Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Mary, sarumina frumos, doamne ajuta
Fetelor, imi sinteti asa dragi, toate toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrr

noi am dormit putin caci nu mai puteam.....cel mai pregnant simptom este dorinta de somn....eu care nu dormeam deloc dupa-amiaza.....ce sa zic.....si mai e ceva...dusul la wc.....care ma innebuneste.....dar asta este......

si eu fac lobi....si imi doresc sa se ia graviditatea la toate fetele credincioase de pe aici.....

e adevarat....am auzit si eu de ank24....pacat....sa ne ajute Dumnezeu in continuare....

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Multumesc mult fetelor. Mihaela ma numesc iar sotul Cosmin. Ne chinuim de aproape 6 ani sa facem bebe. In urma unei stimulari cu clostilbegyt mi-am pierdut ovarul si trompa dreapta in 2003.
Aveam infectie si mi s-a facut HSG si apoi stimularea. Am schimbat apoi medicul ( c-am tarziu ) si noul medic a ajuns la concluzia ca asta mi s-a intamplat. Aveam infectie si deci nu trebuia sa mi se faca HSG si apoi stimulare.
Anul trecut in toamna am facut 2 inseminari ( IUI ) dar fara succes. Momentan fac o pauza ca sa se mai odihneasca ovarul. Apoi nu stiu ce voi face, probabil vitro dar cred ca la anul.

Mult noroc si sa dea Dumnezeu sa ne implinim visul.

Mergi la inceput

mel multa baftaaaaaaaaaaaa

Doamne Ajuta sa fie bine....eu te inteleg bine ca si noi ne-am chinuit de ceva vreme....de 4 spre 5 ani.....stiu cum este sa ai momente de rastriste si de bucurie....etc....dar sa nu iti piara speranta....

5+

Camelia

Mergi la inceput

fetelorrrrrrrrrr

ce liniste pe aici...ce faceti??? unde ati disparut????
iar ma lasati singurica in week-end????
poate macar treceti sa ma salutatiiiiii

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Am intrat sa va doresc un weekend frumos, linistit si binecuvantat cu multe experiente in ale Credintei, cu revelatii si nadejde!

In ceeace ma priveste, ma bucur cu cei (cu cele) ce se bucura si plang cu cele care plang, stiu sigur ca va veni si soarele deasupra celor care astazi poate suntem mai triste, mai dezorientate. Ank24, imi pare tare rau pentru pierderea ta, ne rugam la Dumnezeu sa vina repede un Puiut sanatos care sa va umple viata de fericire!

Pentru fetele mai vesele, se stiu dansele care sunt, sarcina usoara si buna in continuare, primim pupicii cu drag, sa se ia si la noi, abia astept sa vad la cine s-a mai luat... Cami, FELICITARI pt BB vazut la echo, SARCINA USOARA in continuare si sa ne tii la curent. Ma bucur nespus ca optimismul tau a dat roade atat de frumoase si relativ repede, repede ma refer la cat a trecut de cand ai venit aici in grupulet. Maryb ma bucur ca ai trecut pe la noi, Alinushca la fel!

Astazi mi-am cumparat o carte, se numeste "Puterea farmecelor, a vrajilor si lucrarile demonilor", de Parintele Ioan Comaneci, titlul nui este prea vesel, dar eu sper sa invat din aceatsa carte... de fapt ceva am si invatat, si anume cat de mult trebuie sa cautam smerenia, caci diavolii, care la inceput au fost ingeri, au fost despartiti de Dumnezeu prin trufia lor. Poate voi stiati, poate si eu stiam, dar nu ma gandeam la asta foarte serios. Mai citesc si va mai spun

Pana una alta, multe binecuvantari peste voi toate, multa bucurie si mult optimism, ca ati vaszut cat de bine face! TUTUROR! Un weekend binecuvantat!

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Uite, Cami, am trecut eu sa te salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Cami , tie nu iti este somnic :)?Ank24 , cuvintele sunt de prisos.Dumnezeu sa te intareasca.
O vei lua de la capat si trebuie sa fie bine!!!Meda , pana la urma am reusit sa vorbesc cu doctora(Gynera).
Urmeaza sa repet analizele si cu ajutorul lui Dumnezeu , ne tinem de mana in toamna.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Ana , , asteptam vesti bune de la tine!Mel, bine ai venit, rugaciunea sa-ti fie de folos!
Despre medici de genul asta( si sunt fff multi)......nu am cuvinte.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Luca, ma bucur ca ai dat de ea, poate intr-adevar e o greseala cu analiza..dr.e buna din cite am auzit eu si are multe reusite, doamne ajuta
Mel, imi pare sincer rau, inca nu am mai auzit asa ceva, dar in Romanica se poate orice...din pacate, sper sa nu ajungi totusi la fiv, sa iasa natural pe partea care e buna

Fetelor, nu-mi vine sa cred(cu meciul), am trait meciul la o intensitate , nici nu va pot explica in cuvinte, dar ca sa ma intelegeti, am slabit un kg(nu ca nu m-as bucura),imi venea pur si simplu sa pling la dictai ratarea, nu-mi venea sa cred si gata.Dar nu e totul pierdut asa ca si pe mai departe HAI ROMANIA

Va pup pe toate si un we placut

Mergi la inceput