Caut un rimel foarte bun!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu am acum MagnaScopic-Estee Lauder.E intr-adevar foarte bun dar are un minus: la cateva ore dupa aplicare lasa dare negre pe pleoape.Nu foarte vizibile dar, oricum, deranjante. In rest, n-am nimic de reprosat.Face gene super!Insa, din tot ce-am incercat, cel mai bun rimel este Effet faux cils-Yves Saint Laurent.Asa ca acesta va fi urmatorul meu rimel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Clinique este cel mai bun pe care l-am avut!
Si se comporta foarte bine dupa ce-l folosesti si un an.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by vio_dia

Martie, nu cumva e vorba de Magnascopic de la Estee Lauder? Pentru ca n-am vazut nicaieri un rimel Dramatic Look de la EL...Sau poate n-am cautat eu bine...De unde l-ai luat, ca m-ar interesa si pe mine

S-ar putea ca denumirea asta comerciala sa nu mai existe acum, tot ce e posibil, in fine, aceeasi Marie cu alta palarie, eu am acum un Channel, nu sunt prea multumita... nu am mai luat EL pt. ca atunci cand aterizam pe la ei nu aveau negru (faza clasica), poti gasi negru doar de sarbatori cand "baga marfa" si au si promotii. Dar cu prima ocazie am sa le intreb pe vanzatoare care este succesorul lui Dramatic Look, ele sigur stiu. se prea poate sa nu mai existe la ora actuala denumirea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Lancome Hypnose este absolut fantastic.De cand l-am descoperit, acu vreo 2 ani, numai asta folosesc.Iti face niste gene incredibile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by J G

Clinique este cel mai bun pe care l-am avut!
Si se comporta foarte bine dupa ce-l folosesti si un an.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

care anume de la Clinique?

eu am avut High Impact Mascara; super multumita de el.
imi mai place Diorshow.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

High impact mascara, e bun, eu multumita dar el este rimlul visurilor mele www.clinique-me.com/lash_power_mascara.tmpl" target="_blank">http://www.clinique-me.com/lash_power_mascara.tmpl

chiquitita incearca sa incalzesti clestele de intors cu apa cada sau uscatorul de par..Grija sa nu te arzi (citisem ca ar fi o metoda ca genele sa stea intoarse mai mult timp)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Hypnose de la Lancome, Diorshow de la Dior si Volume Express - Maybelline pot spune ca sunt OK. Nu m-au impresionat, nu le-am mai cumparat dupa aceea, dar le-am folosit si am fost multumita.

Votez in schimb pentru Ultimeyes de la Dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Lancome si maybeline

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

[quote]Originally posted by tatiana83

Aaa si are vreo denumire anume? sau sa intreb de rimel pt definire...

[quote]

Eu am avut natural black tub perfect argintiu nu scria nimic pe el, l-am luat la recomandarea vinzatorului de la standul Clinique, imi tot punea intrebari despre cum ma machiez, etc..
Dar o sa imi cumpar acum High Impact daca zic fetele ca e bun, oricum am incredere in toate produsele lor.

Felicitari pt targetul atins cu kilele!!! wow! esti tare! cum ai reusit in asa timp scurt? Si eu vreauuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Vai cat ma bucur...nu ma asteptam la asa multe raspunsuri...am de unde alege....parca imi pare rau ca n-am intrebat mai devreme

Chiquitita, no problem ca ai scris aici, doamne fereste ...pacat ca nu stiu sa iti dau vreun sfat...poate te ajuta cu ceva experienta mea cu clestisorul:
-inainte, prin facultate/liceu cand aveam timp dimineata de folosit clestisorul de gene...am observat ca se mentineau arcuite dk foloseam rimel rezistent la apa/la transfer...nu stateau sus dk foloseam un rimel normal

Mindy, ms pt felicitari ...nu credeam nici eu ca am sa reusesc...am avut o motivatie puternica...nunta mea.Uite iti pun link-ul unde am mai povestit ce si cum am facut.Asa in 2 cuvinte, in paralel cu dieta tinuta(fara prajeli, fast food...in rest cereale integrale, fructe, legume, supe, lactate degresate, gratar + salata) am facut masaj anticelulitic si vai ce bine arata pielea acum.Ma bucur enorm ca am fost pe faza...adik dupa ce am dat jos 5kg nu imi placea pielea...iar eu sunt pe ideea ca trebuie sa arat bine in costum de baie...nu doar imbracata ...si uite asa am facut 10 sedinte.Am scapat de 14cm la burta, 10 in talie, 6 la picioare, 7,5 la fese....Si in plus am mai luat ceva ajutoare(clarinol, fitomagra...si niste pastile cu ceai verde, iar acum mai beau ceai usor diuretic).

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120672&whichpage=3

Hai ca am zis sa spun 2 cuvinte si m-am intins ca placinta

Mergi la inceput