Caut un rimel foarte bun!
Raspunsuri - Pagina 4
Allure spune:
Fetelor, nu stiu cit de pretentioase sinteti voi la cosmetice, dar eu scot peri albi vinzatoarelor cind cumpar, plus ca daca nu sint multumita, le duc inapoi mintenash.
So, here's my two cents on this:
Pentru mine un rimel bun este cel care lasa un aspect natural genelor, nu incarcate, nu lipite, nu incalecate...si mai ales care rezista proba timpului: uneori il pun dimineata si am nevoie sa arate bine pina seara.
Pentru asta, doua lucruri sint importante: periuta si fluiditatea rimelului in sine. Periuta imi place sa fie foarte clasica, nu curbata, nu din plastic, iar smacul sa nu fie viscos pentru ca aplicarea sa fie usoara si naturala.
Sint blonda cu suvitze caramel si imi place sa folosesc brown in loc de negru...e cu mult mai atragator si natural decit negru. Lasati negrul pentru brunete only!
Nu folosesc waterproof, mi se pare o prostie...daca ma duc la plaja oricum nu-mi pun rimel, iar de zi cu zi ala normal e ok. Plus e mult mai usor de curatat seara cind sint obosita ca un cal de curse.
Pe scurt, rimelul meu favorit la ora actuala este Extracils nr 12 de la Chanel.
Ideal el trebuie inlocuit every month dar eu mai trag de el inca vreo doua si inca se comporta bine (cinde se usuca il sprayez cu putina apa termala de la Avene ;))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Dior - Diorshow Blackout |
Si eu tot ptr asta votez! Il am si este excelent, pot spune ca in sfarsit, dupa indelungi cautari, am gasit ce cautam. La fel de bun este si dermatograful negru, care are in capat un cauciuc mic cu care sa intinzi dermatograful si sa iei surplusul.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
DarAl spune:
citat din mesajul lui tatiana83 Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat in cautarea unui rimel bun? Am genele lungi, insa sunt mai deschise la culoare decat parul...Eu sunt satena inchis iar genele imi par saten deschis dk le pot numi asa Am folosit max factor, loreal, bourjois...insa nu am gasit un rimel sa zic domne...asta e cel mai bun!...adik nu tu volum, genele rimelate tot subtiri aratau... Eu cel mai mult imi machiez ochii, iar rimelul mi se pare cel mai important... Doresc sa merg pe recomandarea voastra...sa stiu ca ati testat deja produsul...decat sa ma bazez pe vanzatoare/reclama Caut un rimel care: -sa fie pt volum mai mult decat pt alungire -sa coloreze genele negru intens -sa nu le incarce/lipeasca Va multumesc frumos! Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007) 22.04............65,2 kg 29.04............62,4 kg 06.05............60,6 kg 13.05............59.8 kg :-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-))) 20.05............59,5 kg 27.05............59,3 kg 03.06............58,0 kg 06.06............57,3 kg 10.06............56,5 kg TARGET 57 kg!! until 7 iunie!! TARGET ATINS...CHIAR DEPASIT :)))) |
Draga Tatiana,
Eu folosesc doar fond de ten, putin blush si lipgloss si ma bazez pt restul de efect pe rimel :) Nu am gene f mari sau dese...deci e imp sa fie top of the top :). Cele mai bune ever mi se par: LANCOME Amplicil si GUERLAIN - cel de volum, dupa ce am incercat toate gamele incepand de la nefericirile de l'oreal, maybeline, revlon etc, pana la Clinique si game de lux.
Si la Lancome difera consistenta depinde de unnde il cumpar. Nu am incercat pe cel de la Chanel de volum desi arata bine, acum cu bebe in burtica ma mai abtin de la cumparaturi inutile sau duplicate:)
Atentie, nu cred ca un rimel de volum nu va incarca genele, e imposibil. CEle de alungire nu le incarca da sunt degeaba, nu dau putere privirii, e putin mai mult decat deloc....
Timi07 spune:
Mie imi place foarte mult VIRTUÔSE de la Lancome.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Motana spune:
citat din mesajul lui chiquitita tatiana, sa nu te superi ca ma bag pe subiectul tau, dar nu pot deschide unul la fel. Asa ca intreb si eu aici daca mai e cineva in cazul meu: eu am gene luuungi si foarte groase, in schimb sunt drepte drepte, nu reusesc sa le intorc. daca pun rimel imi ajunge in zona cearcanelor care sunt si asa vizibile, deoarece nu se intorc mai deloc. Am folosit si clestisori si tot degeaba. Mereu mi-am dorit niste gene intoarse, macar pe aproape sa am si eu... Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007) |
Cand folosesti clestele, incalzeste-l putin inainte in apa calda sau cu fonul (atentie, sa nu arda) si incearca sa folosesti doar rimel waterproof. Daca is foarte groase genele "inmoaiele" in tot felul de uleiuri, de masline, ricin, migdale, sa sa devina mai flexibile.
Succes
Motana spune:
Two Faced - Lash Injection e la moda, pentru shipping international ebay si amazon, caci nu stiu daca e in magazine.
Diorshow - am auzit numai de bine despre el (si vazut), atentie cui nu ii pica bine, are pensula (sau cum ii zice) cam mare si groasa (nu stiu daca e bine in cazul de fata)
Hypnose de Lancome iar e bun
si mai ieftine dar tot bune is L'oreal Voluminous si cel verde de la Maybelline Define a Lash, e si la noi peste tot acum. Atentie, nu cel fucsia de volum, cica ala nu e prea bun, ci cel verde-lime asa.
Fetelor, pentru orice review de produs dati pe youtube si gasiti o gramada, io m-am "desteptat" mult de pe acolo :)
P.S. Cele care au fetitele mai maricele, asa, au inceput sa se joace cu makeup? Sunt curioasa de pe la ce varste