Ganduri bune pentru Doris
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Doamne ajuta sa se termine totul cu bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
anda spune:
A intrat Radu in operatie cam de jumatate de ora. Tinem pumnii stransi!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Ma gandeam eu ca a inceput, pentru ca am sunat-o pe Doris si nu raspunde. Doamne ajuta sa fie bine.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
NOI
Spiridusul meu drag
danielac spune:
Doamne ajuta Doris, ne rugam si speram ca sotul va va trece cu bine de acest hop si veti fi din nou o familie fericita!
ps.Ce a patit sotul lui Doris?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
Morgano spune:
Multa sanatate, operatie reusita si refacere rapida, Radu. Doris - multa putere si incredere in bine.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)