Caut un rimel foarte bun!

Caut un rimel foarte bun! | Autor: tatiana83

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat in cautarea unui rimel bun?
Am genele lungi, insa sunt mai deschise la culoare decat parul...Eu sunt satena inchis iar genele imi par saten deschis dk le pot numi asa Am folosit max factor, loreal, bourjois...insa nu am gasit un rimel sa zic domne...asta e cel mai bun!...adik nu tu volum, genele rimelate tot subtiri aratau...

Eu cel mai mult imi machiez ochii, iar rimelul mi se pare cel mai important...

Doresc sa merg pe recomandarea voastra...sa stiu ca ati testat deja produsul...decat sa ma bazez pe vanzatoare/reclama
Caut un rimel care:

-sa fie pt volum mai mult decat pt alungire
-sa coloreze genele negru intens
-sa nu le incarce/lipeasca

Va multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Cel mai bun mascara pe care l-am avut vreodata a fost de la Clinique, dar nu imi facea gene fantastic de voluminoase - dar definire, rezistenta pe toata ziua, alungire, fiecare gena raminea la locul ei.

De Loreal nu am fost prea incintata. Poate nu am nimerit produsul bun.
Lancome Hypnose iarasi era f bun si da volum genelor, dar parca le lipeste.
Poate ca toate rimelurile facute sa dea un extra volum au tendinta sa incarce si sa lipeasca genele intre ele.
De acum nu ma mai uit dupa produsele pe care scrie volum, dublare gene etc, merg cu unul pt definire si pun mai mult daca vreau volum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu am acut un l'oreal super, am uitat numele, dar eu vreau unul solubil in apa, adica la demachiere sa nu mai folosesc demachiant, ca oricum arat ca un urs panda dupa demachiere...de aceea vreau unul la care sa il dau jos cu apa calduta, si care totusi nu se intinde cand toc ceapa

Acum am un maybelline olume express turbo boost, nu e waterproof, face treaba buna pt genele mele.

pt a nu lipi genele , ele tre piptanate dupa rimelare!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Maybelline volume express parca E un tub albastru deschis,bleumarin si parca si negru.

Pt. culoare intensa mi-a placut foarte mult de la Avon , unul aparut acum . NU ma asteptam , ca nu aveam o parere atat de buan despre rimeluril lor , dar chiar e ffff.un.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Saru'mana fetelor!
Mindy, cred ca ai dreptate...am sa caut un rimel pt definire...in loc de cele pt volum, si sa aplic de 2 ori ...si voi merge pe Clinique caci si de cremele lor sunt f multumita.Multam de recomandare.Aaa si are vreo denumire anume? sau sa intreb de rimel pt definire...

Annie, eu pt rimelul care se intinde pe pielea de langa ochi...folosesc un demachiant lichid special pt produse "waterproof"....de la Loreal am avut ceva f bun.Deci procesul de demachiere al ochilor decurge astfel:ma spal cu apa caldutza + demachiant cremos pana cand genele raman curate...insa pleoapele sunt "negre".Atunci le sterg cu o discheta umezita cu acel demachiant lichid....Se duce pana si cel mai rezistent creion/fard de ochi...ai sa fi multumita.
Astfel nu vei mai fi nevoita sa "freci" pielea pleoapelor cu demachiantul crema...vei evita imbatranirea acestei zone...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dior - Diorshow Blackout

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mie www.esteelauder.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY5853&PRODUCT_ID=PROD2219" target="_blank">Magnascopic de la Estee Lauder mi-a placut in absolut cel mai mult. si intr-adevar da impresia de marire.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Uite, sa-ti zic de un rimel super tare. Dramatic look de la Estee Lauder. Este exact ceea ce cauti (asa cum ai descris tu rimelul perfect), eu cand l-am cumparat am ramas socata, toata lumea ma intreba "cu ce rimel te-ai dat?", cu nici un alt rimel nu m-a intrebat nimeni nimic. E cel mai bun si crede-ma ca am avut cam de toate felurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu folosesc acum un Bourjois, si-a f multumita de el. Cred ca este Clubbing. Are culoare sidefata, f misto...
Subscriu si eu la rimelul Lancome, de care am fost f multumita.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Martie, nu cumva e vorba de Magnascopic de la Estee Lauder? Pentru ca n-am vazut nicaieri un rimel Dramatic Look de la EL...Sau poate n-am cautat eu bine...De unde l-ai luat, ca m-ar interesa si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

tatiana, sa nu te superi ca ma bag pe subiectul tau, dar nu pot deschide unul la fel. Asa ca intreb si eu aici daca mai e cineva in cazul meu: eu am gene luuungi si foarte groase, in schimb sunt drepte drepte, nu reusesc sa le intorc. daca pun rimel imi ajunge in zona cearcanelor care sunt si asa vizibile, deoarece nu se intorc mai deloc. Am folosit si clestisori si tot degeaba. Mereu mi-am dorit niste gene intoarse, macar pe aproape sa am si eu...

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput