Ganduri bune pentru Doris
Raspunsuri - Pagina 3
silvana75 spune:
Doris, ma gandesc la voi, ma rog pentru Radu, fii puterica. O SA FIE BINE!!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
valen spune:
M-a impresionat teribil mesajul tau (poate pt. ca si eu sunt mamica de Ines)asa ca ma rog din suflet sa fiti tari si sa reusiti. Multa sanatate si putere.
Doris-Alina spune:
Va multumesc tuturor pentru rugaciuni si ganduri...
Ma simt mai puternica azi...datorita voua...voi fi mai linistita stiind ca atata lume se roaga pentru noi.
Una din fetele de la Impreuna Timisoara va va scrie pe parcursul zilei de azi, cum se desfasoara operatia...o sa fie o zi lunga...
Doamne ajuta pe toti cei in nevoi!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ortansa spune:
sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de voi draga Doris.Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine.gandeste-te ca este un barbat puternic cu o sotie si o fetita minunate,asa ca sigur va invinge.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
M&M spune:
Doris, sunt alaturi de voi!!!!Doamne ajuta ca operatia sa decurga bine si sotul tau sa isi revina...
Multa putere si curaj!!!
Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
claudia74 spune:
Doris sunt alaturi de tine,tu si Radu sunteti in gandul si in rugaciunile mele, sa treaca cu bine op,sa te poti bucura din nou de sotul tau asa cum este el,ne gandim la voi si va dorim tot binele,Doamne Ajuta! .Asteptam vesti astazi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
april spune:
Doris suntem alaturi de tine, fii tare. Dumnezeu o sa va ajute sa depasiti acest moment greu. Doamne ajuta!
kristinutza spune:
Doamne ajuta! Sanatate multa-multa, putere, curaj, minuni se intampla!
cristina, mama de radu (09.10.2005)