sa fie bine, nu asa cum ne dorim noi ci asa cum crezi Tu ca e bine sa fie pt Tine si pt noi.....
stiu ca nu suntem in masuta sa cerem de la Tine multe pt ca nu le meritam, dar ne straduim sa fim cat de cat oameni buni si ne rugam la tine in fiecare seara si in fiecare dimineata sa ne ajuti si sa ne binecuvantezi cu un ingerash...
atat de mult ne dorim un copilash incat dorinta asta mare a umbrit vietile noastre si tot ceea ce inseamna altceva in afara de gandul acesta...
ne-am mai lecuit si ne-a mai trecut stiind ca Tu atunci cand crezi ca vine momentul potrivit o sa ne arati ce mare e puterea Ta si ne vei darui ingerasul mult dorit.........
doamne dumnezeule fii alaturi de noi si de toate femeile care-si doresc un copil, Asa cum si-a dorit si ANA si i-ai dat si a crescut copilul acela in numele Tau si care te-a slujit pe Tine...te rog sa asculti si rugaciunea noastra asa cum ai ascultat-o pe a Anei atunci si da-ne un copil sanatos.
nu iti cerem asta in numele nostru ci in numele lui Isus Hristos care a murit pt noi si noi acum niici nu ii putem fi recunoscatori pt ceea ce a facut pt noi.
Asculta-ne te rugam.
Amin

http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png

POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
testullllllllllllll
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/?action=view¤t=IMG_9444.jpg
Vreau sa fiu !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Uauu!! Ce tare, Virgi, ne-ai scris!!! FELICITARI inca o data, intr-un fel ma bucur ca a fost cezariana, desi taieturile nu prea sunt pe placul nostru, in unele cazuri e mai indicat, ca sa nu sufere mama, copilul... MARIA, bine ai venit! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri mereu parintii, sa fii plina de intelepciune, noroc si implinire!
(pentru mine una numele Maria e cel mai frumos din lume... asa ca... aveti aici o persoana ff incantata de viata pe tema asta... ... nu ca ar "conta" parerea mea, doar ca sunt prea fericita si incantata ca sa nu mi-o exprim ) FELICITARI si va asteptam sa ne scrieti cand puteti!!!

Iuliana, alias Luca2008, daca te refereai la mine cand spuneai ca astepti vesti... nu am vesti... nici una. Lucrurile sunt tot asa. Iar eu am momente mai bune si momente mai rele. Cu ajutorul Lui Dumnezeu ma aflu pe linia de plutire, iar ca stare de spirit adesea chiar mult deasupra... nu ma manii, nu intreb de ce, cu putin bun simt imi cam dau seama si de ce se intampla toate astea... Ma rog, ma gandesc la Dumnezeu si imi doresc ENORM sa-I fiu Lui pe plac, bineinteles far a-i "sminti" pe oamenii din jurul meu... deci ma straduiesc sa nu exagerez cu manifestatul Credintei, ci sa ma cufund in ea pe dinauntru... uneori imi reuseste si alteori imi reusesc alte lucruri ... pe care nu mi le doream... dar stiind ce-mi doresc e parca mai usor de suportat si ispita... si faptul ca acum poate nu inteleg cu totul ce se petrece... le iau asa cum vin, ma adaptez din mers, merg inainte. Poate ca suna cam pompos toata povestea, oricum, eu ma straduiesc sa fie bine, asta e ideea... Te , iti doresc weekend frumos si mai vorbim Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute in ceeace-ti doresti!

Cami, ce veselie!!!!!! BUNA si pe astazi, ca sa nu mai auzim plangeri si reclamatii

Beatrice, BINE AI VENIT! Sa dea Dumnezeu sa ne aduci luni o Veste Buna, sa fie asa cum va doriti voi!!!

TUTUROR, weekend frumos inca o data, liniste si Bucurie in suflete! Sa va ajute Dumnezeu in tot ce pregatiti in sufletele si in viata voastra, sa fie bincuvantat si sa iasa din plin, cu mult ajutor de la Maicuta Domnului care nu ne lasa, nu ne uita si ne mangaie in orice clipa, numai sa-i cerem ajutorul! Va pe toate si va trimit cate o floricica , impreuna cu toata dragostea mea

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Smoly, BINE AI REVENIT si te asteptam cat mai des pe la noi! Sa te ajute Dumenzeu in toate, sa-ti implinesti Visul de a deveni Mamica, cat mai curand!

Beatrice, foarte frumoasa Rugaciunea ta! Iti doresc sa fie auzita si implinita! M-am uitat pe poze, sunteti foarte frumosi! Sper sa fiti binecuvantati cu un Puisor chiar acuma! Te asteptam cu vesti!

Va pup mult, inca o data pe toate!!!

Ana

Na, sa nu ziceti ca nu v-am scris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Multumesc fetelor sper sa ma ajute dumnezeu si ma rog si pt voi ca forumul asta mi-a salvat viatza adik VOI mi-ati salvat viata
fetele de la aspirante si voi toaTe
va multumesc tuturor si sa fiti tari si sa va rugati....

http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png

POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
testullllllllllllll
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/?action=view¤t=IMG_9444.jpg
Vreau sa fiu !!!!

Mergi la inceput

buna seara feteleeeeeeeeee

am cam lipsit azi pentru ca am participat la un botez modest al unei fetite fara tata....si am mers sa ajutam iar sotul meu a bagat-o in cristelnita si a savarsit ceremonia.....a fost foarte frumos si miscator caci mama nu are decat 18 ani/.....si este o scumpa de fata...de fapt sunt 2 scumpe de fete...atat mama cat si bebica....

virginiaaaaaaaaaaa....cat de bine imi pare ca ne-ai scrisssssssss.....esti super tare....sa va tina Dumnezeu in grija Lui...si cat mai repede sa primim poze cu voi......si ma bucur ca ai avut dreptate in privinta varsteide 33 de ani.....

beatrice 1982...mare incredere in Dumnezeu ....frumoasa rugaciune....sa de-a Dumnezeu sa fie bine.....

ana draga mea....tu ca de obicei scrii foarte frumos....si induiosator....sa stii ca daca vreodata simti nevoia sa te descarci mai mult decat o faci noi suntem aici....

va pup pe toate....si sa nu uitati ca maine e Coborarea Sfantului Duh....adica Rusaliile....iar luni este Sfanta Treime....asa ca pauza de la treaba....iar din batrani se spune ca se tine fara sa se spele si marti....sa fie 3 zile....

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Desi am vazut acest subiect cu ceva timp in urma, nu am indraznit sa ma alatur si eu grupului...Dar, daca imi permiteti o voi face acum...cu voia voastra...
Am reusit sa citesc si eu putintel cele scrise de voi aici si imi dau seama ca e o initiativa mai mult decat folositoare...
Povestea mea e pe scurt urmatoarea...Am trecut peste doua avorturi menstruale, despre care nimeni nu a reusit sa-mi dea o explicatie...de ce anume s-au petrecut...Acum am inteles ca e important sa-mi fac analize mai amanuntite si cu voia lui Dumnezeu si a Maicutei Sfinte ma rog sa fie totul bine...iar data urmatoare sa pun inceput bun in acest proiect...iar Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu un prunc sanatos si voinicel...
Intre timp am inceput sa citesc Acatistul Bunei-Vestiri, despre care am inteles ca e foarte folositor in astfel de situatii...Imi doresc de asememenea sa ajung sa ma spovedesc, pentru ca ma simt grea sufleteste...
Ceea ce vroiam sa va spun e ca sunt absolut convinsa ca fara Dumnezeu nu e nimic...Asa ca ma indrept cu inima spre o rugaciune colectiva si ma rog ca toate cele ce-si doresc cu ardoare un bebelas sa fie binecuvantate cat de curand!
Va imbratisez cu mult drag!
Doamne Ajuta!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

claudela bine ai venit si aici printre noi....nu scriem la fel de mut ca la celelalte teme....dar suntem unite si credincioase....sa te ajute Dumnezeu sa iti vezi cat mai repede visul cu ochii....

va pup
revin
5+

Camelia

Mergi la inceput