Caut un rimel foarte bun!
Raspunsuri - Pagina 3
aniela23 spune:
Gagico, eu am incercat foarte foarte mule rimeluri (clinique, dior, etc)pt ca mereu am fost obsedata de gene si sincer iti spun ca cel mai bine mi s-a potrivit L'oreal- efect de gene false.Intr-adevar, lipeste putin genele dar le da mult VOLUM dintr-o sg aplicare si in primul rand le INTOARCE.Niciodata nu mi-au placut rimelurile care trebuiesc aplicate de 2 ori pt ca in momentul in care la prima aplicare ti s-au lipit genele putin intre ele la a doua aplicare se ingroasa si mai tare genele lipite(si arata genele ca picioarele de paianjen) .
Chiquitita, inteleg prin ce treci pt ca eu am ochii putin ma iesiti din orbite si de aceea nu-mi stau deloc intoarse.Tot acelasi rimel ti-l recomand dar inainte de a te rimela trebuie neaparat sa folosesti clestele, chiar face o diferenta. Incearca sa introduci clestele in apa fierbinte inainte sa iti intorci genele, o sa fii uimita de rezultat.
chiquitita spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, acum dupa ce am citit imi dau seama ca nu foloseam cum trebuie clestele, am sa incerc.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
rose_selavie spune:
Criteriile mele de selectie a unui rimel bun sunt : intai si-ntai periuta, da, ma uit f atant la forma ei, unele sunt arcuite, altele au varful un picut ascutit, de obicei aleg rimeluri pt volum. E important sa nu curga, sa nu-mi imbacseasca genele ci sa le contureze frumos, si sa le vad bine definite. Pt a-mi pregati genele inainte de rimelare folosesc o periuta , chiar se vede diferenta. Merge si una de la un rimel mai vechi .
In momentul de fata folosesc mascara 3000 calories de la Max Factor, si sunt multumita. 5x volume de la L'oreal e bun dar putin prea vascos, trebuie mare atentie sa nu incarce prea tare genele. Am vazut in farmacie rimelul La Roche Posay, ma tenteaza sa-l incerc data viitoare...
madau spune:
Diorshow blackout - CD
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Yasmin spune:
Chiquitita, pt intors genele poti folosi lingurita, sistem pe care am mai incercat eu odata sa il explic pe forum, dar nu prea am reusit. Lingurita intoarce genele mult mai bine si arata mai natural decat cu clestele. Dar iti trebuie rabdare pana prinzi miscarea. Eu am prins-o de prima data dar prietenele mele s-au chinut nitzel. Asadar:
Cauti o lingurita care are marginile mai taioase (pt ca nu prea se mai gsesc astfel de lingurite, de obicei marginile sunt slefuite si rotunjite). Deci ia o folie de aluminiu in palma si vezi cu care lingurita poti lasa o gropita mai definita in folie. Cand gaseti lingurita cu marginile taioase faci asa: tii coada linguritei in pumn cu cele 4 degete in afara de degetul mare, astfel incat aratatorul e bine plasat si sustine spatele linguritei si degetul mare e plasat sub una dintre laturile linguritei. Fac si poze si iti trimit daca vrei. Apoi, cu celelalte degete, in special aratatorul, impingi lingurita spre interior. Acum plaseaza-ti genele, chiar de la radacina pleoapei, intre degetul mare si lingurita si impinge ferm spre interior cum ti-am spus. Voiala! gene intoarse. Cand esti multumita de rezultat aplica rimel si se pastreaza forma pana seara.
Stiu ca nu ai inteles exact, dar ia si tu o lingurita in mana si incearca pana o sa vezi ca descoperi singura pozitia. Atentie: cand impingi lingurita spre interior, trebuie sa ii dai o miscare circulara dar mana nu trebuie sa se miste. Altfel iti smulgi genele!
Succes
Yasmin spune:
am facut chiar 9, ad-hoc, cu webcamul la birou :-))))))
acum dati adrese de e-mail sa le trimit ca nu am unde sa le pun pe net.
in ultima am dat si cu rimelul de care eu sunt cea mai multumita, desi am folosit multe: Maybelline Volume Express Waterproof (desi arata si mai bine cel care nu e waterproof, eu prefer asa). o sa vedeti din poze ca aproape nu am gene, dar cu lingurita totul e OK
PS - lingurita pe care am gasit-o eu acum la birou nu e chiar buna, are marginile destul de finisate si rotunjite. Cautati pana gasiti lingurita care sa va zgarie pielea cand incercati muchia (asa cum incerci sa vezi daca taie cutitul...) sper ca ati inteles
iuliya spune:
Fetelor, dupa parerea voastra, care dintre acestea 2 iti face gene mai frumoase, sa iasa in evidenta. Care mi-l recomandati?
- Lancome Hypnose
- Lancome L`extreme
Eu am ochii albastri si gene lungi, iar atunci cand ma machiez imi pun in evidenta ochii.
Multumesc!